ברכה לבת-מצווה

dana19

New member
ברכה לבת-מצווה

מה כדאי לי לכתוב בברכה לבת-מצווה ? (בבקשה זה דחוף )

BlackRose

New member
תשלום.../images/Emo141.gif

תאחלי את מה שאת חושבת. זה באמת מתחיל להרגיז...אנחנו לא ´מחברי ברכות´ אנחנו סופרים ומשוררים צעירים, אנחנו כותבים יצירות,דברים שמסתובבים בראש,שיושבים על הלב. לא ברכות. את זה את יכולה לשאול חברה טובה,להעזר באמאבא אפילו... כדי לא להיות מגעילה אני אענה לך ואתן לך עצה קטנה שאולי תיתן לך כיוון-תכתבי את מה שאת חושבת, את מה שאת רוצה שיקרה (ורק לטוב),את מה שהיית מאחלת לעצמך וחרוזים תמיד הולכים... יומטוב.

coolit

New member
אני הייתי כותבת (אני, ואני לא את.):

ל_____ המקסימה!! שיהיו לך הרבה מזל טוב, הצלחה, שמחה ואהבה ושיביאו לך הרבה מתנות, בלונים, ברכות ואיחולים שיהיה לך כיף ותהני מהחיים ותזכי ללכת בדרך גדולים. שתשתמשי בכל המתנות ושיהיו לך הרבה חברות. שתמשיכי להיות צוחקת ושמחה- מישהי שאף פעם לא בוכה, שתנצלי את החיים כי נדמה שהם ארוכים אבל הם מזה קצרים.. ולא לשכוח- בהצלחה עם הבנים!!! <<שתזכי למצוות ולחתן עם ציציות>>, ובקיצור- שיתקיימו כל הברכות! שתזכי לעבוד את ה´ בשמחה ולהית במאת *בת מצווה*. מעידן באהבה... ברית. בלה. קחי מזה מה שבא לך, אבל בכל ברכה שאני לא כותבת אני תמיד מכניסה "ובקיצור- שיתקיימו כל הברכות!!" כי זה משפט כזה שולת..

איכסה

New member
הנה

מה דעתך על מזל-טוב היה לי שיר ממש ארוך אבל השארתי רק את המילה האחרונה.

NeTa G4

New member
עם

עם היו מביאים לי את הברכה שלך (ברית) הייתי מתאבדת. איזה ברכה דיכאונית- שלא תיבכי, שהחיים שלך יהיו ארוכים למרות שהם לא. איזה רעיונות את נותנת לכלת השמחה... והכי חשוב- שתזכי לעבוד את אלוהים בשמחה- כן בטח אני נהנת לצום פעם בחודש ואפילו לא לשעת על מי, ברור שאני ננהנת ללכת עם שרוול ארוך באמצע הקיץ, ואני פשוט מתה ללמוד בבית ספר רק עם בנות! הלוואי עלי! *הוודעה חשובה- הודעה זו הייתה בנימה הומריסטית- נא לא להתייחס על זה בדרך הלא המוריסטית ולהתחיל לריב*

NeTa G4

New member
ועוד משהו שלא הבנתי

למה לאחל למישהי שיהיה לה חתן עם ציצים? זה לא קצת חולני, או מופרע?

BlackRose

New member
נטע,לא במקום.../images/Emo141.gif

זאת פשוט דרך סלולה לריב חילונים-דתיים שני כבר עברתי וסיכמתי. ציציות...לא ציצים...זה ה...ה...נו ה...איך להסביר? הציציות האלו...נסביר לך בשפה פשוטה (אני לא יודעת להסביר את זה בדרך אחרת זה פשוט ציציות!) זה ה...ה...הדברים הארוכים האלו שמשתלשלים מתחת לחולצה...של התלית...לא?
פשוט ציציות...

NeTa G4

New member
תלית?

מה? לא אשמתי שלא הבנתי למה היא מאחלת לחברה שלה שהחתן שלה יהיה כול כך שמן ש... טוב טוב אני מודה אני בערך יודעת שציציות זה משהו שמיצג את הדתיים, או שמזכיר להם שהם צריכים לעשות את המצוות או משהו כזה...

MiGrEnA

New member
הנה משהו שעשו לי~>

על העמוד הראשון : "כל השנה את עשר!" על העמוד השני: "היום את-12!!!!!!!" ואז למטה את הדברים הרגילים... מזלטוב וכו.

למעלה