ברכות חמות לפורום החדש

"איי שכנה שכני"../images/Emo39.gif

תודה רבה על קבלת הפנים החמה איזה כייף ..
בעלי מת על הקובה של אמא שלי..והוא בכלל פולני חח אני באמת חייבת ללמוד...ואמא שלי כל שישי קבוע עם סיר קובה על האש...
את האמת אני רוקדת אבל ריקודי בטן והיפהופ..אחי פעם ניסה ללמד ..לא הלך חחח..גיסתי 0שהיא סורית ומבשלת מדהים!!!!!) גם ניסתה...אף אחד לא מצליח ללמד אותי חחח וגם לך שיהיה בוקר מדהים

../images/Emo140.gifאם את רוקדת היפ הופ

אז בטוח שכורדית את כן תצליחי אם זורם בך דם כורדי שהוא השולט אני מבטיחה לך שתלמדי די מהר בדרך כלל לומדים מהריקודים הקלים ואז עוברים שלב אחרי שלב תשתדלי ותצליחי

../images/Emo198.gifריקודים בכורדית זה פשוט וקל

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ונכון מתחילים עם הריקודים הקלים שנקראים שכנה ואז עוברים לקופצניים שהם צ'ופי אחרי שלוש ארבע סיבובים במעגל זה נתפס אם רוצים או לא רוצים אני אישית אוהבת את הריקודים שהם פחות קופצניים

../images/Emo124.gif../images/Emo198.gifבוקר טוב כורדינסה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ |בוקר טוב כורדיינסה - מה שלומכם להתעורר יום שישי היום - יום הקובה - הסירים קוראים לנו - לעבודה ולמלאכה אז הספקתי למלאת קובה ואני הולכת לבשל היום קובה במרק דלעת - ועוד איזו דלעת אם יצא לכם או לא גשו לעמוד הראשי של תפוז אנשים - הקובה כורדייה מככבת לה הישר לבלוג של השף רפאל, מומלץ להיכנס לבלוג לקרא ולהגיב - רפאל כורדי משלנו מגיע לו פרגון אנחנו נשמח לארח בע"ה את השף רפאל בפורום כשנעלה את פסטיבל הקובה כאן בפורום /יתואם עם הנהלת הפורומים עשינו את זה בקומונה וזה הצליח עכשיו האפשרויות יותר רחבות אז כדאי שנעתיק את הנושא לפורום,כך יתאפשר לפורום לככב בעמוד ראשי של תפוז אנשים מהיום כבר להתחיל להתכונן ולצלם את הקובה שלכם - ולמי שיש אפשרות להעלות וידאו ל FLIX זה יהיה נהדר,אנחנו מתכונים לא לבייש את הקובה המנצחת שלנו,לכן נתן לה כל הכבוד הראוי לקובה גם אם יש לכם מתכונים של האימא של הסבתא דודה ,בבקשה תאספו ותשמרו הודעה תגיע בהמשך
דבר נוסף וחשוב - חברה בבקשה תשתדלו לא לפתוח יותר מדאי הודעות בודדות מפני שהן לא שורדות הרבה זמן ונעלמות אל הארכיון ,אז אם נכתבה הודעה בודדת סביר להניח שתוך כמה שעות היא תעלם ויתכן שלא הספקנו לקרא אותה,בדרך כלל הפורום מכיל עד 15 בתים לרשימת הודעות ושרשור בהם בבקשה קחו את זה לצומת לבכם - מפני שמעלים לכאן הודעות חשובות ויפות חבל חבל לנו שהיעלמו מהר
המשך יום נעים לכולם עם שפע הפתעות חיוביות - אהבה ושלום אוהבת עמנואלה |סדגש

../images/Emo198.gifיאלה כורדינסה חזרתי לפורום

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ מה שלומכם כורדינסה באבי באשי דללללההההההההההההה הקובה שלי מוכנה,מזגתי לי קובה בצלחת ואני מחכה שתתקרר כמו שאתם יודעים אני אוכלת קובה בידיים,אני אוהבת את הקובה עצמה יותר מהמרק השבת הכנתי קובה דאיינה במרק סלק ירוק אחחחחחחחח יאמי יאמי כמה כייף קובה בשישי

יוווווווווו זיוון את מקסימה

למה לא מותר לך להתפנק על הקובה של אימא שלך נו בנינו אין על קובה של אימא נכון או לא נכון

טוב אני כבר חוזרת אני הולכת לאכול..

קובה אדום עם קישואים וגזר,תפו"א מתוק יאמי יאמי יאמי,
אזזזזזז אני כבר חוזרת!!

../images/Emo198.gifבתאבון לכול מי שאוכל קובה עכשיו

☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ וואיייייייי איזו קובה יצאה לי יאמי יאמי ללקק תאצבעות ממממממממממממממ אכלתי 1 2 3 4 5 ו ..........קובות כול קובה בטעם אחר אחחחחחחחחחחח כול המיץ של הדיאיינה בתוך הקובה יאממממממממ יאמממממממממממממי אוףףףףףףףףףףף בול יוצא לי קובות כמו של סבתא שלי אין עליה המורה הכי טובה שלמדה אותי איך לבשל קובות מוצלחות טעימות

למעלה