"ברי מחכה להזמנה" - version 2.0

inflatable

New member
"ברי מחכה להזמנה" - version 2.0

אז אני שמח לפרסם את הפינה השנייה במסגרת השרשור השבועי "ברי מחכה להזמנה... כמו בשבוע שעבר החוקים הם: 1.בכל שבוע אני/קרייזי נפרסם שם של אישיות מפורסמת. 2.כל אחד בתורו אמור לקשר את האישיות הזאת לאישיות אחרת וממנה לקשר לאישיות אחרת וכך הלאה, והמטרה היא לבסוף להגיע לברי שלנו. 3.הקישור יכול להיות אך ורק כאשר אישיות X היא קרובת משפחה מדרגה ראשונה/חברה בלהקה/הפיקה דיסק או שיר/כתבה או הלחינה שיר/ ביצעה שיר/עשתה קאוור לשיר של/עם/ל אישיות Y שמקושרת אליה, ולהפך. 4.הופעה משותפת חד פעמית/ביצוע שיר מסויים בהופעה מיוחדת/ביצוע קאוור בהופעה אינם נחשבת לקשר. 5.המטרה הסופית היא להגיע מהאישיות לברי כמה שיותר מהר. 6.נא לא לפצל את השרשור, אם מישהו מזמין אישיות מסויימת, שתהיה מוזרה כמה שתהיה, אין לפצל את השרשור ולחזור אחורנית, זה הורס את כל הכיף בשרשור. 7.תהנו! והפעם עליכם להתחיל עם יהודה פוליקר הגדול! בהצלחה!
 
לי יש לי יש

אבנר חודרוב ומייקל בנסון מנגנים/ניגנו(לא יודע) עם יהודה פוליקר הם שניהם היו במשינה עם יובל בנאי ויובל בנאי שר עם ברי כמה שירים וגם הופיע איתו ועם עוד בנאים לפני כמה חודשים זהו יש עוד אבל אני אשאיר לאחרים
 

inflatable

New member
מה קשה להבין???

כל אחד אמור לעשות רק אחד...... אם לא המשחק מאבד את כל הכיף שבו... כל העיקרון הוא שכל אחד יוכל לקחת את זה לכיוון שלו ובסוף לראות שאפשר להגיע לברי... כל מקרה אתם מוזמנים להמשיך ממיקל בנסון/אבנר חודרוב
 

inflatable

New member
התנצלותי הכנה

אני יודע שזה לא בסדר קודם לתקוף ורק אחכ להתנצל, ושיותר הגיוני לא לתקוף בכלל, פשוט יש לי קטעים (במיוחד כשאני עייף) שבהם אני מתעצבן בקלות... אז אני רוצה באמת להתנצל בפני כל מי שאי פעם תקפתי אותו בפורום, ובמיוחד כרגע בפני חייל שם בדוי!
 

inflatable

New member
וכמובן...

שאיפ אפשר להגיע מיובל בנאי לברי כי השירים שהם ביצעו היו בהופעה...
 

giba70

New member
המשך../images/Emo26.gif בנסון וחודורוב

כמובן מלהקת משינה שהופיעה אתמול. שמח שכל מי שהיה שם נהנה. אני נהניתי מהופעה אחרת (דניאלה מרקורי הברזילאית). ולנושא שלנו: אני מזמין את שלומי ברכה החבר ממשינה. תמשיכו מכאן (אני חושב שזה די קל...)
 

Fugue

New member
../images/Emo26.gifהמשך..

לאחר התפרקותה של משינה, שלומי ברכה (ושאר חברי משינה למען האמת) עבדו לא מעט עם פורטיס ואיפלו הוציאו דיסק משותף- "רץ על הקצה". מכן חברי תמשיכו אתם כאשר פורטיס הוא ההקשר.
 
קשר שנוי במחלוקת

באוסף סוף עונת התפוזים, יש ארבעה דיסקים, ולכל דיסק, יש שם של שיר מתוך הדיסק. ביןם ארבעת השמות מופיעים:הילד שבך של פוליקר והתחלה חדשה של בנזין, הלהקה של פוליקר, ו'אין קשר' של פורטיסחרוף
 

crazy M

New member
../images/Emo20.gifברי מחכה להזמנה - סיכום../images/Emo20.gif

אז מה הקשר שלנו השבוע? השבוע האישיות שבחרנו גלעד ואני היא לא אחרת מאשר יהודה פוליקר מי הם אנשי הקשר שבאמצעותם הצלחתם להגיע לברי שלנו? יהודה פוליקר אשר בלהקתו מנגן אבנר חודרוב אשר חבר בלהקת משינה ביחד עם שלומי ברכה שהוציא דיסק משותף עם רמי פורטיס שלו קריירה מאוד ארוכה ומגוונת עם ברי סחרוף שלנו!!!! כל הכבוד לכל מי שהשתתף השבוע........... נתראה שבוע הבא..!!!
 
למעלה