ברית AIS מגייסת!

661994

New member
ברית AIS מגייסת!

רוצה להצתרף להכי טובים? רוצה לקבל הגנה? רוצה להצתרף לברית שנועדה להיות הכי חזקה? אז בוא לAIS! בAIS יש קשר בין חברי הברית במסנג'ר באייסיקיו ובקומונות ואצלנו אף פעם לא יקרה מצב שיהיה לך דקה של שיעמום :] יש לנו גב חזק מTUF וELiTE האמריקאית, SHADOWS חסות שלנו וכמובן גב מעצמנו. אסור להפקיר מי שמפקיר עף מהברית ולא חוזר, תמיד תקבל הגנה אלא אם כן עשיתה שטות גמורה בלי אישור רק אצלנו תמצא מנהל גיוסים כמו דורון הסטלן יושב ומחתחיל עם המגוייסות שלנו במקום לגייס אותן ורק אצלנו תמצא את יוסף הסטלן שכל היום קורא תנ"ך ואת לירן שבקושי חיי! אם אתה חושב שאתה מעוניין להצתרף תמשיך לקרוא את הדרישות שלנו: חובה מסנ או אייסקיו* חובה להיות בקומונה לפחות פעם ביום* חובה לעזור לחבר אם הוא מבקש עזרה והסיבה מוצדקת* והכי חשוב חובה לשעשע את יוסף כשמשעמם לו X=*(בצחוק) אם אתה חושב שאתה מתאים פנה אליי(תומר) למסנג'ר [email protected] או לאייסיקיו 222782655 בברכה, תומר

theor9

New member
בהצלחה בגיוסים ותיקון אחד

אומרים להצטרף אחרי צ תמיד אבל תמיד יש ט אולי יש שתי מילות שזה לא כך אבל ברוב זה כן כך ובמילה ליצטרף אומרים עם ט וגם אומרים עם יוד ולא עם האות ה כי זה עתיד ואני חוזר ואומר בהצלחה

661994

New member
WTF

תגיד לי אתה מנסה מחכה את גל במ.צ או משהוא?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

yevgeny199

New member
תומר עוד פעם משהו על רוסים אני

אישית הורג אותך אתה מבין אותי?! על תשגע אותי תומר אחרי זה על תלך לבכות לי לסהר שאני מקלל אותך תסתום את הפה המסריח שלך ואני לא יקלל אותך אני יודע שזה בצחוק אבל נמאסת כל שניה אתה רושם משהו כזה על רוסים? יש לך בעיות עם רוסים?! בוא לנתניה ותאמין לי תגיד לי את זה ברחוב אתה מת עם לא אני הורג אותך אז החברים שלי יטפלו בך עדיף תשתוק

BenSalem

New member
שב בשקט יפלצן מאניק

יש לי 3 חברים רוסים הם אחלה אנשים מה זה קשור בוא לנתניה ימתרומם אני פונה אליך בן אדם לבן אדם למה מי אתה בכלל שתאיים פה על מישהו שאני לא ידביק אותך בכף אחת אל תאיים !

yevgeny199

New member
דיברתי אליך לא אז שתוק דיברתי אל

תומר שתוק יא דפוק אני לבד רוסי עם הוא עוד פעם אומר משהו על רוסים זה יגרום לסכסוך לא קטן בין הבריתות שלנו

moshikombg1

New member
מה התחרפת?

ועוד מאיים?-_-" החבר הכי טוב שלי רוסי והוא סבבה אם אני אומר יצאתי כמו רוסי הוא צוקח איתי ואיפה ניפגש בנתניה? אני ילך מגדך מכות ואז תמשיך לאיים זה זכותו לכתוב מה שהור רק רוצה. לא להגיב על הנושא ודרך אגב למה דופקים כל נושא עם הקפצות?-_-"?

theor9

New member
אל תשגע אותי אומרים

אל תשגע אותי וחלס עם האיומים האלו הוא לא צחק על רוסים רק אמר שיצא לו כמו רוסי חלס זכותו לכתוב מה שהוא רוצה עד שזה פוגע במישהו ואפילו עם אתה רוסי הוא יכול לכתוב את זה

661994

New member
=.=

מה אתה מתעצבן כלכך זה היה בצחוק אמרתי בטעות מנסה מחכה וזה נשמע כמו רוסי בסדר סליחה מה אתה כלכך מתעצבן??? אין לי שום דבר נגד רוסים

רמיייי

New member
פייי איזה עבריין

חחחחחחחחחחחחחחחח איזה פליצה מסכן כניראה לא סיפרו לך שאתה לא עבריין חחחחמזל שאתה לא אומר שנתניה זה עיר של עברינים כולם שם פליצות אז על תחוש יותר מידי למה אני יביא לך פיצוצים

theor9

New member
פרשתי מזמן ממפקד צבאות כך שאין לי

שום מושג מי זה גל

אני לא מבין אותכם =\

כולה מתקנים לכם שגיאות כתיב?! עוזרים לכם ואתם בוכים

6th Finger

New member
תיקון גם לך...

חלק ממה שאמרת נכון, ואני אסביר את הכל. בבניין התפעל, כאשר פ' הפועל היא צ', יש תופעה שנקראת שיכול עיצורים + הידמות חלקית בנחציות, שבה ה-ת' מידמה ל-ט'. הנה דוגמה של התופעה: התצרף-->הצתרף-->הצטרף. וזה תמיד ככה. ולא אומרים ליצטרף, אלא להצטרף, כי זה שם פועל, ושם פועל יוצרים מ-ל' + הפועל בזמן ציווי בגוף יחיד. מצטער שאני חופר לכם פה על זה, אבל אם כבר לתקן - אז לתקן כמו שצריך.

למעלה