ברינקר... איך היה היום באיילון? השמועות אומרות שקפצתה לאירוח
ג גיא מנשרוב New member 10/6/03 #2 בוסכו זה טעות שלי זה לא היה ברינקר הצופה שהיה אצלנו היום בתחנה הוא רועי ביבי מתחנת גבעתיים. ביבי ספר לחבר'ה כאן כמה מטר של זרנוקים פרסת ביום אחד
בוסכו זה טעות שלי זה לא היה ברינקר הצופה שהיה אצלנו היום בתחנה הוא רועי ביבי מתחנת גבעתיים. ביבי ספר לחבר'ה כאן כמה מטר של זרנוקים פרסת ביום אחד
צ צופה רועי New member 10/6/03 #4 ביקור בתחנת איילון רציתי להודות לגיא מנשרוב התותח של כבוי אש איילון ולכבאים שאירחו אותי מאוד יפה ונחמד בקשר לזרנוקים פסתי 200 מטר זרנוקים בשריפת קוצים תודה רבה לתחנת איילון בכבוד רועי ביבי משרותי כבאות והצלה גבעתיים
ביקור בתחנת איילון רציתי להודות לגיא מנשרוב התותח של כבוי אש איילון ולכבאים שאירחו אותי מאוד יפה ונחמד בקשר לזרנוקים פסתי 200 מטר זרנוקים בשריפת קוצים תודה רבה לתחנת איילון בכבוד רועי ביבי משרותי כבאות והצלה גבעתיים
ה הרצל הכבאי New member 11/6/03 #6 עם כבר מדסרים על ברינקר אז גם לנו.. היה שריפת קוצים גדולה שפרסנו 200 מטר זרנוקים ואחרי זה שריפת מסעדה.
עם כבר מדסרים על ברינקר אז גם לנו.. היה שריפת קוצים גדולה שפרסנו 200 מטר זרנוקים ואחרי זה שריפת מסעדה.