בריכות שחיה

srsaron

New member
בריכות שחיה

שלום, אשמח להמלצות לבריכות שחיה במודיעין ובסביבותיה, מלבד ההולמס פלייס.

השאלה היא האם את רוצה בריכה לכל

השנה ? אנחנו היינו מנויים מספר שנים במכבים - לצרכים שלנו זה הספיק לחלוטין (הבריכה פועלת מאפריל עד סוף ספטמבר ,בערך,ויש חדר כושר וחוגים בשאר השנה. ההולמס פלייס אינו לטעמי בעיקר בגלל מדיניות האפליות שלו ומחירו הגבוה בעיקר כשאין ניצול של כל מה שהוא מעניק. יש גם את פארק המים ברעות (השנה אנחנו בו בגלל פרס שקיבלנו) מחוץ לעיר יש את כפר דניאל ,נילי,מסילת ציון

יונית ש

New member
מה המחירים

במכבים? וברעות? למי שלא קיבל פרס..

Gal isr

New member
הכי קל להרים אליהם טלפון

המספר באתר שלהם: www.reutpark.co.il מנוי זוגי עולה 5,000 ש"ח, זוגי+שלושה כ 7,200 ש"ח בערך. השאר- תבררי איתם.

srsaron

New member
בריכות שחיה

אני רוצה להתחיל לשחות ואני מחפשת או מינוי שנתי או כרטיסיות - בריכה מחוממת כמובן. לא חיצונית. ברעות ובמכבים זו בריכה מחוממת או חיצונית?

ברעות ובהולמס פלייס יש בריכות

פנימיות(מחוממות)וחיצוניות. במכבים זו רק בריכה חיצונית ולכן היא פתוחה רק בחודשים החמים יותר... במכבים המנוי המשפחתי עלה (שנה שעברה) 3300 ש"ח (לכוחות הבטחון).מה שכן בשנה שעברה היתה אפשרות לרכוש מנוי רק ליולי אוגוסט -אני לא יודעת מה יהיה השנה. ברעות עולה בסביבות 7000 ש"ח .

דלמתית

New member
הורדת חיות

שלום קוראים לי נוי ואני מחפשת בית שצריך הורדות של כל מיני חיות כלומר(כלב חתול...) אני ממש אשמח לעבוד אם כל מי שרוצה וגר באזור אלמוגן והסביבה במודיעין ואילו הפרטים שלי: פלאפון:0525664339 טלפון:08-9701944 לכל המעונין

למעלה