הבהרות ומילון מושגים מחודש../images/Emo163.gif
נכנסנו. אנחנו ש"ש באופן רשמי. מזל טוב והרי החידושים השינויים והתפקידים והמושגים: גיל, תרכז את המלששים. שלומית, תרכז את המדצים. טל, ירכז את דו"ק דרום אילאיל תרכז את דו"ק צפון... ההמשך קצת משובך, תשארו איתי אני ארכז את פרויקט מפא"י (מנהיגות, פוליטי,ארגוני ויווי. אני יודע שאין מילה כזו, זה אמור להיות ליווי אבל ככה זה נשמע יותר טוב. תנססו להגיד פרויקט מפא"ל, זה נשמע פחות אטרקטיבי. ובכן, אני ארכז אותו ויהיה הש"ש הטכני-פוליטי. ענת\בקר תרכז בתוך הפרויקט את התחום הקהילתי (קייטנות התרמות וכו´) אילאיל תרכז את תחום הליווי האישי ואלכסנדרה תהיה בתפקיד מזכ"ל הצוות (אין כזה תפקיד באמת), ותרכז את ישיבות הצוות ותסייע בתחומי מפא"י. עד כאן זה היה ברור נכון? יופי! לדירת הצפון יש טלפון. אסור לפרסם כאן טלפונים עד כמה שידוע לי אז פשוט תתקשרו לאחד מאיתנו ונתן לכם את המספר. ובוסף, חברי קומונת צפון דרים בדירה, ולא בקומונה (נשמע יותר חמים וביתי), אבל זה לא בית. בית זה בבית והדירה זה בקומונה. אל תשאלו... סניף רעננה כפ"ס והו"ש יודרכו ביחידה אחת. הקבוצות הצעירות יפתחו בנפרד בכל עיר. הסניף אמור להפתח בצומת רעננה, אך במידה ולא ימצא אחד (בינתיים אין) אז ימצא פתרון מהיר ואיכותי. חברים וחברות: מרכז מרצ יוצא לפגרה. במשך שבועיים הוא יהיה סגור, וגם חלק מהסניפים...ולכן, יהיה מעניין. כל עובדי המפלגה גם בחופש, כולל הרכזים, אך הם עדיין יחיו איתנו. יהיה מעניין באמת אבל אל תדאגו הכול יסתדר. בנוסף, חיפה חיפה חיפה חיפה, איזה יופי של סניף זה חיפה. אני חושב שזה להערב. אל תשכחו לבקר אותנו בקומונת צפון (אני לא יכול להזמין גם בשם מרכז אבל אני בטוח שהם ישמחו) רק תתקשרו לפני שאתם באים. בשם הצוות החדש, מחזור 2002-2003, בשם קומונת צפון המגניבה והמאושרת, ובשמי, מקווים שתהנו מהשנה הקרובה, ובהצלחה לכולנו ועכשיו כל מי שטרח לקרוא את כאן לפתוח במורל ביתי מלווה במחיאות כפיים: "נוער מרצ.....נוער מרצ.....נוער מרצ....."