ברכות וקללות

ברכות וקללות ../images/Emo93.gif

אנא צטטו משפטים שמסווים קללות, איחולים, "ברכות" וכל מיני כאלה...

האגס 1

New member
../images/Emo127.gif

- "השופט בן-זונה" - "מה אתה אמרת..."
וכו' וכו'. באותו מערכין, 'אופסייד סטורי', שזורות הרבה קללות, גם כשמר פנדלוביץ' מקלל בעצמו את שמעון כסאח (ואני ממש לא יודע לצטט את זה על הכתב), גם כשהוא קורא לו "אנטיטטנוס" וגם כשכסאח בעצמו מקלל - לך תתחיל עכשיו לספור את כל הקללות שם לםי הסדר. ובמערכון 'הטלפונים' של יוסי בנאי ורבקה מיכאלי: - "אינעל אביך!!! ואמך!!! ואחותך הקטנה והמופרעת!!!" ולדן בן-אמוץ יש מערכון שלם של קללות רבות ומגוונות בהתאם לסיטואציות כיד הדמיון הטובה עליו.

רענן111

New member
דן בן אמוץ

יש מערכון שלם מתוך "איך לעשות מה", של קללות שמקללים בעלי מקצוע שונים ומשונים: שתירדם בקסטל ותתעורר בהדסה", "שיעשו לך שלייף סופאפים במעיים" ועוד ועוד...

sjarjar

New member
שתבלע 10 כדורי מרץ, ו-10 כדורי שינה

ותצטרך 10 כדורי פלגין כדי להשקיט את המלחמה הפנימית. שישימו לך תחבושת חרדל על הפרצוף האנטיביוטי שלך. ויש לי עוד דבר אחד להגיד לך: הלוואי וכולם יהיו בריאים. קללות לציירים: הלוואי ותקבל שיכון בחיפה ושכל חייך תצטרך לצייר פורטרטים של אבא חושי. קללות לסופרים: שתרד אל העם ושלא יעלו אותך משם יותר. שתזכה בפרס רמת-גן.

sjarjar

New member
חלפון, בו אוציא לך את השיניים

אחת כן אחת לא. אעשה את הפה שלך פסי רכבת (ובגירסא אחרת: מעבר חציה). בו, אוציא לך את שתי העיניים אחת אחת בזוגות, אתלה אותן על הגג לייבוש יחד עם הפלפל-שום-בצל.

sjarjar

New member
עם כישורים כמו של הבן שלך הוא יכול

להיות מקסימום שוטר.

sjarjar

New member
המוציא דבר קללה מפיו אינעל אבי אבי

אביו. אבל למה דווקא ספרים ולמה דווקא פה בדיזינגוף אינע....

אל תזכיר את שמה של המופקרת אצלי

בסלון אבל היא יפה ימך שמה מה כלכך יפה רוקדת כמו אביל דחייה עם תחתונים וחזיה וכל הציצים בחוץ

אינעל טלפון תבען, תודה רבה על לא דב

זקלין! זקלין! שיגעו אותי! זקלייייין!!

אינעל ראבק למה הלכת, תחזיק את עצמך

אתה גבר, אני גבר אני? שאמות עכשיו פה במקום אם אני גבר

אניעל אביך ואימך, יוסי אתה השתגעת

זאת אימא מדברת (מערכון של יוסי בנאי ורבקה מיכאלי, שהיא מתקשרת אליו, ומטרידה אותו, זה יוסי בנאי?, חחחחחח אחרי כמה פעמים באה הקללה

sjarjar

New member
ואנחנו לא עלינו נגיע לקפריסין

זוחלים על ארבע. יופי נחמה.

sjarjar

New member
הכל בגלל הועד. שייפול עליהם מגדל

שלום. יוחאי, מי בועד? אתה. שייפול עלי בירג'יט בורדו.

sjarjar

New member
עבד, תעלה על הגג ותאותת לזלמנוביץ'

עם הראי שאני שולח לו שני קליאנטים ושילך איתם לעזאזל.

אתה קיללת מר פנדלוביץ, כי הגיעו מים

עד גועל נפש, אתה תבקש סליחה אתה שמוע, תבקש סליחה מייד, אני מיצטער, אתה מצטער?! אז למה אמרת לשחקנים תפסיקו לבעוט בכדור ותתלחיילו לבעוט בשופט, למההה!! תרשום אני משוגע עם מעבר פסיכי חחח

למעלה