בריסל יוצאים מבריסל לכיוון פריז. איזה אתרים מעניינים יש בדרך?
ע עופר האס New member 12/4/08 #2 ברוג' אפילו שזה לא בדיוק במסלול, מומלץ מאוד להגיע לברוג' העיר היפה ביותר בבלגיה.
ל לי 111 New member 12/4/08 #3 ברוז' מדהימה... יש שם כיכר מפורסמת ומקסימה ארכיטקטורה מפוארת עוד מימי הביניים לטייל ברגל בסימטאות הציוריות וללכת לאיבוד אפשר לצאת לשיט קצר ולהאכיל ברבורים חנויות שוקולדים מטריפות, ופל בלגי הכי הכי לטייל בעגלה עם סוסים ברוז' הנפלאה לקט טיפים מאתר למטייל
ברוז' מדהימה... יש שם כיכר מפורסמת ומקסימה ארכיטקטורה מפוארת עוד מימי הביניים לטייל ברגל בסימטאות הציוריות וללכת לאיבוד אפשר לצאת לשיט קצר ולהאכיל ברבורים חנויות שוקולדים מטריפות, ופל בלגי הכי הכי לטייל בעגלה עם סוסים ברוז' הנפלאה לקט טיפים מאתר למטייל
ל לי 111 New member 12/4/08 #5 - ניסיון אחרון: ברוז הנפלאה במידה וזה לא עולה: תרשום בגוגל ברוז' ותמצא כתבה בשם "שוקולד של עיר" מ-ynet
- ניסיון אחרון: ברוז הנפלאה במידה וזה לא עולה: תרשום בגוגל ברוז' ותמצא כתבה בשם "שוקולד של עיר" מ-ynet
פ פשושית101 New member 13/4/08 #6 ../images/Emo141.gifתודה רבה על המידע. בברוז' אנחנו ישנים לילה אחד. חיפשנו עוד משהו?
ל לי 111 New member 13/4/08 #7 נסי להעלות את שאלתך גם בפורום טיולים וחופשות בתפוז. וגם ב: 1) פורום אירופה 2) בפורום טיולי משפחות של "למטייל".
נסי להעלות את שאלתך גם בפורום טיולים וחופשות בתפוז. וגם ב: 1) פורום אירופה 2) בפורום טיולי משפחות של "למטייל".