ברכות לבוש

ברכות לבוש

ברכותי לבוש שאולי ישנס מותניו ויבוא לעשות כאן סדר. אנחנו איננו מסוגלים למרות כוחנו הרב להגיע להחלטה ולקבוע בה את גורלנו ולקבע את גבולותנו הסופיים, באופן שמדינת ישראל תיכון לעד. אנחנו הולכים ונגררים אחרי עאראפת, שכל מטרתו היום היא לגרום להתערבות בינלאומית, שבכל מקרה, השיגינו ממעורבות זאת תהיה פחותה מההישגים אליהם ניתן להגיע בלעדיה. אנחנו בטיפשותנו מביאים עלינו את ה"צרה" הקשורה בהתערבות הבינלאומית - אולי האמריקאים יצילנו מידינו.

pilovich shahaf

New member
דן ידידי בוקר טוב לך...../images/Emo63.gif

השכחת
למה "זיני" עזב את שליחותו הראשונה
עראפת שיקר אותו ועבד עליו, הוא אמר את זה בגלוי חד וחלק
מה חדש ומה מביא איתו "זיני" הפעם באמתחתו, שעראפת "הפעם" המי יודע כמה, ישמע לאמריקאים בכלל "ולזיני" בפרט
אההה היוזמה הסעודית, כן, כן, הסוף שבוע הזה ניפגשים סאיב עריאקת, שר החוץ הסעודי ושר החוץ המצרי במצריים, להעלות בםעם הראשונה את היוזמה הסעודית על הכתב, ואל תשכח את ביקורו של אסאד ג´ונייר בריאד/סעודיה על מנת ליישר קו בנושא זכות השיבה...
אין חדש תחת ה-
מבחן היה ועוד יהיה...
תוצאה היתה, יש ועוד תהינה.........
עם ישראל חי
פ"ש.

פ"ש על זה אני בוכה

אם לא נדע לסיים את הכיבוש בעצמנו, ביוזמתנו ומתוך כוחנו - יכפה עלינו לעשות זאת, שלא בטובתנו. עד היום רק ארה"ב הגנה עלינו - פוליטית, דפלומטית, כלכלית ו"זיונית" - חסר רק שהיא תחליט שנמאסנו עליה ואז יז... אותנו באמת. כמו שאתה אומר מבחן התוצאה.

pilovich shahaf

New member
אכן "מבחן התוצאה " דן ידידי...../images/Emo88.gif

ואם לא שמת לב שכל מה שקורה עכשיו מתואם בין יאסר עראפת, מוחמד דחלאן, ג´יבריל רגוב וכבוד ראש הממשלה אריק שרון...
אין חדש תחת...ה-
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
דן ידידי צודק הפעם אמרת...../images/Emo4.gif

...עוד לא הבנת שאם אני מחבר אחד ועוד אחד ויוצא לי שלוש אני לא פוצה פה, לא כותב בכלל, אלא רק אם יוצא לי שניים בלבד אז אני מתחיל לכתבו, ולדבר וגם אז בזהירות, ורק לתת לך דוגמא מהזמן האחרון...:- בטח אצמול ראית יומן שישי בערוץ אחד והשני, ומה חשפו שם לראשונה, שבשבוע הבא המועמד הניבחר "בוגי יעלון"לרמטכל"ות יובא לאישור הממשלה, כנס לקישור הזה...
מבחן היה ועוד יהיה.... תוצה היתה, יש ועוד תהיה.... פילוביץ שחף. פ"ש.

למעלה