ברי מחכה להזמנה

T S F1

New member
ברי מחכה להזמנה

לאור ההצלחה של הגירסה החדשה, אני אמשיך איתה עד להודעה חדשה :) והחוקים:
בכל שבוע אני אפרסם שם של אישיות מפורסמת.
כל אחד בתורו אמור לקשר את האישיות הזאת לאישיות אחרת וממנה לקשר לאישיות אחרת וכך הלאה, והמטרה שלכם היא לא להגיע לברי שלנו.
אין לחזור על אותה אישיות פעמיים באותו השרשור.
הקישור יכול להיות אך ורק כאשר אישיות X היא קרובת משפחה מדרגה ראשונה/חברה בלהקה/הפיקה דיסק או שיר/כתבה או הלחינה שיר/ ביצעה שיר/עשתה קאוור לשיר של/עם/ל אישיות Y שמקושרת אליה, ולהפך.
הופעה משותפת חד פעמית/ביצוע שיר מסויים בהופעה מיוחדת/ ביצוע קאוור בהופעה אינם נחשבת לקשר.
המטרה הסופית שלכם היא למנוע מאיתנו להגיע לברי.
המטרה שלנו (של יואב ושלי) היא להגיע לברי.
נא לא לפצל את השרשור, אם מישהו מזמין אישיות מסויימת, שתהיה מוזרה כמה שתהיה, אין לפצל את השרשור ולחזור אחורנית, זה הורס את כל הכיף בשרשור.
יש לתת לכולם הזדמנות שווה להשתתף וזאת ע"י כך שלא יהיה אפשר לכתוב שתי הודעות או יותר ברצף. כלומר, אם לדוגמא אני נתתי אישיות מסויימת אני לא יכול להגיב לעצמי אלא לחכות לפחות עוד תור אחד. במידה (וזה הכי חשוב) ומישהו ישלח שתי הודעות ברצף, ההודעה השניה תיפסל ולא יהיה ניתן לחזור על אותה אישיות שוב והאישיות היא: יזהר אשדות בהצלחה!

יהלי סובול

סולן להקת "מוניקה סקס", שביצעו יחד עם תיסלם את "אור של כוכבים" בדיוידי שלהם

אורן לוטנברג../images/Emo3.gif

בסביבות שנת 98' סובול ולוטנברג הקליטו שירים ביחד [חוקי?]. אני לא יודעת בדיוק איזה שירים, אבל במומה יש הוכחותP:

israel1986

New member
ובנוסף

היה להם סיבוב הופעות משותף בשנה שעברה. הם חיממו את משינה באחת מההופעות שהייתי בהן. ודרך אגב, המטרה היא להתרחק מברי

T S F1

New member
ממשיכים מיהלי סובול.

התבלבלת.. לא נורא :) בפעם הבאה קיראי את ההוראות.

inflatable

New member
דווקא חוקי

כי אורן לוטנברג הפיק ליהלי את דיסק הסולו היחיד שלו "סוס", כמו כן לוטנברג היה הגיטריסט של יהלי בחלק מסיבוב ההופעות שליווה את "סוס" וגם בסיסוס הקודם שלו "לא יכול בלי"

inflatable

New member
אופס....

מזמן לא קראתי את החוקים... הם השתנו ממתי שכתבתי אותם...

inflatable

New member
אני חייב לומר שהשיפור מצויין

זה הוסיף יותר הגיון למשחק, גם מאפשר לו להתפתח לכל מיני מקומות מעניינים וגם יש בו אלמנט יותר תחרותי.

israel1986

New member
יובל מנדלסון

שחר אבן צור הפיק מוזיקלית את האלבום השני של שייגעצ.

Yoshik

New member
מאור כהן

אולי אחד הצמדים האהובים עלי אגב, חיממו את סחרוף בסיטיהול לא מזמן

למעלה