בריכת הסולטן היי לכולם איך אני מזמין כרטיסים להופעה בבריכת הסולטן בירושלים? תודה מראש !
מ מוטי מאיר New member 27/7/09 #1 בריכת הסולטן היי לכולם איך אני מזמין כרטיסים להופעה בבריכת הסולטן בירושלים? תודה מראש !
ו ו ר ד ב New member 27/7/09 #2 2 דרכים: בימות: 02-6237000, יש את ההנחות הקבועות (סטודנטים, חיילים, נכה, מנוי) והנחה של 60 שקלים למי שיש ישראכרט תמורת 250 נק' קלעים: 02-6222333, הנחות קבועות
2 דרכים: בימות: 02-6237000, יש את ההנחות הקבועות (סטודנטים, חיילים, נכה, מנוי) והנחה של 60 שקלים למי שיש ישראכרט תמורת 250 נק' קלעים: 02-6222333, הנחות קבועות
א אתי Z New member 27/7/09 #4 וגם... "קסטל": 03-6045000 "לאן": 03-5247373 וכמו שנכתב כאן בעבר, לעמיתי "חבר" ו"קרנות השוטרים" ניתן להזמין כרטיסים בהנחה דרך האתרים.
וגם... "קסטל": 03-6045000 "לאן": 03-5247373 וכמו שנכתב כאן בעבר, לעמיתי "חבר" ו"קרנות השוטרים" ניתן להזמין כרטיסים בהנחה דרך האתרים.
מ מוטי מאיר New member 28/7/09 #7 תודה אתי נראה אותך שםם...דרך אגב אם תרצי לבוא איתי תגידי לי שנקבע לפני...
א אתי Z New member 28/7/09 #9 תודה על ההצעה ../images/Emo9.gif בע"ה ברור שנתראה שם, יושבים ביחד ב"נ... אני עדיין לא סגורה על מתי אגיע לשם, השאיפה היא ליום כיף בירושלים אבל זה בספק בגלל התחייבות לעבודה... בכל מקרה אני אדבריתך....
תודה על ההצעה ../images/Emo9.gif בע"ה ברור שנתראה שם, יושבים ביחד ב"נ... אני עדיין לא סגורה על מתי אגיע לשם, השאיפה היא ליום כיף בירושלים אבל זה בספק בגלל התחייבות לעבודה... בכל מקרה אני אדבריתך....
ש שם חדש10 New member 28/7/09 #5 רק אני קניתי בהנחה לחברי פורום? יש לכם הנחות יותר טובות ואתם לא מספרים? מכל מקום, מר מאיר, יש אפשרות נוספת לרכישה בהנחה לחברי פורום. אין עלי את הטלפון, דפדף קצת אחורה ותמצא.
רק אני קניתי בהנחה לחברי פורום? יש לכם הנחות יותר טובות ואתם לא מספרים? מכל מקום, מר מאיר, יש אפשרות נוספת לרכישה בהנחה לחברי פורום. אין עלי את הטלפון, דפדף קצת אחורה ותמצא.
מ מוטי מאיר New member 28/7/09 #6 תודה.. אני יודע שיש הנחה לחברי הפורום אבל היא לא ממש משמעותית...לא נורא שווה כל שקל ההופעה הזאת..!
ת תום אזנקוט New member 29/7/09 #11 הקובץ יצא בטעות.. אין שום קובץ.. יש לי חבר שהוא חבר טוב שלאח של גיא בן שימול שהוא המתופף של עמיר בניון וגם בן דודו... והוא זה שאמר לי.. ככה שזה נראה לי נכון לא?
הקובץ יצא בטעות.. אין שום קובץ.. יש לי חבר שהוא חבר טוב שלאח של גיא בן שימול שהוא המתופף של עמיר בניון וגם בן דודו... והוא זה שאמר לי.. ככה שזה נראה לי נכון לא?
M meytalon New member 4/8/09 #13 כרטיסים להופעה ב60 ש"ח בלבד מי שעדיין לא רכש כרטיסים להופעה בבריכת הסולטן ואביו/ אמו/ אחותו וכיו"ב חברים בארגון המורים יוכל לעשות זאת דרכם.. שווה ביותר!!!!!!!
כרטיסים להופעה ב60 ש"ח בלבד מי שעדיין לא רכש כרטיסים להופעה בבריכת הסולטן ואביו/ אמו/ אחותו וכיו"ב חברים בארגון המורים יוכל לעשות זאת דרכם.. שווה ביותר!!!!!!!