ברי+סחרוף=מלך!

../images/Emo45.gif

גם אני תמיד אומרת שכולם מדברים על מלכים... אבל רק מי ששמע את ג´ימי הנדריקס יודע על מה הוא מדבר

ירדתי לעומק דעתך...

טוב אז ככה... באמת ירדתי לעומק דעתך,ואכן כמעט הצלחת לשכנע אותי... הרי בתור בן אדם אם אינטיליגנציה ששואפת למ´ס כלשהו:)אני מבינה שאין או יותר נכון עדיף שלא לתת כח רב כל כך לאדם! שאני רושמת או אומרת שברי הוא מלך בשבילי,אני לא מיתכוונת הוא כל יכול אלא וזה כמובן דעתי שלי..שהוא שולט על חלק ניכר ומאד משמעותי בחיי ובליבי,אני יודעת שזה נשמע פתטי או משהו כזה..אבל בכל פעם שאני שומעת אותו חללים ריקים מתמלאים,לכן זה אומר שאני לא לוקחת את ברי ברמההשיטחית של העיניין אלא ברמה הכי אמיתית... יש מבין? אני אשמח לקבל את דעך על העיניין...

אז ככה

ברור לכולם שזהו ויכוח מיותר. אני מאוד אוהב את ברי סחרוף ואני מאוד אוהב את אביב גפן שניהם מייצגים בעיניי יחד עם שלום חנוך את הרוקנרול הישראלי. שלושתם נימצאים אצלי במקום השני באותה רמה,כאשר הם שניים ללהקה הכי טובה שלטעמי היא מספר 1 בכל הזמנים.להקת משינה לכל אחד יש את המלך שלו,אני חולה על השירים של אביב,ברי ושלום אבל מספר 1 ללא כל ספק הם משינה. במקום השלישי בדירוג שלי נימצאים ד"ר קספר איפה הילד ומוניקה סקס וכן את באה לבקר זה שיר הרוקנרול הכי טוב ששמעתי,וכל מי שלא מכיר מומלץ בחום

exit_from_here

New member
אני חושב שאני מבין את מה שאת רוצה ל

להגיד אבל בכל זאת אני לא מסכים עם זה. גם לי יש שירים (גם של סחרוף או פורטיסחרוף) שנכנסים לי ללב ו"ממלאים חללים" אבל עדיין אני לא אסגוד למבצעי שירים כלשהם,אני למשל מאוד אבל מאוד אוהב את החברים של נטאשה בכלל וארקדי דוכין ומיכה שטרית בפרט,ויש להם הרבה שירים שנכנסים לי ישר לורידים,אבל בכל זאת אני לא חושב שדוכין הוא "מלך" ומאנשים שדיברו איתו והיו בקשרים איתו הבנתי שבזמן האחרון הוא לא בדיוק בנאדם נעים...(לא שאני אומר שסחרוף כזה,בכלל לא) אני אישית חושב שהערצה לאומן כלשהו צריכה להסתיים באיזשהוא מקום,אחריי הכל גם הוא גם בנאדם ועובדה שגם באומנים מסויימים (במיוחד בבריטניה
) שהם חוטפים כדור מאקדח-הם מתים. אחריי הכל אני בטוח שיש שירים כלשהם של אומנים אחרים שתעדיפי על פני שירים מסויימים של סחרוף. ובכל זאת,מותר גם להעריך אומנים שאת לא אוהבת (אלא אם מדובר בשלמה ארצי-ואל תרצחו אותי.)

הסכמתי...

שמע אני מסכימה איתך לגמרי,אולי הגזמתי בצורה מסויימת,אבל אני לא מבינה למה כולם מתנפלים עלי,אני לא שללתי אף זמן או משהו כזה אני מכבדת אנשים כפי שצריך לכבדם נקודה רות סוף.

N a V e

New member
באמת,יש צורה לדבר!

ברי באמת טוב,ביחוד ביחס לשוק המוזיקה בארץ,אבל...מגיע כבוד גם לאומנים אחרים...(אההמ,מי אמר משינה
?)

yuli c

New member
אנשים...

קראתי את כל השירשור הזה ובאמת אני לא מבינה על מה אתם מתווכחים... נתחיל מזה שאני מאוד אוהבת תשירים ואת המוזיקה של ברי סחרוף יש לי את כל הדיסקים שלו ואני חושבת שהוא אוצן גדול! אני לא רואה שום מקום להשוות אותו לאביב גפן אני גם שומעת אביב גפן יש לי את הדיסקים שלו ובכל זאת לדעתי ברי סחרוף עדיף עליו מבחינה מוזיקלית... בכל אופן אני לא מבינה על מה הויכוח פה שכל אחד ישמע את מי שהוא רוצה לא צריך לעשות השוואות... לעשט פלדה זה שאת כותבת שהיא נשמעת כמו "גרופית רדודה" וכאלה זה בהחלט לא תורם לאווירה בפורום... אני לא בעד הערצה עיוורת גרופית אני מאוד אוהבת אומנים אבל אני לא ננעלת ותולה פוסטרים ושרשראות וכאלה... נראה לי שמיצינו תעניין שכל אחד ישמע מה שבא לו לדעתי לא צריך לריב ולהשוות בין האומנים זה פשוט מיותר... יש מבין? וסורי על המגילה...

טלסחרוף

New member
ronggg!!!

וואווווו כאן אני ממש חולקת עלייך... אני ממש אבל ממש לא זילזלתי באף אומן,ואתה לא יכול להגיד שכן זילזלתי כיוון שמעבר לברי אני אוהבת עד אומנים ישראלים... לכן זה לא ביכולתי וברצוני לזלזל באדם.. מעבר לזמר או נגן הוא בן אדם,וכן כן אני לכן יש או יותר נכון אמור להיות הבנה בין אדם לאדם..!!! סבבה?

VIHIMAN

New member
מה לא זלזלת????

ציטוט מדויק- "וכן אני יודעת שאני "נשמעת" כמו גרופית שיטחית ורדודה,ואני בטוחה שעולות לכם סיטואציות מגוונות של פקצות שאוהבות את אביב גפן(איכס).אבל עדיין לא הגעתי לרמה זו...:) (למזלייי)" דרך אגב, rong- wrong בואו נצעד לחלום, בלי גזע ולאום, אז בואו ננסה.. עד שיהיה טוב, עד שיהיה..

למעלה