ברכות לפורום

טומי*

New member
ברכות לפורום ../images/Emo45.gif

נראה לי שהפורום די חדש כאן ואם לא אז סליחתכן/ם מראש שמי טומי חובב צילום מושבע,ועוד כהנה וכהנה.טומי עבד במ.ד.א. תל אביב 21 שנים עד לפני שנתיים,ראיתי כמה שמות מוכרים כאן ואני מקוה שתקבלו אותי בשמחה. טומי נב: התמונה מהיום אחה"צ באלבי ת-א קרוב מאוד לפיגוע של אתמול.ראיתי כבאית וצילמתי

inbale

New member
ברוך הבא טומי ../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif

אני אשמח לראות אותך מצטרף אלינו!!!!!

paradan

New member
אכן הםםםם... כבאית יפה../images/Emo8.gif../images/Emo104.gif

ברוך בואך מקבלים אותך בשמחה דני

טומי הגדול מכולם..../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

אז ...ברוך הבא ידידי... חברי לפורום : מדובר באדם המהווה דוגמא לעבודת צוותי מד"א משני הכיוונים ! למה אני מתכוון ? מצד אחד, עובד מד,א מסור במשך עשרות שנים שבעצמו תרם להצלת חיי רבים. מצד שני, דוגמא לתוצאה של...החייאה מוצלחת שבוצעה לפני כמה שנים... אז גם אצלנו לפעמים יש איזה שהיא הצלחה... טומי : הרבה שנות אושר ושותפות לפורום זה... חג שמח הרבה בריאות
אמנון מרגלית

טומי*

New member
אמנון ידידי ריגשת אותי../images/Emo45.gif

עד מאוד עם הקבלת פנים.אתמול אחה"צ הייתי בידיוק בביקור חברי אצל הנהג אמבולנס לשעבר של ר"ג רגב קסל שהיה הראשון אצלי בבית והבין מיד במה מדובר ועשה חבירה עם נט"ן תל אביב.אני משתדל לשמור על קשר עם מצילי מכוחות מ.ד.א. שנהיו חלק משמעותי מחיי ואני מחייהם. מניסיוני במ.ד.א. למדתי שאנשים שניצלו ממוות בטוח ע"י כוחות מ.ד.א. בדרך כלל לא רק שלא שומרים על קשר אפילו מתעלמים. חג שמח ושקט! טומי

FIRE 911

New member
בקשר לכבאית../images/Emo73.gif

זו כבאית הכי חדשה מרכבי הכיבוי זה רכב של חברת מרצדס 1234 הי שוקלת 12 טון ו340 כוח סוס יש בה 3000 ליטר מים (3 קוב) ערכת חילוץ מתאונת דרכים (הלוקס) ומה טוב ברכב הזה שהוא רכב 4X4 . אני כמעט בטוח שגם למד"א יש אמבולנסים 4X4 זה נכון?

paradan

New member
תתחדשו על ה- ../images/Emo73.gif ו - ../images/Emo49.gif

ושתצילו בעזרת כלי חדשני זה הרבה חיים תשמרו על עצמכם
חג שמח ושקט לכולנו
דני
נ.ב.: כן גם למד"א יש 4X4 ועוד הפעם -

FIRE 911

New member
../images/Emo51.gif אבל

זה לא כל כך חדש הרכבים האלו נכנסו בשנתיים האחרות לכל התחנות החסרון היחיד שלו שהוא גדול נורא אז לא בכול רחוב הוא נכנס. זה כמו שיש אמבולס גדול כמו GMC עם הארגז שהפך לחפ"ק ואמבולס קטן המרצדס כמו לירושלים האמבולס שמספרו 70 .

למעלה