ברכותיי!!!

blackforelock

New member
ברכותיי!!!

באמת הגיע הזמן שיפתחו פורום כזה! אציג את עצמי, אני אלון, בן 16 וכנראה שאצטרף לחברי הפורום שכאן. אני חובב סקוטרים מושבע ובטוח שיהיה לי הרבה מה לתרום לאתר. לבנתיים יש לי רק סקוטר חשמלי קטן שמנייד אותי מהבית למכולת, אבל יש לי תיכנונים להשתדרג בעתיד =)

ברוך הבא אלון ../images/Emo24.gif

אם תוכל לעלות תמונה של הסקוטר שלך או שמה מדובר בקורקינט? (אני עצמי בעליו של קורקינט חשמלי כזה לצדו של הסקוטר שלי) ואם אפשר קצת פרטים והתרשמויות שלך עליו ועל היכולות שלו
ושוב ברוך בא

blackforelock

New member
יכולות...../images/Emo4.gif

סתם קורקינט חשמלי רגיל 100W שנקנה בחו"ל ובפוקס הובא לארץ ללא בדיקת מכס =) הוא עלה לי 45 יורו של חברת Lenco באופן עקרוני הוא סתם פשוט אבל כמובן שהייתי חייב לחבל בו מעט, אז ניצלתי את כוח הבטריות והוספתי פנס מהבהב, תיק קטן לכלים ריתחתי פה ושם כמה דברים שהיו רופפים (הקונקינטים האלו ממך לא בטוחים) וכמובן שהחלפתי את הכיסא הגרוע שהגיע עם הקורקינט. זהו, בעליות כמובן שהוא לא סוחב , מישורים הוא נוסע בסדר יחסית למשקלי אני רוצה להשתדרג ולקנות סקוטר יותר רציני בערך כמו שלך או אפילו לבנות על בסיס שילדה שאקנה. עדיין לא החלטתי. אבל בשביל זה יש כאן את הפורום שייעץ לי. צירפתי תמונה של הקורקינט (הקורקינט שמצלם הוא לא שלי אבל זה אותו דגם כמו שלי בדיוק)

blackforelock

New member
ואם כבר מדברים על קורקינטים

כתבה מעניינת תחת הכותרת "סכנה ושמה קורקינט" שפורסמה ב Ynet כדאי להוסיף למאמרים כאן בפורום לבטיחות הרוכבים. קישור לכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3012555,00.html

תצלם את הקורקינט שלך

אשמח לראות את התוספות שהוספת לגבי בניה מאפס זה בהחלט רעיון נפלא אישית אני בקטע של מתישהו לעשות דבר כזה ואשמח לפתוח מדור שיעקוב אחרי ניסיונות כאלו

למעלה