בריסל

דני 79

New member
בריסל

שלום לכולם, אני חדש בפורום יש סיכוי שאני אצטרף לישראלים שעובדים וגרים באירופה. אשמח אם תוכלו לעזור בכמה שאלות שיש לי. אני כרגע לפני החלטה האם לקבל תפקיד בבלגיה בבריסל, 1. מה יוקר המחיה בעיר? 2.אנ צריך לחפש דירה של חדר אחד בבריסל, מה הם רמת המחירים של שכירות לשנה שלמה ( אני מדבר על כמה מאות של היורו, זה התקציב)? 3. איפה כדאי לחפש דירה? תודה דן
 

smaak

New member
מענה על חלק מהשאלות

נתחיל בכך ש בריסל, כמו כל בירה אירופאית, היא לא זולה למחייה. לגבי אוכל ומוצרי צריכה ביתיים- אם אתה רוכש בסופרים הזולים (אלדי, לידל) אתה יכול להוזיל את יוקר המחייה שלך. לפי השאלות שלך אני מבינה שאתה בגפך (הכוונה בלי משפחה וילדים), 1. שכירות- כמה מאות של אירו- זה התקציב לחודש, לא לשנה. אני מקווה שלזה התכוונת. בשכירות עדיף לדעתי למצוא דירה דרך סוכנות תיווך. 2. לגבי שכונות יש לך כאן קישור מלפני שבועיים. אם תמקד את השאלות אולי אוכל לעזור קצת יותר.
 

דני 79

New member
בריסל

קודם כל תודה על התשובה המהירה, כן אני מדבר על מעבר לבדי לאירופה, המחירים בפרריז של המוצרים (אוכל מסעדות) דיי מוכרים כמובן שכמה מאות יורו הם לחודש אחד, אני מחפש דירה של חדר אחד במרחק של הליכה לרכבת או לאוטובוס לשדה תעופה. אני אסתכל בקישור ששלחת לי
 

smaak

New member
מעבר לזה

יש בהיסטוריה הרבה מידע, כתוב "בלגיה" וזה ייתן לך חלק מהמידע. שדה התעופה זבנטם נמצא בערך 10 דקות נסיעה מתחנת הרכבת של בריסל.
 

een ogenblik

New member
נדל"ן

האתר הטוב ביותר לחיפושי נדל"ן הוא immo.web. כדאי גם להיות מודע לכך שדירת חדר בבלגיה מתכוונת לחדר שינה אחד, ואילו המונח הישראלי של דירת חדר הוא סטודיו.
 

gesus

New member
אתה הולך לעבוד בתחנה של אל-על?

אם כן, נסה ליצור קשר עם העובדים האחרים שבבלגיה.
 
למעלה