ברית מילה...?

בבל"ת

נכון שיהודים לרוב מוגדרים ע"י גורם חיצוני, אבל זה כל כך נטול עומק שכשנראה שמעולם לא חווית את היופי של הדת. אגב, גם מוסלמים נימולים, אז לפי התאוריה שלך אין לנו בעיה להצטרף אליהם; אבל אם תחשוב על זה ודאי תזדעזע כי בטח תשאל מה לנו ולהם ? ומה יאמרו האשכנזים ??? או שתאמר אבל אבל אבל אני רוצה אירופה ???
מהשואה צריך לזכור בעיקר לאיזה מעשי פלצות יכולה להגיע האנושות כשמפילים את חומות המוסר האנושי שהיהודים מתמחים בו ולכן זה לא אירוני שחסלו מהם מליונים ועל הדרך עוד כמה מליונים מסוגים שונים....אם להיות מרושע אז אני יכול להציע לך להגיד תודה לפרוייד ויונג והחבר'ה ששחררו גם אותך מערכים בסיסיים ושורשים.
אולי בגלל שאנחנו הומואים ונוהגים להציג את הזין שלנו לכל דכפין, ענין המילה כל כך מדובר ומעורר יצירתיות מחשבתית...אבל רוב רובם של האנשים, מתכנסים לתא משפחתי, לרוב לא אחרי שזיינו את כל העיר, והזין נשמר במשכון עד לגרושין או מוות.

Wrecker

New member
אז אתה אומר שאנחנו יכולים

להצטרף למוסלמים או לנוצרים?
אתה מודע לזה שגם אצלם יש ימי שבתון ויותר מזה פה אם תעבוד הדבר היחיד שימנעו ממך זה תעודת כשרות, שם אם תעבוד .. אה אין לך את האפשרות הזאת כמעט.

אם אתה חושב שרצח 6 מליון יהודים באמת ימנע מאחרים לחזור על זה אז אתה נאיבי.
אם אתה חושב שאנחנו עושים את זה - אתה כנראה שמאלני חסר הגיון.
את היהודים לא רצחו על זה שהם רצחו אנסו או ניסו לקחת אדמות..

בכל מדינה אחרת היו יורים בסודנים או מגרשים אותם בשניה שדרכו על שטח גבול, מי שעושה רצח עם כרגע זה הסורים.
אנחנו? מנסים לשמור על שקט עולמי בזמן שכולם מאשימים אותנו בכל מה שקורה ומתעלמים בדברים הרבה יותר גרועים שקורים במדינות אחרות.

מעמעמעעע
שועל

אתה הוא זה שאומר "אין שום הצדקה להתבדלות הזאת ונוכל להצטרף אליהם ולחיות איתם ביחד" כלומר אתה הוא זה שאומר שחיתוך הזין מונע איחוד אוטופי עם עמי העולם...אני רק עשיתי לך וריאציות לדרך המחשבה שלך, שאגב סותרת את "הן עם לבדד ישכון, ובגויים לא יתחשב"...
תרשה לי להתעלם מ"חיתוך הזין של בעלה של הסבתא" כי זאת חשיבה נאצית
חוץ מזה מה יאמרו אנשי שכם על אבותיהם שאנסו את דינה (תשאל את Wrecker כי יש לו שורשים עד תחילת הימים
)

נו ב'מת - דטרמיניזם היסטורי, פטליזם היסטורי

כאילו .. מה?
אז נכון שהנאצים חפרו 3 דורות אחורה, מאז הרבה מים זרמו בירדן המזרחי, בסיין הצרפתי או בנהרות גדולים אחרים.
כבר שבעתי מאלה המטיחים בי את יהדות אמי כאיזו "גורל" נצחי ואינסופי, יאללה יאללה.
האחיינים של בן זוגי לא יודעים שהם יהודים ולאף אחד אשכרה לא אכפת מה הם, אז? אתה חושב שבאיזה הליך דרמטי , היסטורי ומיסטי קללת היהדות דבוקה בהם עד סוף הדורות?
אלה טיעונים של אנשים המרגישים שההצדקה האידיאולוגית שלהם לטענת "איזו עליונות" [מה שנקרא "מוסר העבד" ] נשמטת מתחת לרגליהם. לא עליונות, לא איזה גורל מסטי-גנטי ולא בטיח.
איש הישר בעיניו יעשה.

נאצים היו, הגדרות חיצוניות מסוג

תורת הגזע מתקיימות רק בשוליים של האולטרא ימניים, אבל לצערי הגדרות דומות קיימות אצל אצל האולטרא חרדים ושרתי הציבור במשרד הפנים, כך שלאמיתו של דבר טיעון "הנאצים" לא מחזיק מים, כי ישנם יהודים מטורפים לא עלינו שדקדקנותם גדולה אף משל הנאצים בזיהוי או קביעת מי הוא יהודי.
עצוב, לא?!

ברית מילה...?

מה עמדתכם, אתם תמולו את בניכם (או שכבר מלתם...) או שתשאירו אותם שלמים?
לי זה ברור, לא חותך כלום (אלא אם יש כמובן הכרח רפואי). בעיני זו התעללות ששורשיה בכלל פגניים. לא אלוהים או משהו

http://www.haaretz.co.il/magazine/1.1731195

"ברית דמים
יותר ויותר הורים צעירים נמנעים מלהביא את ילדיהם "בבריתו של אברהם", כפי שקרוי תהליך המילה.
רתיעה ממה שנראה כהתעללות בחסרי ישע, חולשת הנימוקים הרפואיים ונכונות גדולה יותר להתייצב מול הרוב הדומם והצייתן, מניעים קדימה מה שמאיים להפוך לטרנד סוחף"

שבת שלום

(אני חולה על שבתות:) )

נימול נימול - לא היתה לי עמדה בנושא

האמת, רק בגלל האסתטיקה של הזין, כי חלק מהעורלות כלכך מכוער ודוחה עד שאי אפשר להכניס לפה.

Wrecker

New member
לחתוך

כי אני בכל זאת יהודי, בלי קשר אם אני דתי או חילוני.
אני חושב שמי שלא חותך כבר מאבד לגמרי את הזהות היהודית שלו והופך להיות אדם ללא עבר, ללא שייכות לשום דבר, לכלום.

omrison

New member
זה נכון שעוצרים דימום ע"י מציצה?

כשמוהל חותך ,קראתי את זה באינטרנט

Wrecker

New member
כן אבל זה לא בדיוק מציצה כמו שאתה חושב

זה יותר עיניין של שאיבה בכדי ליצור וואקום, היום משתמשים בצינורית כמובן זה לא מגע פיזי עם האיבר, בכל זאת צריך שהכל יהיה אסטטי.

הרוב דווקא מוצצים ישר על הזין

וזה לא מטעמים אסטטיים, אלא אמוניים.

רבים אוסרים על מציצה דרך כובעון הפלסטיק.

הרוב דווקא מוצצים ישר על הזין

וזה לא מטעמים אסטטיים, אלא אמוניים.

רבים אוסרים על מציצה דרך כובעון הפלסטיק.

Uri04

New member
לזכרוני למוהל אין רשות

לבצע מין אוראלי בתינוק בן 8 ימים..

חתיכת זין לא הופכת ערל לפחות יהודי מנימול.

העיקר זה החינוך לא החיתוך.
מעבר לזה שברית-מילה זו אכזריות מחרידה. תגגל קצת ותראה דברים מחרידים, אנשים חושבים שברית זה עסק קל, קצר ופשוט. בפועל מתבצע חיתוך הרבה יותר מורכב ועמוק.

למעלה