עבודה במרציפן דומה לעבודה בפלסטלינה
כפי שגילגולית כתבה. לא צובעים אותו בצבעי מאכל נוזליים , אלא בצבעי ג'ל או אבקה, ובסך הכל די נח לעבוד איתו, רק שהתוצאות שונות מעבודה עם בצק סוכר- קשה מאוד להגיע לדיוק בפיסול, ובנוסף צבע הבסיס צהבהב, כך שאי אפשר כמובן להגיע ללבן וגם יתר הצבעים מקבלים טיפה צהבהבות שקופה. אני מתמחה יותר בעבודה בבצק סוכר, (אם כי משתעשעת גם במרציפן...), כך שאשמח אם יש כאן איזה מומחה מרציפן שיוסיף טיפים. בהצלחה, טל