בריכת דג הזהב- הנחה לחד הוריות מר"ג

הילה35

New member
בריכת דג הזהב- הנחה לחד הוריות מר"ג

אולי לא רק בר"ג. צריך לברר. מעבירה הודעה ממרכז משפח"ה- מרכז חוגים ופעילויות לחד הוריות בר"ג. אני הייתי פעם פעמיים בפעילויות שלהם, ומקבלת הודעות. יש להם כרטיס חבר, שבעקבו המודעה אני מתכננת לעשות. טלפון המרכז: 03-6723037 03-6712191 והנה ההודעה: הנחה לחברי מרכז משפח"ה- משפחות חד הוריות, בעלות כרטיס חבר/ת המרכז ברכישת כרטיס לבריכת דג הזהב הוחלט על ידי מר יאיר דמארי סמנכ"ל בית עמנואל על מתן הנחה למשפחות חד- הוריות בעלות כרטיס חבר מרכז משפח"ה בכניסה לבריכת דג הזהב זאת בעקבות מכתב ופגישה של צוות הפעילות בשיתוף עובדות היח' לעבודה קהילתית רשומות למטה) . להלן פרטי ההנחה: 1. חברי/ות המרכז בעלות/י כרטיס חבר/ת מרכז משפח"ה יוכלו לרכוש כרטיסייה במשרדי הבריכה בימים שני ורביעי בין השעות: 12:00-18:00, ברחוב שד' הצבי (אחרי כפר המכבייה לכיוון הספארי) 2. עלות הכרטיסייה: לילד בגילאי 2-14: ישלם עבור כרטיסייה ל-11 כניסות, 200 ₪ עבור כרטיסיית מבוגר ל-11 כניסות. 250 ₪ - משפחה תוכל לרכוש כרטיסייה אחת למבוגר ואחת לילד. - עד גיל שנתיים הכניסה ללא תשלום. 3. ניתן לרכוש כרטיסייה (פנקס כרטיסים) במשותף למס' משפחות ולחלוק בעלות. 4. בכרטיסיית מבוגר יוכל להיכנס גם ילד, תוקף הכרטיסיות עד סוף מרץ 2011. 5. הכרטיסיות תקפות לימי חול וימי שישי ושבת. 6. ניתן לרכוש מנוי לבריכה בהנחה של 25%. 7. ניתן להרשם לקורסי שחייה לילדים החל מחודש ספטמבר בעלות של 680 ₪ לשיעור קבוצתי עבור 12 שיעורים, תינתן הנחה של 25%. 8. כל ההנחות תהיינה בהצגת כרטיס חבר מרכז משפח"ה צמוד לתעודת זהות – בלבד !!! בברכה, גלי זוהר אורטל יוהד מלי פנחס רכזת ע.ל.ה נציגת צוות פעילות מנהלת מדור חד- הוריות עסקים למען הקהילה גיל- הרך ואמיגוס וקליטת עליה הבריכה הזו בהחלט נחמדה. לגבי כרטיס: ממליצה להתקשר לשאול

הילה35

New member
ושאלה בקשר לתשלום לגן עיריה

חשבתי שמשלמים לגן ולצהרון של העיריה 12 חודשים בשנה, ובקיץ משלמים בנוסף גם על קיטנה. אמא מהגן אמרה לי שהיא חושבת שעל יולי-אוגוסט לא משלמים לעיריה על גן ועל צהרון (ובמקום זאת לקיטנה). אני כמובן אשמח אם היא צודקת. יש לכן מושג?

judith4

New member
היא צודקת

אני מניחה שמבחינת מחיר זה היתרון היחידי של גני העיריה. לגבי צהרון - זה תלוי עיר/מפעיל וכו'. בכל מקרה אני בדיוק ציינתי לעצמי שבתחילת חודש יוני שילמתי את תשלומי הגנים האחרונים (אי פעם) ואז נפלו עליי תשלומי הקייטנות, אבל זה כמובן לסיפור אחר.

הילה35

New member
כן נכון, בדקתי אצלם. איזה יופי

כל הזמן חשבתי שהקיטנה זה בנוסף..

זואי11

New member
תודה רבה

אנחנו באמת מתכננות לדגום את הבריכה הזו מתישהו. קצת משונה כרטיסיה אחת לאמא ואחת לילדים - מה אמורה לעשות אמא ליותר מילד אחד ? ולגבי שיעורי שחיה - אצלנו הרבה יותר זול גם לאחר ההנחה, אז אם תרצי לרשום את המתוקית דברי איתי קודם.

פרח333

New member
אבל זה רק לבעלות כרטיס חבר של מרכז משפח"ה?

אז זה רק לתושבות ר"ג? האם יתנו למי שלא תושבת ר"ג לעשות כרטיס כזה?

פרח333

New member
כשבאתי לפעילות שם היא אמרה לי שהיא לא רושמת

את הפרטים שלי, כי אני לא מר"ג (חברה אמרה לי לא להגיד שאני לא מר"ג, אבל איך שהיא שאלה את הכתובת שלי כמובן שחשפתי את נושא...) בסוף הפעילות רצה אחרי (כאילו בשו-שו) עם דף פעילויות. מאוד מוזר לי הקטע שלהם...

תודה רבה, לא ידעתי עליהם!

אני אעשה לי כרטיס כזה. אההההה אבל יש בעיה. צריך להצטלם תמונת פספורט. נו טוב, זה כבר ייקח לי כמה שנים לבצע.

הם בודקים שמי שמשתתף בפעילויות שלהם גר בר"ג

אני תושבת רמת גן, השתתפתי בעבר בפעילויות שלהם. הם מדגישים שהפעילויות שלהם רק לאמהות חד-הוריות מרמת-גן. כשנרשמתי לטיול שלהם, האחראית אמרה לי שבדקה בספר טלפונים לפי השם שלי שאני באמת גרה בכתובת שנתתי.

פרח333

New member
../images/Emo207.gif האם הג'ימבורי בקניון אילון עדיין קיים?

מישהי היתה שם לאחרונה ויכולה לתת פרטים לגבי המקום (עמוס? נעים? מאתגר?). רוצה ללכת עם 2 ילדים בני 3. ובאותה הזדמנות - יש איזה ג'ימבורי סביר עד טוב באיזור ר"ג/גבעתיים/ת"א (רצוי צפון או מזרח)?? יכול להיות שכל אלו שהכרתי - כולם נסגרו?

למעלה