ברית לילד.

• פותח הנושא Noha shay
  • פורסם בתאריך
N

Noha shay

Guest
אני ואישתי פרודים כבר 7 חודשים , לפני חודשיים היא ילדה בן (הוא נולד פג) אני אצל הוריי בצפון והיא אצל הוריה במרכז, נסעתי לראות את הילד ודיברנו.לפני שלושה שבועות התווכחנו בטלפון ויום למחרת שלחתי לה הודעה שתיידע אותי מתי הברית כדי שאבוא, היא לא ענתה ולפני שבועיים נודע לי שהיא עשתה לילד ברית ולא הודיעה לי.
האם היא יכולה לעשות את זה, הרי הוא גם הילד שלי וזכותי להיות בברית גם אם אנחנו מסוכסכים?
ומה אני יכול לעשות במקרה כזה לפי החוק?

in bal1

Well-known member
אני ואישתי פרודים כבר 7 חודשים , לפני חודשיים היא ילדה בן (הוא נולד פג) אני אצל הוריי בצפון והיא אצל הוריה במרכז, נסעתי לראות את הילד ודיברנו.לפני שלושה שבועות התווכחנו בטלפון ויום למחרת שלחתי לה הודעה שתיידע אותי מתי הברית כדי שאבוא, היא לא ענתה ולפני שבועיים נודע לי שהיא עשתה לילד ברית ולא הודיעה לי.
האם היא יכולה לעשות את זה, הרי הוא גם הילד שלי וזכותי להיות בברית גם אם אנחנו מסוכסכים?
עם כל הצער שבדבר הדבר כבר נעשה.לא בקיאה בחוק אם יש איזשהו חוק בנושא הזה.מה שאני מציעה לך.זה לעשות מסיבה בנפרד לתינוק עם החברים והמשפחה שלך בצפון.

פולגאר

Well-known member
חלב שנשפך, כל שעליך לעשות הוא להוסיף את זה למשפט הגירושין שמן הסתם אתם הולכים לכיוון הזה.
מה שמוזר לי מכל העניין, איך הרב הסכים לערוך את הברית בלעדיך?
|המלצה|: פנה אליו ולרבנות ואת משפט הגירושין תיזום ראשון בבית הדין הרבני, הם יראו בחומרה את מעשיה.

in bal1

Well-known member
חלב שנשפך, כל שעליך לעשות הוא להוסיף את זה למשפט הגירושין שמן הסתם אתם הולכים לכיוון הזה.
מה שמוזר לי מכל העניין, איך הרב הסכים לערוך את הברית בלעדיך?
|המלצה|: פנה אליו ולרבנות ואת משפט הגירושין תיזום ראשון בבית הדין הרבני, הם יראו בחומרה את מעשיה.
נראה לי שהכותבת היא אשה.לפחות לפי השם.

פולגאר

Well-known member
אני ואישתי גם יכול להיות 2 נשים.אולי ע"פי החוק זה לא מדויק.השאלה איך הנשים מציגות את זה.
אם זה היה המצב, היו צריכים להיות עוד פרטים, האם הילד ביולוגי של אחת מהן או מאומץ?

איציק5111

Well-known member
ניכור הורי מגיל 0, לא יאמן. זה רק מעיד מה העתיד צופה לך,מקווה שבית המשפט יבין את זה

bennydon

Member
מסכים לכול הכותבים. מה שניתן לעשות מראש לפני הברית הוא לפנות לביהמ"ש בבקשה למתן צו המורה לאישה לשתף את האב בטקס. ואולם ייתכן שהשופט לא ירצה להתערב.

למעלה