בריכת הגלים

בריכת הגלים

בואי נסע לבריכה יש לי כרטיסים למימדיון . לבשתי את בגד הים השחור, הוא צמוד אך ללא כתפיות וצמוד באגן. צפצוף עצבני העיד שהוא הגיע. ירדתי עם תיק קטן ובו ובגדים להחלפה, ושמלה קלה על בגד הים תגיד נתקלח שם? , לא , נחזור אליך הוא השיב. הגענו אל הבריכה , השמש החמימה , המים עדיין קרים, נכנסתי לבריכת הגלים הגלים הנעימו לי את השהייה בבריכה ,ולטפו את גופי הרך המים הקרים ולכן עדיין אין הרבה אנשים בבריכה . הוא התקרב חבק ונישק אותי, החום שלו בניגוד לקור המים , היה נעים . נצמדתי אליו , הוא הדק את אגנו אל גופי , שאחוש מה עוללה הנשיקה שלי את מתעללת בי, עכשיו כולם יראו מה אני שווה, צחקתי , מנערת את שערי ומרטיבה אותו, הוא הצטמרר , אני יוצא לשמש קר לי , שתי בריכות ואני יוצאת הגלים הפסיקו נותרנו לבד בבריכה , שאר האנשים יצאו להתחמם בשמש

בריכת הגלים - חלק שני

הוא הצמיד אותי אליו , מנשק את כתפיי, את צווארי החום של גופו היה לוהט , המכנס שלו בער , הוא לטף את ישבני הקור גרם לפטמות שלי לבלוט , הוא ליטף אותם מצמיד אותי אליו שלח יד אל בין רגליי , מסיט את בגד הים הצידה. האצבע גששה בתוכי , מחפשת מקום מיוחד , בעדינות נגע בו יו לא רק אני חם היום , לחש באוזני נדהם , לא רואים עליך כלום בואי תתקרבי ממש צמוד, המכנס שלו נע , הוא נשלף מהמכנס וביד מיומנת כיוון אותו לתוכי , נע בעדינות הרעש הסביבתי גרם לי לדריכות, יראו אותנו לחשתי לו אל תדאגי , יחשבו שנצמדנו בגלל קור המים , ממשיך לנוע בתוכי לנשק את כתפיי , כאילו חבוקים אנו סתם, האגן עושה מעגלים במים לפתע התחדשו תנועות הגלים בבריכה , והוא כאילו קיבל תנופה נע בתוכי מתחכך בדפנות שלי , והגלים מלטפים את הרגליים שלנו נעים סביבנו , משתולל סביבי ובתוכי , ולרגע השתתק הרגשתי את ההתפרצות שלו בתוכי , הוא חמק ויצא , ומי הבריכה שטפו את הגוף ואת מה שהוא פלט בתוכי. אנשים נכנסו לבריכה , איך הגלים, נהדרים הוא ענה, ואני המומה מרגישה איך הכל נוזל מתוכי למי הבריכה , מביטה בעיניו , בואי נצא קצת לדשא , אני מחכה שהרגליים ישטפו היטב אז נלך הביתה , לא רוצה להישאר פה יותר , ככה אמרתי לו הוא מחייך , מנה ראשונה לא מספיק לך , את רוצה את כל הארוחה ? טוב בואי נתקלח ונסע הביתה. יצאנו מהבריכה שדממה שוב , הגלים הפסיקו , האנשים יצאו מהמים רוצה עוד סיבוב במים , הוא לוחש על אוזני אני רוצה הביתה , עניתי לו רוטנת , רוצה מקלחת ולמיטה , קר לי , תראה העור שלי כמו ברווז במקלחת המים היו קפואים , כמעט כמו מי הבריכה , שטפתי את עצמי בזריזות. נפגשנו ביציאה מהמקלחות , הורדתי את בגד הים הקר והרטוב ושמתי רק את השמלה על גופי , מרגישה שאני עדיין זקוקה לשטיפה. עטפתי את גופי הקפוא במגבת. קר לך ? שאל בתמימות , לאאאאאא ,אני בוערת מהחום,עניתי . השיניים הנוקשות העידו עד כמה קר לי , הוא התקרב חבק ולחש. את יודעת שאני אוהב אותך, סתם אוהב לקנטר אותך. ואז חש שאני עירומה מתחת לשמלה, בואי אני רוצה מנה עיקרית , מעדן פלאים שכמוך , אף פעם לא שובע ממך

בריכת הגלים - חלק שלישי

נכנסנו למכונית , הוא הפעיל מעט חימום ועטף אותי בשמיכה הרעידה הפסיקה , שם מוזיקה נעימה ברקע , לקח אותנו לעבר ביתי. הדרך צחקנו על עור הברווז שלי, על הבריכה הנחמדה, יש לך אומץ משהו, אמרתי, כי אני לא יכולתי להתאפק יותר עד יודעת כמה קשה לי רחוק ממך , השבועיים בחו"ל הרגו אותי. לא שמת לב כמה התקשרתי ?? , תגידי , בא לך להתחתן איתי? אני המומה מהצעת הנישואים הזו , גמגמתי , אתה רציני ??? הוא שולף אריזת מתנה מתחת לכסא , יש טעם לפתוח ? תעני לי ? הסתכלתי עליו לא מאמינה, פרצתי בבכי מההתרגשות , כן לחשתי , המומה , ורגע אחרי , כןןןןןןןן קראתי בקול רם . הוא עצר את המכונית , הוריד את החגורה , יצא מהמכונית פתח את הדלת שלי , הוציא אותי מהאוטו בעדינות חבק חזק , נושק לפניי , מלקק את הדמעות טיפשונת שלי , אני אוהב אותך מאד , בקושי חי רחוק ממך אנשים שחלפו בדרך , צפרו , שאלו, הכל בסדר? היא אמרה כן, צעק אליהם , זו תהיה אשתי מחיאות כפיים ענו לו , בהצלחה ומזל טוב נזרקו לאוויר . הצבע שלי הפך לאדום יותר מסלק , בוא ניסע הביתה כן אבל קודם תתלבשי טוב, למה ? , שאלתי , מה קרה? כי את עירומה, ומה תגיד אמא שלך שתראה אותך ככה ? מה קשורה אמא שלי לבית שלי? אז הבנתי הבריכה נועדה להוציא אותי מהבית בוא נסע אליך נתקלח ואז נלך אלי. אוף הורסת אחת , תתלבשי כבר לא יכול להחזיק מעמד שאת ככה נכנסתי אל בין השיחים מתלבשת במהירות חמש דקות אחרי זה נכנסנו לבית שלי הבית היה מקושט , השולחנות ערוכים ,נציגי משפחה משני הצדדים חיכו שם הם הכינו מסיבת אירוסים , הבריכה היה תירוץ להוציא אותי מהבית איך ידעת שאסכים , שאלתי, ככה להכין הכל , להמר ,לא מתאים לך היום לפני שנה נפגשנו , ומאז אני מחכה להציע לך להיות אשתי זו הייתה השנה הכי ארוכה בחיי, לא הייתי מוכן לקבל תשובה אחרת מלבד כן . חבקתי אותו ובנשיקה חמה ועדינה התחברנו . שהעיניים שלי מבריקות והלב פועם כמו תותח , חשה את הרגליים שלי מרחפות , למרות שאני על הרצפה תעיר אותי,אני חולמת ,איזו חלום מקסים , אני מרחפת באוירררררר זה לא חלום ,הוא עונה, הנה כולם באו להיות שותפים האחיינים שלי מחבקים אותי, מזל טוב , הם רוצים לחגוג עמנו מהחדר שלי יוצאת אמי , מחייכת , כולה אושר, אני מאושרת!!! ואומרת , החלום שלי הוגשם היום , אני שמחה להיות פה איתך היום , בתי המתוקה ,בואי נלביש אותך כמו כלה , עוד מעט תבוא המשפחה להכיר את הבעל לעתיד שלך אנחנו רוצים אותך יפה וזוהרת היום אני פוסעת אחריה לא מאמינה כאילו בחלום ,לעבר המקלחת החמה מתבוננת באהוב שלי , אתה תהייה פה שאצא , אני גם רוצה להתקלח, תהיי זריזה , אני רוצה להיות חתיך , ובידיו החליפה הנאה שהביא להתלבש הערב עפה למקלחת ולא מאמינה מה שלי קורה הערב, ושואלת את אמא , האם זה חלום ? איך יום שהתחיל פשוט עם קפיצה לבריכה קפואה, הופך לחגיגה של חיי

../images/Emo93.gif ואני בכלל לא אוהבת בריכה!

אבל את הכתיבה אהבתי...

סליחה על טעויות הכתיב

מרוה ההתרגשות נפלו מס טעיות כתיב אבל בתפוז לא ניתן לתקן טעויות מקווה שתוכלו לקרוא עם הטעיות

למעלה