נתקלתי בה לפני זמן מה.
ושבוע אחרי שבוע היא רוקדת עימי. אפשרי לומר רק עימי במשך כל הערב.
אני באופן עקרוני לא רוקד כמה ריקודים רצוף עם אותה הבחורה. אבל פה זה משהו שונה.
למעשה אני די ממזמז אותה, בזמן הריקוד, לא במשהו שהוא סמוי מהעין. אנו בצד וממזמז אותה.
לא משהו שאפשרי לחשוב שזה ריקודי, מזמוז פשוט, בשילוב ריקודי.
יש רגעים שגם היא מלטפת משהו, אבל אלה רגעים מעטים יותר.
גם השיחה ביננו היא ברורה והיא מינית. מאוד מינית.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
מה הבעיה?
היא באה עם "החבר" שלה.
היינו הם באים ביחד, הוא נוטש אותה על מנת לרקוד עם אחרות, היינו כאלה שרוקדות טופ עוד יותר.
בסימו של הערב (לפעמים) הם ירקדו עוד ריקוד או שניים ביחד.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
היא די מתחילה בריקודים.
לדבריה הקשר עם אותו בחור הוא בהתחלה למדי.
אבל קיים לחלוטין.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
בסיומו של הערב היא והוא חוזרים יחד, היינו באים ברכב אחד.
היינו היא איתי למטרות "ריקוד", היא ואמרת לי שהחבר שלה אומר לה שאם זה ריקוד איתי - הכל סבבה.
שאלתי אותה האם הם בסוג של "זוגיות פתוחה" - היא ענתה שממש לא.
שאלה אותי על מצבי הזוגי - לא ממש עניתי.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
אז הגעתי למסקנה עצובה אחת - אני מחרמן אותה - והוא משפריץ.
איך אתם הייתם נוהגים בסיפור.
דרך אגב, אני הגעתי למסקנות.
אישוניאיש.
מנוצל סידרתי.
ושבוע אחרי שבוע היא רוקדת עימי. אפשרי לומר רק עימי במשך כל הערב.
אני באופן עקרוני לא רוקד כמה ריקודים רצוף עם אותה הבחורה. אבל פה זה משהו שונה.
למעשה אני די ממזמז אותה, בזמן הריקוד, לא במשהו שהוא סמוי מהעין. אנו בצד וממזמז אותה.
לא משהו שאפשרי לחשוב שזה ריקודי, מזמוז פשוט, בשילוב ריקודי.
יש רגעים שגם היא מלטפת משהו, אבל אלה רגעים מעטים יותר.
גם השיחה ביננו היא ברורה והיא מינית. מאוד מינית.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
מה הבעיה?
היא באה עם "החבר" שלה.
היינו הם באים ביחד, הוא נוטש אותה על מנת לרקוד עם אחרות, היינו כאלה שרוקדות טופ עוד יותר.
בסימו של הערב (לפעמים) הם ירקדו עוד ריקוד או שניים ביחד.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
היא די מתחילה בריקודים.
לדבריה הקשר עם אותו בחור הוא בהתחלה למדי.
אבל קיים לחלוטין.
בסיומו של הערב היא והוא חוזרים יחד, היינו באים ברכב אחד.
היינו היא איתי למטרות "ריקוד", היא ואמרת לי שהחבר שלה אומר לה שאם זה ריקוד איתי - הכל סבבה.
שאלתי אותה האם הם בסוג של "זוגיות פתוחה" - היא ענתה שממש לא.
שאלה אותי על מצבי הזוגי - לא ממש עניתי.
אז הגעתי למסקנה עצובה אחת - אני מחרמן אותה - והוא משפריץ.
איך אתם הייתם נוהגים בסיפור.
דרך אגב, אני הגעתי למסקנות.
אישוניאיש.
מנוצל סידרתי.