ברית החברות

אורישקי

New member
תכלס. נמאס לי גם מההעמדת פנים הזו שלה

שהיא איזו מאסטרמיינדית ומלכת עולם. תכלס את כל הכוח שהיה לה וה"מהלכים שהיא עשתה" היא קיבלה ממשימות וגם בזה היא נכשלה.

שגב בתגובה: הדחתי את ענת פעמיים

droriko

New member
היא ממש לא "השורדת האתגרית האולטימטית"

ג'מצ'י ועזאם היו יותר טובים ממנה באתגרים. שלא לדבר על גורילות מעונות אחרות כמו בשבקין או טומי או נועם טור ודומיהם שהם הרבה יותר "שורדים אתגרים" ממנה, אז היא בטח שלא "האולטימטיבית".

לגבי איך זה תרם לה במשחק, עובדה שזה לא תרם לה כי בלי השכר והעונש היא היתה מודחת שניה אחרי האיחוד, ואפילו עם זה היא הודחה שבוע לפני הגמר, ורק בגלל האי התקווה המטופש הזה החזירו אותה.

ג'מצי היה טוב ממנה באתגרים???

באתגר היחיד שהוא השתתף בו (משימה שהיה צריך בה כוח וסיבולת) הוא נשבר עם יוליה והרבה לפני תורג'י,ענת ואושרי.
היו רק 8 משתתפים. עזאם היה טוב במשימות אבל לא יותר מענת.
הסיבה שענת הודחה היא בגלל צמיד הוטו.

אורישקי

New member
נכון, זו הסיבה שהיא הודחה

אבל זו גם הסיבה שבגללה הייתה לה ולברית שלה כזו שליטה על המשחק.

מסכימה איתך. אבל לדעתי ענת בכל מקרה לא הייתה

מודחת. היה לה את פסלון החסינות ורוב הזמן גם שרשרת חסינות. האמת שכדי להדיח את עזאם ,אושרי ויוליה הם לא היו צריכים את הוטו. השבט השני לא היה מספיק מגובש . היה קל מאד להשפיע עליהם. ראה מקרה יוליה.

אורישקי

New member
במקרה של יוליה

אני ממשיך להאמין שהשבט התפורר ולא הייתה לו בעיה ללכת אחד נגד השני בעיקר כי לטיניום היה מספיק כוח בידיים ככה שהכי כדאי מבחינתם היה לשרוד יום יום ובין היתר לזרוק אחד את השני מתחת לאוטובוס אם צריך (באנגלית זה פשוט נשמע יותר טוב...). לכי תדעי מה היה קורה אם בפיינל 7 לא היו צמידים...

ענת התחילה

לבלוט במשימות אחרי שעזאם הודח - כלומר אחרי ששלושת אלו שיכולים להתחרות בה מבחינה כושר גופני (מייקל, עזאם, ג'מצ'י) כבר היו בחוץ. לפני זה היא לא בלטה כלל. אמנם זכתה נדמה לי, אבל רבים אחרים גם זכו.

הוא בקושי הספיק

לשחק כי הם כ"כ פחדו ממנו שהעיפו אותו מהר, ועכשיו מכריזים "לא כזה מאיים". פטנט יפה.

למעלה