ברי סחרוף ואני...

שקר החן

New member
ברי סחרוף ואני...

אז ככה, הסיפור שלי מתרחש אי שם בשנת 1993, אני הייתי נער בן 17 חובב רוק ישראלי. באותה השנה הוציא ברי סחרוף את תקליטו השני ששמו בישראל "סימנים של חולשה" (לדעתי הדיסק מס' 1 שלו) וקיים מסע הופעות ברחבי הארץ. אחת מן ההופעות הייתה הופעה התנדבותית לחלוטין בקריית שמונה עקב המצב הבטחוני ולמען תושבי הצפון, באותם ימים התארחתי אצל בן דודי שהיה תושב מטולה וכמובן שנסענו לראות את ההופעה, הרי לא בכל יום רואים את ברי סחרוף מופיע בחינם, ההופעה הייתה מעולה וברי נתן שם שירים מהדיסק הראשון ומסימנים של חולשה וגם קצת שירים מהתקופה עם פורטיס. ברי היה שתוי לחלוטין לפני ההופעה אבל ההופעה עצמה עברה בשלום וללא פאדיחות, לאחר ההופעה עמדנו מחוץ לאולם וחיכינו שברי יצא, וכעבור חצי שעה יצא ברי כשהוא בקושי עומד על רגליו ומסטול לחלוטין, נגשתי אליו ושאלתי אותו "מה שלומך?" והוא ענה "סבבה" אמרתי לו שהייתה הופעה מעולה ושאני מאוד אוהב אותו ואת המוזיקה שלו, ברי הכניס את ידו לכיס הג'ינס ושלף משם חופן של מפרטים לגיטרה ואמר לי... "אם היה לי דיסק הייתי נותן לך, אבל בינתיים קבל את זה ולך תלמד לנגן גיטרה!", זה מה שעשיתי החזקתי בידי את המפרטים שברי נתן לי כולי אחוז התרגשות, וכעבור כמה זמן באמת התחלתי ללמוד לנגן בגיטרה. עד היום יש לי עדיין חלק מן המפרטים שקיבלתי ממנו. וזהו... סיפור מרגש, נכון?

giba70

New member
זרוק איזה מפרט לכיוון שלנו ../images/Emo8.gif

סיפור מעניין ואף חינוכי - לך ללמוד גיטרה! ויש לי גם רעיון: אפשר מעתה לחדש קצת ובהופעות של ברי לא לצעוק לו "תעשה לי ילד!" אלא "תן לי מפרט!"

../images/Emo9.gif בכבודו ובעצמו ../images/Emo9.gif

אחלה של מפגש
|מקנא|...
אגב היום יום אחרון להצביע לסקר... הוא מתחלף מחר עם העדכון השבועי... [
יום מקסים לכולנו

Lenard

New member
זה מזכיר לי סיפור משלי...

ובכן, אני למדתי תופים אצל אחד שמכיר את המתופף של משינה. ואני חולה על משינה. יום אחד (ככה סתם) יצאה לי הכתף ולא יכולתי לתופף עד עצם היום הזה, אז אמרתי למורה שלי שישאל את המתופף של משינה מה אני צריך לעשות. אז הוא ענה לי "לך תלמד גיטרה!" וזה מה שעשיתי...

Queen BItch

New member
../images/Emo168.gif...

סיפור מעורר השראה עם מוסר השכל!!! הבחור צדק במאה אחוז! שזה יהיה מסר לכל חברי הפורום וכלל חובבי ברי בעולם-אתם אוהבים מוזיקה-לכו תלמדו לנגן!!!

../images/Emo10.gif לא לדרוך על היבלות ../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

בתור מי שניסה המון המון פעמים והחליף יותר מ 4 מורים (לא בגלל שהם לא היו בסדר - סתם כי עבר זמן בין פעם לפעם) וממש ניסה והתמידו הכל שבין האהבה שלך למוזיקה לא צריך להיות קשר וכישרון לנגינה שלך אני לא ידוע לנגן! כן מתוודה! אולי קצת לדפוק על הסירים של אמא עם זוג כפות עץ חביבות אבל באמת! אין קשר! ואני אומר זאת שוב! שאין אין אין! אין קשר! בין העובדה שאתה לא מנגן למידת האהבה שלך למוזיקה!
שיהיה לכולם ערב מקסים והלוואי שאני אדע לנגן על גיטרה!!!! (כמו ברי שלי
)

Queen BItch

New member
אין דבר כזה!!!!!!

אין דבר העומד בפני הרצון!!! אם אני הצלחתי ללמוד לנגן גם אתה יכול...ובעצם כל אחד כי אני הייתי בטוחה שאני מקרה אבוד! מסתבר שלא!!! אז זהו! למה אתה מחכה?! לזה שברי ייתן לך מפרט?!

Vdrums

New member
המתופף של משינה זה איגי דיין!!!

קצת ידע כללי אנשים, מדובר ב"ה"להקה של המוזיקה הישראלית.

Vdrums

New member
חקיינים? הנה עוד בכיין של

סיפורי מאדנס, משינה אומנם לקחו מהם כמה דברים בתחילת הדרך נכון אני לא מכחיש את זה. אבל הם הצליחו להטביע חותם על המוזיקה בארץ בזכות עצמם, לא סתם הם פעלו 11 שנה ביחד.

למעלה