ברכה לחתונה

איציק.נ

New member
ברכה לחתונה

עזרו לי!!! אחותי מתחתנת ואני צריך ברכה יפה לחתונה לכל מי שמכיר ברכה כזאת אני מודה לו מראש אם הוא ישתף אותי. תודה.

הפריק

New member
לא אבל יש לי לבר מצווה...

שלא תרדוף אחרי אוטובוסים חונים... שתגיע לכפתור של המעלית... שתיגמל מהסיגריות כמה שיותר מהר.... בברכת רק עוד 20 יום!

קצת יותר מיוחד....

בס``ד מי ייתן ואותו ניצוץ וברק של אהבה כשאתם מביטים אחד בשני,ביום חתונתכם,יישאר כך לעוד עשרות שנים!!!! ומצורף בזאת צ`ק על סך...... :) תחו`ש

ברכה שאולי כולם מכירים

אמרה עתיקת יומין אומרת: ``הרבה דברים חשובים לו לאדם, אך החשוב מכולם הוא ביתו של אדם``. לזוג הצעיר יהי רצון שהבית אותו אתם בונים, יהיה בית שרבה בו השמחה, בית של תורה בית עם ברכה בית של הצלחה מאיתנו: וכו` וכו`

Mr Coffee

New member
קצר ולענין (לדעתי)

שכל יום יהיה יותר טוב מקודמו ושיתחיל בהכי טוב מזל טוב ובהצלחה מחלקת יעוץ מס הכנסת כלה וחתן ;-*)

ly

New member
קופי coffee- תקרא!

קופי-( כמו קופי ענאן???) זה לא קשור לפה , אבל רציתי שאולי עוד תראה את זה לכן הוספתי על הודעה בתאריך של היום. כשיוצא לי להגיע- אני ממש נהנית לקרוא את היציאות שלך,( כמו מס הכנסת חתן וכלה לדוג`) זה אדיר! וזה מעלה חיוך על פני ועל אחת כמה וכמה אצל כולם... תודה, המורל הלאומי בארץ ובתפוצות.... ושרירי הפנים על ההתעמלות..

Mr Coffee

New member
את צריכה לראות אותי עכשיו

קורא את ההודעה שלך מסמיק כמו עגבניה צוחק כמו ירח קורא את ההודעה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב שוב ושוב ושוב ושוב ושוב (נמאס לכם??? לי לא) תודה לך דרך אגב אני לא בטוח שאני מכיר אותך (אל תיפגעי אני חדש פה)יש לך ניק יותר נפוץ?? מחלק הוקרת תודה והכרת הטוב והמטיב (וטוביה החולב גם בעסק....) ;-*)

ly

New member
תגובה ציונית הולמת- מר קפה

היי, אל תסחף- הגאווה עוד תעלה לך לראש ותשמיד לך את כל הצד השמאלי במוח שאחראי על האינטליגנציה( או שלחילופין תראה טלטאביז....:)! אבל באמת על לא דבר, זה נחמד בכמה משפטים לגרום לאדם שמחה. אני רק קפצתי לראות אם יש תגובות- לרוב גם אני לא פה ואולי עדיף?? כל פעם שיוצא לי להיות אני תוהה: האם אתם בסדר?:) זה לא חיים אמיתים ... לכתוב חמש מאות הודעות ביום לאנשים שאתה לא באמת מכיר- ז``א בחיים בעצם לא ראית ופגשת.., נו ראיתם הטפתי על גאוה ויצאתי מתנשאת- סליחה ומחילה מראש..( אפשרי גם תמורת תשלום סמלי..:), אז אני אשתוק ואסיים שיהיה לכולנו רק טוב ומהר. ועדת הבקורת ואיכות המוצר- מיסודו של מר קפה.

למעלה