ברכות לנשיאנו...

cwoodson

New member
ברכות לנשיאנו...

רג'י "הנשיא" בוש. זכה בפרס האינדיבדואלי הכי חשוב בספורט הקבוצתי. הוא לקח לפנות בוקר את ה"הייזמן טרופי" עם 784 קולות למקום הראשון. (וינס יאנג- 76) זהו הרנינגבק החמישי מUSC לזכות בפרס היוקרתי. זהו השחקן השלישי מUSC לזכות בפרס בארבע שנים. במשחק הגמר שיערך ברוז בול בפסדינה ב4 לינואר (יש לי כרטיס...) ישחקו שני זוכים באותה קבוצה (בוש, וליינהארט זוכה השנה שעברה) לפני כשנה דרך אגב היתה זו הפעם הראשונה ששני זוכים שיחקו במשחק אחד (ליינהארט וג'ייסון וויט מאוקלוהומה.) כשUSC לא ספרה את אוקלוהומה... אמן SC יזכו גם השנה, אני אחזיק להם אצבעות גם בשבילכם...

ranatz

New member
יאללה רג'י, סן פראן מחכה לך!!!!

יחד עם חברך הטוב אלכס סמית תחזירו עטרה ליושנה. אני מתפלל לנצחונות של יוסטון והפסדים של הניינרס כדי שהנשיא יגיע לעיר המפרץ.

ih10

New member
זאת הדילמה לנצח או לא

כנראה שעדיף לא בכל מקרה לא בטוח שהוא יהיה הבחירה הראשונה, יש את ליינהארט שהיה הולך אל הניינרס אם הוא לא היה מחליט להישאר לעונה חמישית בUSC, כך שזה תלוי בצרכים של הקבוצה שתבחר ראשונה בדראפט כרגע המתמודדות הן יוסטון, הג'טס וגרין ביי גרין ביי לקחו בשנה שעברה את אהרון רודג'רס שכמעט היה הבחירה של הניינרס אז הם לא צריכים עוד QB בבחירה ראשונה בכל מקרה, יכול להיות שהמאבק הזה יוכרע במשחק האחרון של העונה כשיוסטון מתארחת אצל הניינרס (היו לי כרטיסים למשחק הזה, לא נורא, אולי בעונה הבאה)

Yo-man

New member
לא חשבתי על זה - אולי זה הקטע של GB

להפסיד לכל מי שרק אפשר ולקבל QB מעולה בתמורה

יש כברQB=רוג'רס, יתנו לו צ'אנס?

הלוואי . לדעתי, GB צריכה להשתמש במאזן המחריד שלה השנה ובדראפט הקרוב למצוא שחקנים מצטיינים בהרבה תחומים אבל לא בעמדת הQB . הם הרי בחרו את מי שהתמודד בקיץ האחרון <לפי הערכות מוקדמות על מקום ראשון מבין הQB בדראפט> והפסיד לאלכס סמית' במירוץ . רק מה? .. הוא עד כה לא קיבל צ'אנס. ואני מעריץ/מעריך את מורשת פארב <עברתי שטיפת מוח בESPN> . אבל, לדעתי הוא צריך לרדת מהכסא במשחקים הנותרים העונה.. ולתת לרוג'רס לטעום דשא ומשחק . גם אם זה אומר שפארב הגדול יאבד את הספירה הנוכחית של השיא במשחקים רצופים שהוא פותח <משהו מעל 200+> . מה דעתם ? אגב, אם כבר GB יצטרכו לבחור שחקנים בעמדות כמו WR וRB בהתקפה- ויותר חשוב OL אחרי העזיבה של 2 השחקנים הפרובולים שעזבו בקיץ האחרון <וגרמו לפארב לקבל פאמבלים סאקס ועוד כהנה וכהנה אי השלמות מסירה, כי ההגנה של היריבה הגיעה אליו מהר מידיי> ובהגנה הרבה קורנרים לצדדים .

ESPN

New member
לפי איך שיוסטון נראים

במשחקים האחרונים שלהם, כשהם מוצאים דרכים מגוונות ומעניינות להפסיד , נראה שהם בונים על המקום הראשון בדראפט... לי זה תמיד מפריע שמאמצע העונה בערך, ברור שיש קבוצות שעדיף להם להמשיך להפסיד, אפילו אם הם לא עושות את זה בגלל הספורטיביות. זה גורם לי לתהות אם לא כדי לNFL לעשות לוטרי כמו שעושים בNBA. ככה לכל הקבוצות הגרועות יש איזשהו סיכוי לקבל את הבחירה הראשונה והם לא צריכות "להרגיש מחוייבות להמשיך להפסיד" (נאמר באירוניה מסויימת כמובן, אני לא באמת חושבת שזורקים משחקים בNFL) בשביל הבחירה הראשונה בדראפט.

ih10

New member
אפילו אם לא זורקים משחקים

מתישהו מתחילים לחשוב על העונה הבאה, בגלל זה בניינרס אלקס סמית מתחיל (נראה כמה INT יהיו היום) הניינרס יותר צריכים WR טוב, נראה לי שהRB שלהם יכולים להתפתח לשחקנים טובים (היקס וגור), מצד שני עם RB כמו רג'י גם לWR פחות טובים יהיה הרבה יותר קל

cwoodson

New member
ג'יסון וויט לא מוצא קבוצה

האבסורד הוא שהילד שזכה בהייזמן טרופי במדי אוקלוהומה סונרס, לא הצליח למצוא מקום אפילו בשבעה סיבובי דראפט. גרין ביי פקרס לקחה אותו למבחנים אבל החליטה לרדת ממנו בסוף. כרגע הוא מתאמן לבד ומקווה למצוא קבוצה בעתיד. זה מעלה אצלי ואצל עוד רבים את השאלה, האם השיקול לזכייה בהייזמן צריך להיות השחקן הכי טוב במכללות? או האם צריך לקחת בחשבון (במידה ויש מחלוקת) למי יש סיכוי יותר טוב להצליח במקצוענים?

ולא רק הוא, וזה מעלה שאלה

האם רוב השחקנים שזוכים בהייזמן טרופי, או היו מועמדים.. בתקופת הקולג', היו נכשלים או נכשלו כי לא היו מתאימים למקצוענים?.. כי אח"כ שהגיעו לליגת הNFL לא הצליחו ופרשו, מחכים בבית לצלצול, נמצאים היום כמחליף שלישי בקבוצות נידחות או אפילו עברו לליגה באירופה? לדעתי לא . כלומר לא רובם . הרי רוב אלו שזכו.. <והרוב הרי QB>.. היו כאלו שהשפיעו על הקבוצה באופן מהותי והיו בעלי ראיית משחק נדיקה או מוצלחת.. בין אם זה כישרון- או יכולת למידה ונחישות חזקה, אז מה שאני חושב זה שהם פשוט הגיעו לקבוצות נכשלות <טוב הרי אלו שהיו עם מאזנים מחרידים ובחרו אותם בין הראשונים בדראפט> ו:.. לא קיבלו מספיק צ'אנסים, נפצעו, לא עברו מספיק אימון פיזי והכשרה מנטאלית שתסגל אותם למעבר, או לא היתה סביבם מערכת מספיק רגועה, סובלנית שבנתה את הקבוצה בשבילם- או סיגלו את המערכת בצורה הכי טובה שתאפשר לשחקן להשתלב ולתרום כמו במכללות . סתם דוגמא שאני זוכר מההיסטוריה הקצרה שאני נהנה כל כך מהליגת הNFL.. <שזה שנתיים וחצי.. והיד רק נטויה :) > שמעתי על טים קאוץ.. שחקן מצטיין- זוכה הייזמן כמדומני ב2001.. שהיום פשוט יושב בבית אחרי שלא הצליח בקבוצות..נפצע אח"כ, משם נדד מהר מאוד לספסל.. ובפעם אחרונה הועף מGB הלא סובלנית וקיבל בקיץ האחרון צ'אנס להגיע לטרום אימונים בקבוצה אחרת.. וגם את זה לא צלח . האם הוא שחקן נכשל ?

Amir BA

New member
לי די ברור שאם "הנשיא" מחליט לצאת

לדראפט הוא יבחר ראשון. לא משנה מי תהיה הקבוצה. גם הטקסנס, גם הניינרס, גם הג'טס, ולצורך העניין גם הקולטס לא יכולים לוותר על שחקן כמוהו...אחד שמגיע פעם בדור....(או במקרה הטוב פעם ב-5-7 שנים)

למעלה