ברי ודוקוסלב

Negative one

New member
ברי ודוקוסלב

אתמול פורסם במעריב שבתוכנית "דוקוסלב" בהוט (מי שלא מכיר: מין תוכנית של חצי שעה שבה מספרים את הסיפור של כל מיני סלבריטאים,כמו למשל:"יעל בר רפאלי דיגמנה לראשונה בגיל 5 לטיטולים של האגיס,ומכאן הגיע הפריצה הגדולה שלה" וכו' וכו') החליטו להפיק תוכנית על ברי. הכל טוב ויפה,אבל מי החליט לא לבוא? ברי בעצמו..ניצן זעירא וכל הגורמים מההפקה של ברי החליטו שגם הם לא ממש רוצים לשתף פעולה עם התוכנית,ולא הסכימו לדבר עם התחקירנים או להעביר כל מיני חומרים של ברי להפקה. בקיצור,בסופו של דבר הרעיון נגנז. אז מה אתם אומרים על זה? הייתם רוצים לראות "דוקוסלב" על ברי,או שאולי זה מיותר? אני חושב שמצד אחד ברי הוא באמת לא איזה יעל בר זוהר או אגם רודברג או בר רפאלי וגם לא עברי לידר (שגם עליו הופקה תוכנית של דוקוסלב) והוא רוצה להשאיר את המוזיקה שלו במרכז הבמה ולא את הדמות שלו. הוא כנראה מעדיף להתרחק מכל הזוהר והסלבריטאיות במובן העכשוי שלה,ובגלל זה גם אני ממש מעריך אותו. מצד שני,היה מעניין לראות איזה סרט על איך הקריירה שלו התפתחה,גם מבחינת מוזיקה והכל... אבל אני חושב שגם בתור מעריצים אנחנו לא בהכרח צריכים לדעת הכל,למרות שזה מין טרנד כזה היום שיודעים הכל על האומן המעורץ,וכל פרט בחיים שלו כבר חשוף,ואולי באמת צריך שאנשים יתחילו לשמור על הפרטיות שלהם,כמו שברי רוצה לשמור עליה.

הוד11

New member
אני

הייתי אישית מאוד רוצה לראות תכנית דוקומנטרית על ברי סחרוף. אבל אני מבין אותו, יש כמה פרטים בחיים שלו שהוא לא רוצה לחשוף בפני ערוץ רדוד ומסחרי כמו ערוץ הבידור הישראלי של הוט, הוא לא רוצה לשתף פעולה עם חברה איומה שביחד עם יס מזנה את התרבות שלנו. אבל צריך להבין שברי הוא אמן הרוק הכי מפורסם בארץ, הוא סלבריטי לכל דבר אי אפשר לברוח מזה. אבל אני מביןם אותו לגמרי, הייתי שמח אם ערוץ אחד או שמונה היו עושים עליו סדרה למשל

קיר קמט

New member
זה לא קשור

בכל מקרה היו מחטטים בפרטים מעברו שאני מניח שהוא מעדיף להשאיר בעבר... זה לא כמו השיחות עם חמי רודנר שלא ישאל שאלות קשות או עם טל גורדון שרק תשאל כמה שאלות על האלבום החדש ובזה יסתכם העניין..

יוו באמת?../images/Emo194.gif

זה כבר לא פעם ראשונה שמדברים עלוי בערוץ הוט בידור ישראלי הוא הופיע במצעד הצמדים הלוהטים עם פורטיס כמובן וגם במצעד הסטלנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL וגם בהקשר של יעל אבוקסיס שעשו עלייה דוקו סלב ואני אומרת למה לא? אם עשו את זה עד כה שימשיכו זה באמת מעניין אולי קצת צהוב וזה.. ונכון בדוקו סלב הם ממש מגזימים בדברים ברמות אבל זה מצחיק לפחות אותי
אז אני בעד

המממ

New member
על מה העצבים, טניה?

גם אם לא מוצא חן בעיניך שמדברים על נושא פרטי, את יכולה להעיר על זה בצורה יפה (שלא נאמר ברורה)... ולפי דעתי אגב, יש מקום לדברים האלה, זה לא כאילו מחטטים לו בזבל.
ואם טעיתי... והתעצבנת על משהו אחר... אז את מוזמנת להאיר את עיני
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

Tinch

New member
תראי

כן, הפריע כל עניין הרכילות הזה. אני לא חושבת שזה חשוב שיידעו עם מי הוא יצא מתי, למה, איך ומה הוא לבש. חוץ מזה, לא הגבתי על זה בצורה מגעילה. אמרתי "די", כשיכולתי להגיד "כושילירבאקערס, תשתקו, זיינתם לי בשכל" סתם, סתם.. אבל תחשבי, כדי להעריץ אמן, לא צריך לדעת את הפרטים הקטנים. את לא אוהבת את ברי בגלל שיש לו חולצה חומה, נכון?

אוי נו../images/Emo194.gif

זה מה שהם אמרו והם אמרו את זה בטי וי אז לא חשבתי שזה עד כדי כך נורא שאני אגיד את זה

המממ

New member
אני חושבת שהפרטים משנים...

עד גבול מסויים, כמובן... מה שפורסם כבר פורסם, אז מה הטעם לנסות להסתיר? שאלו, עונים וגמרנו... ואני לא אוהבת את ברי כי יש לו חולצה חומה, אבל אני אוהבת אותו גם בגלל זה
בקיצור, כל עוד הפורום לא הופך לרכילותי, יש מקום גם לדברים כאלה. ונכון שלא קיללת, אבל בואי נגיד שגם לא היית מסבירת פנים במיוחד...

למעלה