ברכותי לעצמי!

astrok

New member
ברכותי לעצמי!

על זכייתי בפריט באי-ביי: כ- 20 בולי חלל, וגליונית זיכרון, MNH, מרוסיה, שנת 60'. 5.76$ בלבד, ו- 2$ דמי משלוח, אותם אני שולח לגברת טקסנית אחת, אשר תשלח לי את הבולים. אני שולח לה 8$ בדואר רשום, וכך מכסה את המכתב מכל הצדדים, אלא אם הגברת אינה ישרה, דבר אותו אני שולל לנוכח העובדה שקיבלה 100% פידבקים חיוביים, על 74 המכירות שלה... להלן הפריט. אנא אמרו לי אם הרווחתי, וגם אם לא, לא אכפת לי... זה כל כך עוזר לי בתצוגה שכבר כלום לא מעניין אותי... גמר חתימה טובה לכולם! וצום קל (גם אני אצום, אם אעמוד בזה...). תמיר.

yoavabadi

New member
בולים יפים

הם גם סידרות שלמות ומחוברות? ודרך אגב אני יודע שזה לא קשור אבל תמיר- עם יש לך בר מצווה אתה חייב לצום?

astrok

New member
עוד אין לי בר-מצווה.

עוד 3.5 חודשים... בכל אופן, אני צם אם אני אעמוד בזה... שנה טובה וגמר חתימה טובה, תמיר.

תצוגה? שמעתי נכון - אמרת תצוגה?

האם אתה מתכנן להפתיע אותנו עם תצוגה של האוסף? כל הכבוד! לעניין הצום - הדבר החשוב ביום כיפור אינו האוכל או הצום. זהו חלק מתהליך שלם שנועד להביא כל אחד מאיתנו לריכוז מוחלט, על מנת שנוכל לערוך חשבון נפש אמיתי, מלא ונוקב עם עצמנו. להמנע מאכילה כשלעצמה אינו מביא לידי הזדככות הנשמה, או לידי סליחה אמיתית לעצמך ולסובבים. אבל זו התחלה טובה. תחשוב על זה. חתימה טובה!

astrok

New member
מי אמר שאני לא מציג?

עוד מכנס הבולאים, כפגשתי את טיבי, חשבתי על תצוגה... תמיר.

רוזן71

New member
אריק, דבריך מפתיעים בעוצמתם...

בס"ד. שמתי לב שיש לך שורשים "מעניינים". הדברים שלך באים מאיזשהו באר, לא? שים לב גם לשעה העגולה בה נכתבו דבריך
. גח"ט. רוזן.

למעלה