ברכותיי

Lady McBeth

New member
הם חמודים בדרכם שלהם

ועם כומתה טורקיז :) *מאוהבת* סתם... שייטת כבוד! :)

IrIsH BaBe

New member
היי הלו

בסוף הבנים הקנאים פה יחשבו שאת מושפעת ממני יותר מדי. ואין כמו (ה)דובדבן (שבקצפת) אם כבר נכנסנו לזה

Lady McBeth

New member
יש בפורום הזה בנים?

מוזר... כולם נראו לי תמיד נקבות (לירן, עימך הסליחה מראש) ועזבי אותך, אין על גברים בלבן...גרררררררררררררררררררררר

IrIsH BaBe

New member
ולכן אמרתי בנים ולא גברים

הם עוד לא התפתחו מספיק.... אולי הקרביים שבניהם. וזה גם פיזית. לא מנטלית :) ולענייננו, החירניקים לוקחים פה בכל מלחמה

IrIsH BaBe

New member
הו הנה עוד אחת מושפעת

מה יהיה? וצודקת גם בזה, מילואימניקים הם אחלה חבר'ה. (הצעירים שביניהם כן?
)

התכוונתי שאני מעדיפה אותם אזרחים!

אכשהו עד עכשיו כל מי שהייתי בקשר איתו היה בקרבי. חאלס. מעכשיו רק אזרחים. והאמת , שום יחידה לא עושה לי את זה... זה קצת טיפשי... או ילדותי... להתפס ביחידה מסוימת כי "שם יש הכי הרבה חתיכים"

IrIsH BaBe

New member
נו זה בצחוק

ילדה תשתחררי קצת :) זה לא שם היחידה, או צבע הכומתה או מראה החיילים- זה מה שהם עושים! וכן בנאדם שעבר בצבא 3 שנים בשירות קרבי כזה או אחר זה בנאדם שונה לגמרי ממישו שהיה בג'וב. וזה מה שאני אוהבת, תתמודדו

אז הגיע הזמן שתביני...

זה לא מה שהם עושים, זה מי שהם... כי כל אחד עושה את זה בצורה אחרת, ולכן צבא לא משקף כלום על בנאדם... היה לי קצין בבסיס, שחלם להיות בקרבי, ועלה לאיזה 30 וע"רים כדי להעלות פרופיל - וכלום. וזה בנאדם, שהיה ג'ובניק אומנם, אבל הרמה שהוא עבד ותרם לא היתה מביישת אף קרבי... אז יאללה, שחררי כבר.... קרבי לא עושה בנאדם לטוב יותר.

למעלה