ברכות לאלי סער

ברכות לאלי סער

ברכות לאלי סער שהתעורר והציג את אחת הבעיות המשמעותיות בעיר שלנו-שעניין שיפור חזות העיר אינו מותרות אלא חובה!.בעיתון "רמלוד פלוס" בעמוד 6 ניתן לקרוא את הטור שלו בו הוא כותב על בעיית טיפוח העיר ועל כך שיש לפטר עובדים לא נחוצים בעירייה ששרדו את "תוכנית ההבראה"[שאחריה נשארו 750 עובדים כזכור ולמה צריך 750 עובדים בעירייה? רק היושב במרומים יודע]בעזרת הקשרים הפוליטיים שלהם על מנת לממן את טיפוח העיר וכמו שמוצאים כספים לתשלומים אחרים אז יש למצוא כספים לצורך טיפוח העיר. הבעיה מבחינתי היא שאלי סער הוא חבר מועצת העיר ולא רק אזרח מן השורה ואני חושב שיש לו כוח פוליטי לאגד חלק מחברי המועצה ולהכריח את ראש העיר לשפר את חזות כל העיר ולא רק של הצירים המרכזיים. נ.ב. לאלי סער אם אתה קורא את ההודעות בפורום אתה מוזמן להרים את הכפפה ולהראות שחברי המועצה שלנו לא נבחרו לצורך תפאורה לישיבות המועצה ולגבש קואליציה בין חבריך שתתחיל להזיז את העניינים בנושא הזה.
 

harty

New member
גם אלי סער חבר מועצה ותיק

שלא הביא לעיר שום תועלת!!! גם הוא בגברדיה הוותיקה שצריכים לקום וללכת!!! גם הוא היה שותף לתוכנית הבראה קלוקלת ופוליטית!!!! עכשיו הוא מילל!!!! איזו תרומה תרמת לעיר מר אלי סער???? חוץ מקומבינות פוליטיות ומעבר ממפלגה למפלגה??? די הפעם אזרחי העיר ישלחו אתכם לעבור לשוהם!!! למודיעין!!!! שם עוד לא גרמתם נזקים!! תנו לנו קצת שקט מכל הוותיקים!!!! גם ריטה יכולה לשבת קצת בבית ולא לשוטט כל העת!! מה עשית בשביל העיר ריטה?? בדיוק מה שאלי סער והאחרים עשו- כלום!!!
 
צודקת אבל...

לא התכוונתי לשבח אותו על תיפקודו כחבר מועצה אלא על הדברים שהוא כתב עליהם בטור שלו בעיתון.הנקודה שעליה הוא דיבר באמת נכונה והוא הציג את הדברים באופן הנכון.זה שהוא ויתר חברי המועצה לא עשו כלום עד כה לטובת העיר יעמוד להם לרועץ בבחירות הבאות ואין ספק קל שבקלים שהאנשים האלה ישלמו מחיר על המעשים שלהם בקלפי.תושבי לוד חוו על בשרם למה יכול לגרום ניהול קלוקל והפעם הם לא יהיו אדישים.
 
למעלה