ברכה לקשתית*

השרוף

New member
ברכה לקשתית*

לקשתית* ה............... מהשרוף אני יודע שזה יום לפני אבל ממש לא משנה כי מה שאני חושב עלייך את כבר יודעת. לכן אני מאחל לך ליום הולדתך דרך הפורום שאת כל כך אוהבת מזל טוב והרבה הרבה אושר בחיים וכמובן בריאות. אל תדאגי העושר יגיע. לכן אישה יפה שלי המשיכי להיות כמו שאת להרבה הרבה שנים של ביחד. השרוף נ.ב למי שמכיר נא לכתוב ברכות ואיחולים לקשתית*

שרי 43

New member
מזל טוב מזל טוב מזל טוב ../images/Emo65.gif

יקרה זו השנה השלישית שאנו חוגגות יחד. מדהים לחשוב שממקום וירטואלי שכזה צמחה לה חברות מרובעת איתנה ואמיצה. אל תשתני לנו בשום צורה ואופן, השארי אותה אסטרונאוטית, חייכנית, איכפתניקית, נדיבה, אוהבת ללא תנאי ומתוקה. אשרינו שיש לנו אותך כחברה, אוהבות אותך עד השמים ובחזרה ריקי, איריס ושרי

קלרה

New member
מזל טוב קשתית ../images/Emo24.gif

חמודה שלי! המון המון מזל טוב הרבה הרבה אושר ועושר והעיקר הרבה כושר ויושר מה אחל לך חמודה מקסימה שיהיה לך רק טוב הרבה בריאות! וכל מה שאת מאחלת לעצמך שיתגשם במהרה אוהבת אותך המון המון קלרה נ.ב. מזמן לא ראיתי אותך אז יאללה לארגן פגישה ומהר

הקשתית*

New member
תודה לכולכם מכל ה-../images/Emo23.gif

אני יודעת ,שזה קצת אחרי,אבל ניסיתי אמש להודות וכרגיל נתקעתי... אז המון תודה לך איש יקר,אשר מלווה אותי בטוב וברע ועל כל ההפתעות היפות ליומהולדתי. ותודה לכן חברות יקרות,שרי,איריס,ריקי וקלרה חמודה על שזכרתן ולא שכחתן ועל שאתן עימי לאורך כל הדרך. מה ,שיכול להוכיח פה להרבה אנשים,שאפשר גם אחרת וללא ריב ומדון ואינטרגות לא נעימות למנהן. איריס, מקווה ,שהגעתן בשלום ושלא קר לכן ,כמו לנו פה. וחוץ מזה תעשנה חיים וכשתחזרי נחגוג יחד, לא מןותרת לכן
קלרה כמובן ,שגם את מוזמנת.. אז נשיקות וחיבוקים לכולכם/כן הקשתית

קלרה

New member
קשתית../images/Emo25.gif

קשתית בטח שאני באה מה אני אפסיד כזאת חגיגיה ועוד עם שרי ואפרת ומרנינה אין דבר כזה בחיים מקווה שנהנת ביום הולדת שלך באמת שיהיה לך רק טוב וכל מה שאת מאחלת לעצמך |@ קלרה אוהבת אותך המון ובנות גם אתכן שרי אפרת ומרנינה|

למעלה