ברכות לטומי

EO117

New member
ברכות לטומי

יושב ראש האופוזיציה החדש בכנסת במקומו של שמעון פרס. מהלכיה של ש"ס למנות את אלי ישי נכשלו ולפני מס' דקות הודיע יו"ר הכנסת על מינוי של טומי לפיד כיו"ר האופוזיציה החדשה. עכשיו נראה לכולם מה זה אופוזיציה!

wizibusy

New member
הו,אה,מי זה בא?ראש הממשלה הבא!

אני בטוח שטומי ימלא את תפקידו כהלכה, ואני כבר מחכה לראות את כול פעולות הסיעה שלנו, שתהיה תוקפנית,עוקצנית,חכמה,ומלוכדת. המטרה הבאה - ראשות הממשלה. לא נסלח לעבודה!לא אנחנו ולא בוחריה. הכניסה של החרדים רק תדגיש את מעשיה הטובים של שינוי - רק חבל שבצורה של הריסת כול הבנייה הטובה.

כמו בממשלות הקודמות?

אז אכן הפגנתם אופוזיציה לוחמנית והצלחתם להביא לרפורמות חדשות. אם לא הצלחתם בשנים האחרונות כשרים במשרדים החשובים ביותר, למה שתצליחו פתאום באופוזיציה? ערב טוב, יואב.

wizibusy

New member
אילו ממשלות קודמות?

תראה לי הוכחות לאי הצלחה או התקדמות במשרדים ששרינו עמדו בראשם. למה שלא נצליח באופזיציה?יש לנו ח"כים נהדרים ויו"ר מופלא, אנחנו נהיה ואנחנו כבר אופוזיציה כה לוחמנית. כבר שינוי עשתה הרבה יותר מאופזיציות אחרות, כאשר היא הביאה את המודל של ממשלת הצללים. ובנוסף לכך, כפי שאתה רואה צעקותינו ימשיכו להישמע, ואני בטוח שנצליח להתעלות על עצמנו כול פעם מחדש באופוזיציה.

המממ...ומה הבעיה ?

זה שהקדישו 2 עמודים בעיתון היום לדקה אחת מנאומו של טומי כיושב ראש האופוזיציה כבר אומר משהו לא ?:)

asafz8

New member
הנאום של טומי

היה יותר מדקה הוא היה כחצי שעה שבו הוא תקף בכל החזיתות והראה לכולם את אופי האופוזיציה העתידה לבוא ולכן היה לעיתון מה לרשום.

לא שמת לב

כתבתי שהתייחסו רק לדקה אחת מנאומו. שבו ח"כ מסיעת ש"ס נופף בידו אל לפיד כמו שהחיילים נופפו להיטלר.

Yoavsb

New member
כמה תיקונים

ראשית היה זה ח"כ אייכלר מיהדות התורה שאותו המנהיג שלכם מכיר היטב מימי פופוליטיקה העליזים. דבר שני לתנועה הזאת קוראים מועל יד. דבר שלישי, מי שראה את זה מבין עד כמה הטענה שח"כ אייכלר הצדיע במועל יד היא אבסורדית. בסה"כ תפסו אותו, עם סלואו מושן מרים את יד שמאל בתנועה שניתן היה לפרש כמועל יד לו היתה ארוכה יותר. ועוד משהו, ההערצה העיוורת שלכם ליוסף לפיד היא תמוהה בעיני, בעיקר מכיוון שהיטבתם לנסח זאת בעצמכם, הוא בסה"כ ירה לכל הכיוונים במשך חצי שעה, מה שהוא יודע לעשות הכי טוב. הוא לא אמר מה הוא יעשה, הוא לא דיבר על הישגיו במשרד המשפטים (שהתבטאה בהפיכתה לעפר לרגליו של כבוד השופט אהרון ברק), אלא ירד על כל העולם. לא ציפיתי ממנו ליותר מזה, אבל מוזר לי שגם אתם לא. חבל.

asafz8

New member
ידידי, עם כל הכבוד עברת את הגבול!!

הוד מעלתו, אייכלר הרים את ידו בצורת מועל יד!!!! זה שיא החוצפה שיא ההפקרות ומאז! ורק מאז! אני שונא אותו ואת דעותיו! לפני שהרים את ידו ככה כיבדתי אותו כאדם כפוליטיקאי ובטח כרב! היום, אינני מכבד אותו כלל וכלל לא כ אדם לא כפוליטיקאי ולא כרב! איך אתם מעיזים להשתמש בכל פעם מחדש בשואה הזוועתית שעברה על עם ישראל?! איך אתם מעיזים להשתמש בהרצחם של 6 מיליון יהודים! איך אתם מעיזים להשתמש בהרצחם אביי ואמיי סביי וסבתותיי!? איך אתם מעיזים להשתמש בתמונות המזעזעות של בת דודתה של סבתי הולכת עירומה בשלג לאושוויץ?! אתם נוכלים ותמיד תישארו כאלו! את התנועה הזאת ניתן לדעת היטב אני צפיתי בכל הנאום ובמהלכו גם קרא אייכלר ליוסף לפיד בשמות כמו היטלר והצרפתי הנאצי שששכחתי מחמת זעמי כעת.

Yoavsb

New member
מעבר לגבול...

גם אני יכול להרים את יד שמאל שלי ולא את יד ימין ואז כולם יגידו שהצדעתי במועל יד. ניחא. מדהים אותי שכל חברי הפורום מתעטפים באיזו נאורות טהורה בכל פעם שמאשימים אתכם בשנאת חרדים. תתחילו לראות מה אומרים חברי הכנסת שלכם על בימת הכנסת ובידיעון "השינוי", המשמש במה להבעת דעות דוחות, בעיקר של ח"כ רוני בריזון. ח"כ אייכלר קרא לטומי לפיד בשם היידר, שהוא פוליטיקאי אוסטרי (ולא צרפתי). הוא לא קרא לו היטלר. מי זה אתם? ואילו בדיוק מפסיקותיו של הרב אייכלר כיבדת? שבוע טוב, יואב.

kundason2003

New member
איך טומי מעז להשתמש בזכרון סבתו

שמזכירה לו הסבתא הפלסטינית? אל נא טטען לרעה על שימוש בשואה, אם יקיריך עושים זאת היטב. אם אסור לדבר על השואה, ואסור להשוות אליה, אנחנו לא נלמד ממנה כלום.

למעלה