ברי היקר

ברי היקר

מר ברי סחרוף שלום רב ברצוני להתלונן בשמי ובשם מאוכזבים רבים על סיבוב חנוכה האחרון. בסיבוב הנ"ל הבטיחו לנו 6-7 הופעות בכל רחבי הארץ אבל החשוב ביותר: הופעה ביום שבת כ"ח בכסלו התשס"ה ה11 לדצמבר 2004 במועדון האומן 17 בירושלים. גרמת לנו להשתגע ולרוץ בכל יום לקלעים\בימות כדי לבדוק האם יש כבר כרטיסים. אלא שפתאום אנחנו מקבלים הודעה שמכניסה אותנו לשוק "ההופעה בירושלים מבוטלת". אני משער שאתה מכיר את הקהל הירושלמי, אנחנו חבורת מטורפים שמשתגעים בכל הופעה ונסחפים הכי הרבה, אפילו יותר מ"הגרעין הקשה" אפילו אם אנחנו לא יודעים שום מילה משום שיר, אז ככה אנחנו גם בחיים האמיתיים, שברנו הרבה חפצים בעקבות ההודעה, אפילו לופליאנסקי ששמע שהחלטת לבטל את ההופעה החליט לקחת תרומה של 300 אלף דולר לעיר ולבנות ממנה שעון שיסמל את זמני כניסת השבת. בירושלים לא ישכחו לך את זה, אבל למזלך הגעת ל"קומבינות הסייד בע"מ" ואני סידרתי לך שבוע של כיף בעיר הבירה אני מקווה שאחרי שבוע כזה לא תשכח אותנו יותר! יום ראשון-צוללת צהובה-אחחחח ברי בצוללת, קלאסיקה... וכדי שהקלאסיקה הזו תהיה מושלמת צרפתי אליך להרכב שילווה אותך היום כמה חבר'ה נחמדים שאני אשמח שתכיר, קוראים להם צ'קלקה והם להקה מאוד נחמדה, אני מקווה שתצליחו לשגע את הקהל בצוללת כמו תמיד! יום שני-סינדרום-אחרי כל הרעש והבלאגן של אתמול הגענו למועדון הסינדרום, מועדון ההופעות הקטן והאינטימי, מתאים במיוחד למופע אקוסטי אישי. רק ברי והגיטרה, והקלידים, והמיקרופון, והקהל. אתה תהנה, הבטחה! יום שלישי-בר המעבדה או הקמפוס-עוד לא החלטתי איפה יותר מתאים לעשות את ההופעה הנ"ל, אבל בהחלט מגיע לשרוף אנדרנלין באמצע השבוע עם הופעה אלקטרונית מיוחדת עם שני חבר'ה, אחד קירח ואחד עם קוקו. צפויות חפירות מטורפות עד אור הבוקר. יום רביעי-סטנגה בר-עוד לא ביקרת שם אני משער, זה מקום חדש אבל אחלה של מקום, תשאל את חבריך מבום פם שכבר בקרו שם פעמים רבות. הפעם צפוי לנו מופע ענק למען הגשם ביחד עם זהר פרסקו, לזכר הימים ההם, גם של הגשם וגם של הסיבוב, אני מצפה ממך להפתיע מחדש. יום חמישי-האומן 17-כן גם אתה חשבת שני אעדיף לתקוע לך מסיבת טראנסים באומן אבל לי יש תכניות אחרות בשבילך: שני חבר'ה שעבדת איתם המון בעבר, בשני חלקים של ההופעה, נתחיל בהופעה עם אהוד בנאי (מלאה כמובן) ובסיומה עוד הופעה מלאה עם דן תורן כשברקע כמובן מנגן ההרכב הנוכחי. אני מצפה לפינאלה מקורית מכם! יום שישי-מפגן ענק מול ביתו של אורי לופליאנסקי ביחד עם הרכב החלומות (שאמנם עוד לא מוכן, אבל יהיה מוכן אל תדאג) למען הצלת התרבות החילונית בבירה. בירות רבות מכל רחבי העולם יבואו להזדהות עם המפגנים, ובעיקר המפגינות... יום שבת-בריכת הסולטן-אירוע ענקי שיסגור את הסיבוב. מופע איחוד ענקי ומחשמל של להקת פורטיסחרוף ביחד עם ההרכב הקלאסי (סמטנה-שפריר-ז'אן ז'אק), כולל כמובן שירים מהרפטורים האישים והרבה פורטיס משוגע בערב שלם שכולו חשמל. צפוי אכלוס מלא, תזהר, פה זה לא פארק הירקון... טיול מהנה מהירושלמים הנחמדים...

xero1

New member
תגיד אחי מה ניסגר

ברי סחרוף פאקינג כאן ברוך השם. הוא משלנו. הוא עושה מוזיקה טובה ודואג למעריצים שלו הכי טוב שאפשר. הופעות שלו זה אחד הדברים הכי טובים שיש. משהו לפנים.. בחורות טובות, חומר טוב, מוזיקה טובה, אנרגיות.. מה רע. תן לו לעבוד בשקט על האלבום החדש.

קודם כל זה היה בהומור

אבל למה לא?

למעלה