ברכה ותהייה בצדה

עצמית

New member
ברכה ותהייה בצדה

שלום, יש לי שאלה מעניינת: לא ביקרתי כאן בעבר אז תסלחו לי אם אני טועה, אבל מהתרשמות מהתגובות שקראתי, הבנתי שיש כאן רק נשים. זה נכון? האם זה אכן ככה, שנשים לא מסתדרות עם חמותן, והפוך קורה פחות - לגברים אין בעיה עם האמהות של נשותיהן? או שאולי אצלם הבעיה היא דווקא עם האבות?

sovlanit

New member
ברוכה הבאה ,עצמית,

בפורום זה נמצאות בעיקר נשים. מדי פעם כותב כאן גם עציון,שהוא חבר מן המניין. לעיתים נכנסים לכאן גם גברים אחרים,כמו מ א ז נ י י ם שביקר כאן אתמול. הסיפורים כאן שונים ומגוונים. יש כאן חמיות [כמו אנילה] יש כאן חמיות וכלות כאחת [כמו שש שבע ו-PUTZY היחידה] ויש כלות שטרם הפכו לחמיות בעצמן... יש כאן תאורים של יחסי חמות-כלה נפלאים,ויש סיפורים שהם "נפלאים בפוטנציה"[או בעצם גרועים...] ויש סיפורים של יחסים שהשתנו [כמו יחסי אנילה1 וכלתה]... את מוזמנת להצטרף ולשתף אותנו בכל שתרצי. הדיונים כאן מגוונים ולא בהכרח עוסקים רק ביחסים בין בני אדם. שבת מבורכת.

sovlanit

New member
נ.ב. בקשר לגברים,

יש מי שלא מסתדרים עם חמיהם. ויש מי שלא מסתדרים עם חמיותיהם. אלא שגברים זו אופרה אחרת והם משום מה בוחרים לא לשתף...
מובן שהם מוזמנים הנה לשתף /לחלוק/לפרוק/לייעץ וכל השאר

עצמית

New member
תודה, sovlanit

בוקר טוב גם לך ותודה שהכנסת אותי לעניינים. אני שוקלת לאמץ לי חמות ולומדת את הנושא. יש איזה "קורס הכנה לחמות"? אגב, האווירה פה בולטת מאוד בנעימותה, ברחתי מפורומים אחרים שבהם כולם מנאצים איש את רעהו. זוועה! אבל פה נעים לי אז אולי אשאר קצת. תודה ויום נפלא

sovlanit

New member
ראשית,עצמית

שמחה שהאוירה נעימה לך ואת מוזמנת להשאר ככל שתחפצי. וברוכה הנמצאת. שנית,לא הבנתי את עניין "אימוץ החמות".../מסכימה/מוכנה להסביר? לא ידוע לי על קורס הכנה לחמות. כאן תקבלי מגוון דיעות ותוכלי לבחור...בהצלחה!

עצמית

New member
הסבר

נו מה לעשות, יש לו אמא ברוך השם, לבנזוג... ואם אצטרף למשפחה שלו, אקבל עלי גם את עול החמות. פשוט נוח לי להרגיש שאני יכולה לבחור, ושאני זאת שמצרפת אלי חמות ולא היא זאת שמאמצת אותי. סתם, ניואנסים דקיקים להקלה על כאבים במשפחה. בינתיים היא דווקא בסדר, הגברת.

sovlanit

New member
עצמית,תודה על ההסבר...

ולמה "עול החמות"? אם אתן מסתדרות אז זה בהחלט לא עול!!!!!!!!!!!! והמילה הכי משמעותית בעיני היתה "לבחור". כלומר,הבחירה מה יהיה טיב היחסים ביניכן היא שלך. ומה לך לדאוג מעכשיו???וכי יש איזה עניין שברצונך להוועץ בו? ולסיום-מזל טוב ,זו ברכה שמתאימה לכולם ובכל רגע...וכמובן גם לך!

עצמית

New member
או, תודה

עד עכשיו ידעתי שאני נסיכה. זה שאני מלכה זה סטטוס קצת חדש לי, אבל אשתדל להתרגל. כבר הורדתי את הכתר מהבוידעם. לגבי החמות העתידית - אולי נסחפתי בתיאור. המילה "עול" היתה בהומור כמובן. היא דווקא אישה חביבה. סתם, יש לי גחמות... ושוב תודה לך על קבלת הפנים הלבבית, סובלנית.

sovlanit

New member
עצמית,

אחלה נקודת פתיחה. ולמה לשים את הכתר בבוידעם בכלל,אה?!
שלי עדיין נוצץ כמו חדש...חחחחחחחחחחחחחחחח יאללה,תהני לך מהחיים.

אנילה1

New member
עצמית, רוב החמיות הן דוקא בסדר.

מין הסתם מגיעות לכאן כלות שיש להן בעיה ביחסים עם החמות. או חמות כמוני שהייתה לי בעיה עם הכלה, שעכשיו נפתרה לגמרי. למעשה ביום שני אנחנו הולכות יחד לקנות אריחים וכלים סניטרים בשביל שיפוץ הדירה שלי שנעבור אליה בעוד חודש. זה לא היה קורה אם לא היה חל משבר במשפחה שפתר את הבעיה. אני יכולה שוב להגיד שכלתי מתנהגת אלי בסדר. ונראת כאילו הגב הזדקף לה.

אנילה1

New member
פוצי אני גרה עכשיו בתל אביב בדירה

שכורה ואני עוברת לדירונת קטנה יותר, שהיא שלי בירושה גם היא בתל אביב. פשוט בעלי לא רצה לעבור לדירה כל כך קטנה מייד. גם כך קשים לו המהעברים, כי צריך להתפטר מהמון דברים, והוא קשור אליהם ריגשית. לי אין בעיה לזרוק חפצים, אני לא יוצרת קשר ריגשי אליהם.

עצמית

New member
בהצלחה עם האריחים

תודה לך אנילה 1 על הברכות. אני לא הגעתי לכאן בגלל בעיות מיוחדות (בינתיים, טפו טפו) אבל אולי זה בגלל שאני עדיין צעירה ולא מספיק מנוסה במערכות יחסים עם חמות. (חמיות? חמותות? איך זה ברבים לעזאזל?!) שמחה בשבילך שהיחסים עם כלתך הסתדרו. לקנות אריחים ביחד נשמע כמו יחסים אידיליים. שיהיה בהצלחה בקנייה ובשיפוץ.

עצמית - כל מערכת יחסים תלויה באופי

הנוגעים בדבר. ישנן נשים- חמיות או כלות- שתמיד לא מרוצות, וישנן כאלו שמקבלות הכל בהבנה ובסלחנות. יש תובעניות ויש ותרניות. יש חטטניות ויש ביקורתיות, יש צרות עין ויש רחבות לב. אני עדיין נדהמת מספורי חמות-כלה שאני נחשפת להם בפורום זה. לפעמים דברים נשמעים דמיונים ואז אנו רואים שהמציאות עולה על כל דמיון. אני לומדתהמון בפורום זה על מערכות יחסים במשפחה הצרה והמורחבת, מקוה שתהני כאן כמו כולנו. ברוכה הבאה!

עצמית

New member
צודקת לגמרי, קול העם 11

היטבת להגדיר זאת, קול העם. נראה שהכנסת בפסקה אחת קצרה את כל העניין כולו - הכל תלוי באופי, ואוסיף גם - ברצונן הטוב של הנפשות הפועלות. אני מאמינה שאין משהו שאי אפשר לפתור, לפעמים רק צריך לעשות איזה סוויץ' בראש ואז הכל מסתדר. אני תמימה? אולי. אבל זה נעים לי להיות כזאת.

sovlanit

New member
עצמית,שיעור לשון:

חם ביחיד חמים ברבים,על משקל אח. חמות ביחיד חמיות ברבים על משקל אחות... כל טוב

למעלה