ברכה ושאלה

עינת

New member
ברכה ושאלה

אוריאל דבר ראשון מזל טוב.כיוון שאני מכירהאת הרייקי רק באופן שטחי,ואת ההילינג קצת יותר מקרוב הייתי רוצה לשאול אותך מה בעצם ההבדל בינהם? ועוד שאלה שמנקרת לי בראש כבר הרבה שנים ובעצם בגללה איני עוסקת בהילינג היא האם אנחנו מוסמכים לעסוק ברפואה אחרי לימודים כ``כ קצרים? ידוע לי שמאסטר רייקי דורש לימוד ארוך אך ישנם הרבה מטפלים שעברו רייקי 1 ורייקי 2 במהלך סדנא של שישי שבת וכבר מטפלים? לא יודעת אבל זה נראה לי מפחיד לקחת אחריות כזאת גדולה. אני יודעת שרייקי עובד בכך אין לי ספק אך כיוון שההגיון גם הוא תופס מקום חשוב אצלי אני צרכה הסברים.תודה לתשובתך. אור שפע ואהבה עינת

רייקי - הילנג ומה שבינהם.

עינת שלום ההילינג והרייקי הינם ערוצי רפואה בדיוק כמו כל השיטות האחרות שמעבירות אנרגיה. לפי דעתי וזאת האישית בלבד ומוזמנים לחלוק עלי: כל השיטות לרפואה כמוהם כמו מכשיר רדיו מצוי בכל בית אבל במקום גלגלץ יש רייקי ובמקום רשת ג יש הילינג וכו... לגבי שיטות ואורך לימודים ואחריות: חכם אחד אמר ``כשהתלמיד מוכן - המורה מופיע`` יש אנשים שלומדים מהר ויש לאט וכל אחד מוצא בדיוק את מה שהוא מחפש. אני אישית חוויתי סדנאות קצרות שהיו ארוכות ואני עדיין לומד מהם וסדנאות ארוכות שהיו קצרות, קצרות במידע ולימוד וקצרות בתוכן. ולגבי האחריות: ברייקי אנחנו לא מתיימרים לטפל באנשים ומחלות אלא נותנים לאדם את הסיוע האנרגטי לעזור לעצמו ואין איש רייקי שרשאי לתת הוראה לביטול תרופות או ביטול טיפול קונבנציונאלי אחר. אוריאל מעוז

עינת

New member
:cool:

אוריאל תודה על תשובתך והיא עונה לי בנושא האחריות מה שחשוב לי מאוד בתחום בו אנו עוסקים. אם הרייקי לא מתיימר לרפא אז אין פה גם שאלה של זמן הלימוד כיוון שתפקיד המטפל רק לתת סיוע אנרגטי לאדם והוא לא זקוק להבנה של מבנה גוף האדם. שוב תודה. אור שפע ואהבה עינת

למעלה