ברכות לפנינה ו-
!!

עוז 2002

New member
ברכות לפנינה ו-../images/Emo50.gif!!

ברכות לפנינה המקורית על הפורום החדש!! אני מאחל לך בהצלחה, ידידתי היקרה, והפעם הצלחה כפולה ומכופלת למען המטרה הנעלה. אני מאחל לפורום להיות אחד מנושאי הדגל של תפוז, עדות לישראלי היפה ולאחווה שבלב רבים מאיתנו. טוב, לא התכוונתי להישמע כמו שר החינוך... נתינה נובעת מאהבה, ואני מאחל לכל באי הפורום המוווון אהבה.

ברכות גם ממני.

חיפשתי את דבר המנהלת כדי לקרוא את "הצהרת הכוונות" שלך. העמוד ריק וחבל. אני מעביר באופן קבוע לויצ"ו ת"א בגדים, משחקים וכו' שאינם כבר בשימוש. אם תרצי שאעביר אליך, אעשה זאת ברצון רק שאין כאן כל הסבר איך ומה עושים. בכל אופן בהצלחה.

הרברונן

New member
ברכת הצלחה רבה לפורום החשוב

ולפנינה בעלת לב הזהב הענק כל טוב, רונן

gabizon79

New member
טוב לראות אותך בכחול!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שיהיה הרבה מאד בהצלחה,מי ייתן והפורום הוירטואלי הזה ישפיע על חייהם של אלה שזקוקים לו והוא כבר משפיע. פנינושקה מחכים אצלי טלויזיה וחבילות בגדים.

Ayuda

New member
ברכות לבביות למצפה למנה וחצי../images/Emo23.gif

וואו כל הכבוד לפנינה אשר לה דר . וכפי שכולנו יודעים אם הפנינה היא הדר. ברכות מקסימה לפורום הצעיר אשר לא יוכל לעמוד בעומס ובאהבת החינם אשר יעניק לכל דורש. באהבה.

SaintJohn

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

מאחל רק טוב לפורום החדש!

המון ../images/Emo50.gif, פנינה../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

אם תתני בניהול הפורום רק קמצוץ מהכמויות האדירות שאת נותנת לכולנו - יהא זה מקום מופלא
ארנון

צומפי_2

New member
פנינה, המון ../images/Emo50.gif

שתזכי להמשיך ולתת כמו שאת יודעת ושלעולם לא יגמרו לך הכוחות.

../images/Emo140.gifלאשתי היקרה../images/Emo24.gif

צרור ברכות, ישר כוח, מבני ביתך שכמו תמיד לצידך ואני איתך גם כעת שמעון

Ayuda

New member
שימקה ????

ואני חושבתי פינצ'ר. למה לא יודעתי. בחיי.

shir26

New member
פנינה- ברכות חמות ו../images/Emo50.gif

מדהים איך הנתינה שלך היא אינסופית. מקווה שאוכל לעזור, ולו במעט מאחלת המון הצלחה, כן ירבו אנשים כמותך
שיר

r66

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

תפור עלייך, פנינוש
בהצלחה
שיהיה לך המון כח להרים את הפורום ולעמוד אתו בראש הפורומים. נשיקות
כל הכבוד לך

רובנס

New member
../images/Emo65.gifפנינוש מזל טוב לפורום החדש

תפור עליך הפורום הזה את נשמה טובה וגדולה עלי והצליחי

למעלה