אוףףףףף זה לא פייר!!
C CaerBannog New member 25/5/03 #23 הרגיש לי קצת טיפשי כאילו סה כבר כלכך ברור, אז מה הפואנטה פסדר, אני יעשה שבוע הבא
ע ענת1986 New member 25/5/03 #28 אוף!!!! למה לא הייתי פה בשעה הזו../images/Emo35.gif מימל- איזה רעיון נפלא! כל הכבוד... הארה קטנה- פעם הבאה תודיעו על זה...
אוף!!!! למה לא הייתי פה בשעה הזו../images/Emo35.gif מימל- איזה רעיון נפלא! כל הכבוד... הארה קטנה- פעם הבאה תודיעו על זה...
M MUSIC FOREVER New member 25/5/03 #29 ../images/Emo4.gifענת, אני מצטרפת ל"אוף" שלך..... וגם לבקשתך ממימל להודיע לפני... מימל, תודיע לפני!!!! מתה על כולכם מיוזיק'
../images/Emo4.gifענת, אני מצטרפת ל"אוף" שלך..... וגם לבקשתך ממימל להודיע לפני... מימל, תודיע לפני!!!! מתה על כולכם מיוזיק'
M Music is my life New member 25/5/03 #30 ../images/Emo9.gif בכייף בנות זה היה ספונטני כזה אני אודיע מעתה והלאה אולי נעשה לנו יום ושעה קבועים לכך?
../images/Emo9.gif בכייף בנות זה היה ספונטני כזה אני אודיע מעתה והלאה אולי נעשה לנו יום ושעה קבועים לכך?
C crazy M New member 25/5/03 #31 ../images/Emo45.gif זה יכול להיות ממש נחמד אם יהיה יום ושעה קבועים.. כל הכבוד על היוזמה והרעיון.. (וכן כן אני יודעת שלקחת את זה מהפורום השני שלך אבל בכל זאת..)
../images/Emo45.gif זה יכול להיות ממש נחמד אם יהיה יום ושעה קבועים.. כל הכבוד על היוזמה והרעיון.. (וכן כן אני יודעת שלקחת את זה מהפורום השני שלך אבל בכל זאת..)