ברית Triger

HuriCaN

New member
ברית Triger

בפעם הבאה שתתקיפו לי שחקן התגובה תיהיה יותר כואבת שלכם, סהר, הצי המלכותי של TUF

לירזבנ32

New member
אמממ

אפשר להשתלט להם על הברית? לא אפת לי שיהיה לי ברית בשם TRIGER

HuriCaN

New member
תמצא את המדינה האדומה שלהם

נארגן עליו הצעה לפירוק הברית

לירזבנ32

New member
אם כבר מדברים על פירוק ברית

יש מצב שאתם מפרקים את הבריתות שנשארו לאוראל?

HuriCaN

New member
מעוניין לקנות מספרים מטריגר

אפשר להתמקח על מחיר... מוכר המידע, הבנתי שיש לך מספרים שלהם, אני מוכן לשלם 100 מליון לכל מספר דבר איתי

לירזבנ32

New member
סבבה אני אמוכר לך בכיף

דבר איתי דרך הפרטי... בברכה ~מוכר המידע~ נ.ב. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סהר...

למה אתה "חרא"? הילד מנסה לעזור לך לגבי הברית שלו.. תן לו מספר, אני בטוח שהוא יבדוק.ותפוצו אני בטוח בזה! למה ישר מלחמה? יש מספיק ערבים להוריד אחי.

HuriCaN

New member
איציק

אני חרא, אין מה לעשות... כאשר יש הסכם, שישראלים לא תוקפים ישראלים וטריגר לא נמצאת בתוכו, משמע אני יכול כרגע לפרק לו את הברית... אבל לא, אני הגבתי... בקטנה... אם הוא כל כך היה רוצה לפצות הוא היה מתחבר מולי במסנג'ר ומדבר איתי אבל כנראה הוא מחפף הכל אז לא אכפת לו...

...

לרונן אין מסנג'ר.. יש לו איסיקיו בכיף אני אביא לך הוא ממש לא מחפף הוא בסכך-הכל מנסה להרים ברית. חבל להרוס לו.. אני אדבר איתו כבר..

HuriCaN

New member
הוא מנסה להרים ברית...

שלא יתקוף לי אנשים... ושלא יהרוס לעצמו ע"י גרימת מלחמה...

רוני1237

New member
סהר..

אני מכירה אותו אחלה של בנאדם.. וואלה אוהבת אותו אני ידבר איתו ננסה להגיע להסדר כלשהו

HuriCaN

New member
נ.ב:

ראית פה מלחמה? ראית פה הכרזת מלחמה כלשהיא? כי אני לא

daniel dahan

New member
כבר אל תתקוף ../images/Emo70.gif

הם באיחוד איתנו =) אם עדין יש בעיות סהר תפנה אלי =) תקבל פיצוי הולם ביותר + תוכל לתקוף את התוקף כי STA מאמינים במלחלמה אבל לא נגד יהודים !

HuriCaN

New member
הם עשו איחוד ....

כי חשבו שזה יכול להציל אותם... מה שלא.. אני אמרתי שאני לא אדרדר את TUF ובעלות בריתה למלחמה סתם ועוד נגד ישראלים אבל זה היה תקיפה בוטה... אני לא מבקש פיצוי, את הפיצוי הנתקף שלנו קיבל שלקח 490 אדמה + גרם נזק... אמרתי שרק פעם הבאה התגובה תיהיה יותר כואבת...

למעלה