ברי מחכה להזמנה!!

T S F1

New member
ברי מחכה להזמנה!!

בכל שבוע אני אפרסם שם של אישיות מפורסמת.
כל אחד בתורו אמור לקשר את האישיות הזאת לאישיות אחרת וממנה לקשר לאישיות אחרת וכך הלאה, והמטרה שלכם היא לא להגיע לברי שלנו.
אין לחזור על אותה אישיות פעמיים באותו השרשור.
הקישור יכול להיות אך ורק כאשר אישיות X היא קרובת משפחה מדרגה ראשונה/חברה בלהקה/הפיקה דיסק או שיר/כתבה או הלחינה שיר/ ביצעה שיר/עשתה קאוור לשיר של/עם/ל אישיות Y שמקושרת אליה, ולהפך.
הופעה משותפת חד פעמית/ביצוע שיר מסויים בהופעה מיוחדת/ ביצוע קאוור בהופעה אינם נחשבת לקשר.
המטרה הסופית שלכם היא למנוע מאיתנו להגיע לברי.
המטרה שלנו (של יואב ושלי) היא להגיע לברי.
נא לא לפצל את השרשור, אם מישהו מזמין אישיות מסויימת, שתהיה מוזרה כמה שתהיה, אין לפצל את השרשור ולחזור אחורנית, זה הורס את כל הכיף בשרשור.
יש לתת לכולם הזדמנות שווה להשתתף וזאת ע"י כך שלא יהיה אפשר לכתוב שתי הודעות או יותר ברצף. כלומר, אם לדוגמא אני נתתי אישיות מסויימת אני לא יכול להגיב לעצמי אלא לחכות לפחות עוד תור אחד. במידה (וזה הכי חשוב) ומישהו ישלח שתי הודעות ברצף, ההודעה השניה תיפסל ולא יהיה ניתן לחזור על אותה אישיות שוב והפעם: עברי לידר [נו.. היתה הופעה השבוע..] בהצלחה!

israel1986

New member
אני לא רוצה לבאס או משהו

אבל המשחק היה הרבה יותר מעניין בצורה רגילה שלו, שצריך להגיע לברי ולא לברוח ממנו. כשזה הפוך זה קצת חסר פואנטה.

T S F1

New member
אני לא יודעת אם אתה זוכר

אבל כשניסינו את זה, אנשים לא שיתפו יותר מדי פעולה.. אם אתם רוצים נחזור למשחק הישן [ז"א בשבוע הבא..].

למעלה