בריסל - בלגיה

tomay123

New member
בריסל - בלגיה

שלום , אני עובר לבריסל עוד שבועיים ואני צריך להתחיל לחפש דירה ! רציתי לשאול דבר ראשון אם יש פה מישהו מהעיר שיכול לעזור לי קצת .. ההתלבטויות שלי הן איפה לגור האם בבריסל עצמה 1000 או בסיינט גיליס 1060 או באנדרלכט 1070 כסף לא מדבר פה אבל חיי חברה בהחלט כן .. האם במרכז בריסל עצמה יש פאבים מועדונים וכו' ? אני צריך סביבה צעירה ! האם לגור במרכז בריסל עצמה זה משעמם ? ועדיף קצת מחוץ לעיר ?

een ogenblik

New member
First step

Go to http://www.immoweb.be/ and check available appartments in the diferents zipcodes. That will give you some idea what you can have in each one of them. (I do not know Brussel, so I can not give more info.)​

tomay123

New member
תודה רבה אבל ....

דבר ראשון תודה רבה אני מכיר כבר את האתר הזה .. אני יותר כאילו רוצה תשובה לגבי באיזה זיפ קוד כדאי לי לגור ... איפה איזור יותר הומה אדם ואיפה כל מרכז העניינים .. והאם מרכז בריסל 1000 הוא רק מתוייר ומשעמם או להפך

een ogenblik

New member
Well, that will have to wait

As far as I know, 1000 will be the best zipcode from the 3, but it is not that simpel. I do not live in Brussel, and that is way all I say is only hearsay.​

een ogenblik

New member
אאוץ'

לדבר בשפה אחת, לחשוב באחרת ולכתוב בשלישית אינו מתכון מומלץ במיוחד. מה רציתי לומר? ככל הידוע לי, אנדרלכט אינה שכונה מוצלחת במיוחד. סנט-ז'יל עלולה להיות סביבת מגורים לא מוצלחת, אך גם עשוייה להיות מאוד מוצלחת. תלוי מאוד היכן גרים בה. בריסל אזור 1000 היא בחירה בטוחה יחסית. (צירוף של מעט ידע אישי, ובעיקר מידע יד שלישית.) בכל מקרה, שלב א' ישאר בדיקה ב-immoweb, כדי לקבל התרשמות ויזואלית מה מהדירה והאזור. שלב ב' יהיה להגיע פיזית, ולראות את הדירה. במיוחד בשכונות שאזורי המחיה בהם מעורבים, אי אפשר להחליט מבלי לבקר. גם לא החלטה עקרונית. לגבי בילויים - ההמלצה האינסטנקטיבית שלי היא תמיד לטעון שבלגיה משעממת, ולא לבוא לכאן, אבל זה כבר מאוחר מדי, כי שבועיים זה קרוב מכדי לעצור תכניות. בריסל היא בירת האיחוד האירופאי. זה משפיע. תמיד יש מי שרוצה לבלות, ותמיד יש היכן. השאלה היא רק עד כמה הבילויים האלו ידברו אליך, ואם הבליינים יראו לך בני גיל מתאים. יש לי חברים המתגוררים בהולנד, המגיעים כל שנה במיוחד לבריסל בערב השנה החדשה, בטענה שבבריסל יש את המסיבות הטובות ביותר. מקווה שזה אומר לך משהו. אני לא חיה בבריסל, ואיני משוכנעת שסוג הבילויים שלי מחשב בעיני רוב העולם בילוי, אז קשה לסמוך על המלצות שלי במיוחד.

tomay123

New member
:)))

כן אכן שמעתי שבריסל משעממת .. אבל אני בטוח שיש שם מועדונים ופאבים וברים לא רעים בכלל .. בכל זאת זאת לא מדינת עולם שלישי ת'כלס זה קצת לא אפשרי לעצור את התוכניות אבל בהחלט אני כל הזמן מחפש ומתעניין לגבי מגורים . הבעיה שלי נובעת מזה שאף פעם לא ביקרתי בבריסל בעבר ואין לי מושג איך העיר הזאת בנויה מבחינה מוניציפאלית .. בהחלט רק שאני יגיע לעיר אני אחליט אבל עדיין ככה אני רוצה רקע

למעלה