ברי+סחרוף=מלך!

טלסחרוף

New member
ברי+סחרוף=מלך!

טוב אז ככה... לפי האינפורמציה שראיתי שאנשים כתבו על ברי...(האליל שלי כמובן)הוא זמר דיי טוב.. אך אינכם מבינים משהו חשוב.. וכן אני יודעת שאני "נשמעת" כמו גרופית שיטחית ורדודה,ואני בטוחה שעולות לכם סיטואציות מגוונות של פקצות שאוהבות את אביב גפן(איכס).אבל עדיין לא הגעתי לרמה זו...:) (למזלייי) אההה אז כן הייתי בקטע שאינכם מבינים משהו חשוב שהוא... ברי הוא הזמר הכי אמיתי והכי טוב שקיים במערכת המסריחה והמיסחרית אצלנו בארץ ישראל... לכן יש להעריך את הזמר האלוהי הזה... יש לנו עדיין תיקווה לרוק טוב בארץ..! לכל המיתנגדים אשמח לשמוע את דעתכם,ולכל המסכימים והמקבלים כן כן אשמח לישמוע את דעתם גם כן...! אז תחשבו על זה...:) בהביי

VIHIMAN

New member
קודם כל..

אביב גפן הוא זמר ענק ובטח ובטח שיותר טוב מברי סחרוף ובטח שהרבה יותר אמיתי ממנו! ומה עשית ממנו אלוהים????? תרגעי יא משוגעת! הוא רק זמר! ועל תשמיצי זמרים אחרים (במיוחד אם הם יותר טובים, ובהרבה!). תתעשתי ילדה!

exit_from_here

New member
תרגע/י

גם אני לא מסכים איתה אבל יש דרך להביע דעה. אני גם לא מסכים איתך אבל אני לא אקלל ואכתוב הודעה עם יותר מדי סימני קריאה,זה מכאיב לעיניים... ולכל אחד מותר לאהוב מוסיקה מסויימת,עד כמה שידוע לי אין חוק נגד זה...(ואם כן בישראל כמה שטרות והמשטרה שלך..
) אני למשל לא אוהב את אביב גפן אבל אני לא יבוא ואקלל כל מי שיכתוב "אביב גפן הוא זמר ענק" וכו´,או שאני אשב בשקט או שאני אגיב בהודעה רגועה יותר.

לאהוב בלי לזלזל

ברי סחרוף הוא אכן זמר ענק וייחודי בנוף הישראלי. כך גם אביב גפן, ארקדי דוכין, סי היימן ועוד רבים וטובים שלכל אחד מהם הכישרון והדרך שלו להביע את עצמו מוסיקלית. אפשר לאהוב זמר, מותר גם להעריץ אם ממש רוצים אבל בוודאי לא לזלזל במי שטעמו המוסיקלי שונה.

sorry...

חלילה וחס... אני לא מזלזלת באנשי תעשיית המוזיקה... אני פשוט חושבת וזאת ק דעתי אני מיתכוונת לפגוע באף אחד,שגישתו של אביב גפן שגויה.. הוא רוצה שלום שילבש מדים ויעזור להילחם על השלום,נכו לעכשיו שירי מחאה לא עוזרים.. מיצטערת עם פגעתי... :)

עטלף77

New member
שירי מחאה לא עוזרים?

תרשי לי לחלוק מאוד על המשפט הזה. לאורך ההיסטוריה אפשר לראות הרבה מאוד מקרים של אומנים ושירי מחאה שבהחלט השפיעו, החל מבוב דילן וכלה בחיפושיות (שאגב, יאיר לפיד כתב טור חביב ביותר עליהם במוסף סופשבוע של מעריב), וגם בארץ ישנם לא מעט שירים וזמרי מחאה. אני אישית אפילו מתקשה להבין אומנים שבתוך המציאות שלנו היום האומנות שלהם לא מושפעת מהמצב. אבל כמובן שזאת זכותם. ותרשו לי לסיים במשפט מהשיר ´הוא והיא´ של ערן צור שהוא לדעתי אחד המשפטים הכי יפים ושהכי מבטאים את התחושה וה"מצב" שיש כאן כל הזמן (אפילו שהוא נכתב דיי מזמן יחסית עד כמה שאני יודע) "אחרי הפיצוץ בתל אביב מסתכלים זו בזו כל כך שמחה לראות אותו בריא" NP - פרח שחור / ערן צור

טלסחרוף

New member
../images/Emo13.gif

אתה יודעע מה... צודק אכן שירי מחאה במיקרים מסויימים אכן עוזרים.... בראסמי אנחנו האנשים גורמים לכל הרוע והצרות בעולם..וכפי שאפשר לצטט"עולם מושלם צבעים יפים ורק אנחנו עד בוכים"(פורטיס...)כלומר בעולם נקי וונקי מזימה חסרת סוף,אנחנו מחפשים עד ועד...רע,כסף וכו.. אז סבבה,אני מסכימה איתך ב100%

yuli c

New member
אז ככה...

גם אני מאוד אוהבת לשמוע את ברי סחרוף יש לי את כל הדיסקים שלו... ואני גם חושבת שהוא הזמר והיוצר הכי טוב בארץ... אני לא חושבת שצריך לרדת על אביב גפן גם אליו יש לי הערכה ויש לי את כל הדיסקים שלו... אבל לדעתי מבחינה מוסיקלית הוא הרבה פחות טוב מברי סחרוף... בקיצור כל אחד והסגנון שלו למרות שאני אישית הכי אוהבת לשמוע את ברי סחרוף לדעתי הוא זמר ואמן מעולה!!! הרבה יותר מאביב גפן וכל השאר... אני את שלי אמרתי

אין כמו ברי , אין ספק...

ואני אישיתי גם דיי שונא ת את אביב גפן... מה לעשות.... אבל יש רבים וטובים חוץ מברי (לא כמו ברי, אבל טובים)

אממ... מה?

את באמת נשמעת כמו גרופית שיטחית ורדודה לגמרי. גם לדעתי ברי הוא ה"מלך", אבל אני ממש לא רואה אותו כאלוהים. כמוך אני לא אוהבת את אביב גפן, אבל אני לא חושבת שיש לי "מזל" שאני לא אוהבת אותו, ולא חושבת שמי שאוהב אותו הוא ברמה נמוכה. זכותו של כל אחד לאהוב את מי שהוא רוצה, את רק צריכה לכבד אותו, וזה לא נשמע לי יותר מידי.

שמעי קודם את דעתי..

שמעי אני סופר מכבדת את כל אנשי התעשיה המוזיקלית ושאת באה ומבטלת אותי בשניה זה ממש לא לעיניין אני אכן אומרת ששיריו של אביב גפן טובים,אבל בתקופה והמצב שלנו אין צורך בשירי מחאה,הוא רוצה שלום שילבש מדים ויעזור להשיג את השלום... וגרופית אני לא כל כך יותר בכיוון האמיתי של העיניין... אני אוהבת את ברי כאדם ששר שירים חזקים ביותר ולא יותר... זה שהאהבה שלי או יותר נכון הערצה שלי חזקה זה לא אומר שאפשר לבוא ולשלול אותי...

?

אני מניחה שסתם החלפת נייק, מקווה שזאת באמת את. ההודעה שלך נשמעה לי (ולא רק לי) מאוד רדודה, מוזר לי שאת לא מבינה למה. כשאת כותבת שהערצה לאביב גפן היא "ירידה ברמה" איך את מצפה שאנשים יבינו אותך, מה נראה לך שישתמע ממה שאת כותבת?. שאת לא מזלזלת בו? אז סליחה על שפירשתי אותך לא נכון, אבל שוב, כדאי לך לכתוב יותר בבירור מה את חושבת, שאנשים יבינו במדויק... יום טוב.

קח אותי

New member
אני לא מסקימה איתך......

זה מזה לא נכון שזה לא הזמן והתקופה לשירי מחאה כי תמיד יש זמן ותקופה לשירים כאלה. ועוד דבר מאיפה הגעת למסקנה שכדי לעשות שלום צריך ללכת לצבא ולעשות מלחמה....ולפי מה שידוע לי שלום לא עושים דרך מלחמה.

exit_from_here

New member
לדעתי

ברי סחרוף באמת זמר ענק אבל בכל זאת לדעתי אין כזה דבר "מלך" במוזיקה חוץ במקרים מאוד מיוחדיפם שגם איתם אני בדרך כלל לא מסכים (הסגידה לאלביס פרסלי למשל) אבל יש את ג´ימי הנדריקס שאפשר להגיד שהוא היה הכי טוב בזמנו. אני למשל לא אוהב את אביב גפן אבל עדיין לדעתי הוא יודע לכתוב שירים יפים אבל הוא לא יודע לשיר. כל אחד רואה מלך בצורה שונה. אני חושב שאין כזה דבר.

למעלה