בריכה

בריכה

נכון שזו בריכה פרטית נכון שזכותכם לקבוע מחירים אבל תתביישו לקחת מחייל קרבי מחיר מנוי מלא בידיעה מלאה שהוא לא מנצל את המנוי מאחר ובקושי הוא מגיע לבית

בריכה

בלהגיד לי צודק זה לא פותר את הענין וכמובן שלא מנחם אותי שניפגעתי עבור הבן שלי

hnsa4

New member
מנויי בריכה

הצעה: כרטיסייה ל-10/20 כניסות לחברי אגודה במחיר פרופורציונאלי למקומם. מנוי עונתי לחלק מהאנשים שאינם מרבים להשתמש בבריכה, יוצא יקר מאד לעתים. למשל -5 כניסות בעונה במחיר 370 ש"ח, זה די יקר...

טוב, אולי עדיף לבקש פיתרון ממי שאחראי

רוב האנשים בפורום אינם בעלי תפקידים, אז אין להם יותר מידי מה לעזור במקרה כזה חוץ מלהציע סימפטיה... ניסית לדבר עם מנהלת הבריכה או לפנות לוועדת בריכה? זה נשמע לי מקרה ספציפי, שבוודאי אפשר למצוא לו פתרון.

בריכה

יש לי הרגשה שלא הבנתם בדיוק לא ביקשתי הנחה ולא גמילות חסד גם אם יאפשרו לו להכנס בחינם אני לא ארשה לו להתקרב לבריכה יש עוד בריכות בסביבה המסר היה שתבינו אך לאט לאט עבור כסף כל הערכים הטובים הולכים ומתמוססים מול העיניים שלנו

ויסקאש

New member
צודק

אני מבין שאתה עצבני... בסה"כ הזדהתי איתך ולכן חבל שאתה יורה לכיוון הלא נכון. המטרה שלך היא : 1.מנהלת הבריכה 2.וועדת בריכה. 3.וועד ההנהלה. בהצלחה,בזמנך החופשי אש------------------------------------------

בריכה

באמת שאני לא יורה ובטח לא עליך, אני מצר על כך שעם אנשים צבועים ומתחסדים אני צריך לחיות וכידוע לך הרבה אפשרויות אין , מקווה שהאנשים כמוך לא רק יגידו לי צודק אלה יצעקו באסיפה הכללית את צעקתי צעקתנו.

מוטי ק1

New member
בריכה

אני בהחלט מבין את תחושתך אבל אני מציע להזהר מלשפוך את התינוק עם מי הבריכה. או במילים אחרות להציף את הנושא לטובת פתרון יצירתי. בהצלחה.

בריכה

כמה אופייני התגובה שלך (בדיוק צביעות והתחסדות) תמשיך לשחות במי בריכה (ביב שופכין) ומקווה מאוד שאתה נהנה לא אאחל בהצלחה כי אני רואה שהצלחת אוליי במקום להבין את תחושותי תתחיל להבין שכסף זה לא הכל בחיים שחייה מהנה

מוטי ק1

New member
בריכה

אני לא יודע מי אתה אבל כנראה שיש לך סיבה טובה לכעוס. אני מזמין אותך ליצור איתי קשר ישיר ואולי אוכל להסביר לך כמה דברים שאולי אתה לא יודע. בברכה באמת מוטי קרצנר.

בריכה

מוטי אתה חבר יקר שלי תאמין לי שיודע ומבין תתמקד במה שכתבתי ותנסה אתה בכוחותך שאני יודע שיש לך לשנות דברים בהצלחה

מוטי ק1

New member
בריכה

אני עדיין מציע לך ליצור איתי קשר ישיר אם אתה לא יודע איך תסתכל בספר הטלפונים . גלוי לכל מוטי

אני קצת מתקשה להבין אותך

אני מנסה לעשות סדר: אתה אומר שלוקחים מחיר מנוי מלא בידיעה שהחייל לא ינצל את המנוי כי בקושי מגיע הביתה. אח"כ אתה מתקומם כשמצדיקים אותך ולא נותנים לך פיתרון. אח"כ אתה אומר שלא ביקשת הנחה אלא להעלות למודעות שעבור כסף כל הערכים הטובים הולכים ומתמוססים. ואז אתה מסביר שאתה מצר על כך שאתה צריך לחיות עם אנשים צבועים ומתחסדים, ובמקביל מקווה שאנשים לא רק יגידו צודק אלא גם יצביעו בהתאם באסיפה. אתה נכנס במוטי שבסה"כ הציע לחשוב יצירתי (ואולי התכוון לדברים מסוג ההצעה של hnsa). ואח"כ מציין שהוא חבר יקר, ומאחל לו הצלחה. וואלה, בלבלת אותי לגמרי........ ממה שאני רואה יש כאן כמה דברים שונים, שהערבוב שלהם ביחד מקשה לנהל דיון. אז אחלק את תגובתי לפי איך שאני מבינה: נקודתית לענין גביית מנוי ממי שלא יכול להשתמש בו - קודם כל קשה לי להאמין שזה משהו שנעשה בזדון. יש 350 משפחות בכפר, ויכול מאוד להיות שזה דבר שפשוט לא הביאו בחשבון. לכן, לטעמי, נכון להעלות את זה לדיון בוועדת בריכה ולנסות למצוא פתרון לעניין. לא מדובר בבקשת הנחה, גמילות חסד או טובה, אלא במצב שיכול לקרות - או כמו אצלך לחיל שלא נמצא בבית, או כמו אצל אחרים שמשתמשים פחות בבריכה ולא כלכלי להם לעשות מנוי מלא. אולי באמת איזה סוג של כרטיסיה או משהו. לא יודעת. צריך לדבר עם בעלי התפקידים. דבר שני - אתה לא היחיד שחולק על סדרי העדיפויות בבריכה (או בכלל) של כסף מול ערכים. אלה דברים שעולים מידי פעם, ואני מניחה שגם בוועדת בריכה ובוועד היו דיונים סוערים עד להחלטות שהתקבלו. בעניין זה ראוי להביע עמדה ולנסות להשפיע לכיוון שלך. אם זה ע"י הבעת עמדה בפורום/דף מידע, מכתב לוועדה, השתתפות באסיפות או בהתנדבות לועדה וקבלת החלטות בעצמך ממקום של השפעה. אני לא רואה בכפר "הם" ו"אנחנו". מקבלי ההחלטות הם חלק מאיתנו (שלא לדבר על זה שעושים הכל בהתנדבות) ויש מנגנונים להשפיע על מה שקורה. וגם - * יש בעיני שתי תגובות כשמתבעסים ממשהו: או לעשות משהו בקשר לזה ולנסות לשנות, או להחליט שאין לי כוח לעשות משהו בקשר לזה ולבלוע את הצפרדע - אבל אז אין לי זכות להתמרמר.... * צדקנים ומתחסדים יש בכל מקום. גם נחמדים יש. גם עצבניים. זה בסדר. יש מגוון... * דיבור מלוכלך לא מועיל לאף אחד, ובעיקר לא לך אם אתה רוצה שיתייחסו לטיעונים שלך ברצינות. * ואחרון חביב - בעלי התפקידים בחופש עד שבוע הבא, אז כדי לקבל תגובה מסודרת מהם נצטרך לחכות. אישית, אני מעדיפה לדבר עם בעלי העניין ולשמוע מהם את עמדתם ומחשבותיהם לפתרון לפני שאני מסיקה מסקנות בשמם.

מוטי ק1

New member
בריכה

כל הכבוד אני מסכים עם הדברים. אני משאיר את ההזמנה לחזור אלי פתוחה . ויתכן שמי שמתחבא מאחורי שם הזוי או בדוי יש לו סיבה טובה. בכב מקרה ההליום בבלון הניסוי אזל. מוטי

א ע ד

New member
תגובת מנהלת הבריכה

שלום לכולם, להלן תשובה רישמית - 1. מנוי לבריכה הוא מנוי משפחתי - הורים וילדים ולא משנה מניינם. להנהלת הבריכה אין כוונה לנהל חשבון פרטי מול כל משפחה לגבי מניין הילדים ולגבי סטאטוס הימצאותם בבית או מחוצה לו. הבחינה היחידה היא בעת נישואי הילד/ה. אז הם "מאבדים\, זכאותם להיות חלק ממנוי משפחת האב (וברור למה...). אם אחד הילדים הינו חייל ולמשפחה לא "משתלם" לרכוש מנוי משפחתי יש לעדכן באופן פורמאלי כפי שפורסם מזה מספר שבועות בדף המידע (מולי או מול מירב המזכירה) כדי שלא נבצע גביה רגילה ובדיוק עבור המשפחות האלו איפשרנו רכישת כרטיסי כניסה מוזלים (לחברי אגודה בלבד) כל ששוה לשקול ולבחון כדאיות כלכלית. אם תרצו להתייעץ אשמח לעזור המספר שלי מפורסם כל שבוע בדף המידע. 2. הנחות, הקלות - למה להכפיש אם לא פנית, דיברת, שאלת? אני אישית לא קיבלתי שום פניה טלפונית או כתובה ולכן אל תצפה למענה הולם לבעייתך. יכול מאוד להיות שהיית מופתע משירות אדיב ותשובה עניינית במקום להתקיף אנשים אחרים פה בפורום. 3. לגבי ערכים מול תקציב - מבחינתי אין בכלל מאזניים עליהם נשקלים שני המושגים הנ"ל. הערכים הינם כנר לרגלינו בכל מה שקשור לניהול הבריכה שבאחריותי ובאחריות חברי ועדת בריכה ורפרנט בריכה. בכל סוגי עולה בראש ובראשונה טובת הקהילה וטובת הפרט. חלק מטובת האגודה היא לא לממן את הבריכה אלא שהבריכה תממן עצמה. לפני כמה שנים נאלצה האגודה לממן את הפעלת הבריכה בעשרות אלפי שקלים. בשנתיים האחרונות הבריכה ממנת את עצמה. אין כוונת ריווחיות אבל חשוב לממן הפעלת הבריכה במהלך העונה (אם מישהו שואל עצמו אזי הפעלת בריכה בעונת רחצה עולה כ- 500,000 ש"ח). אין שום סיבה שהאגודה תמשיך לממן. 4. אסיפות חברים - קולך טוב בדיוק כמו קולו של מוטי. ושוב אנו נכנסים לסוגיה הכפר לאן.... היריעה קצרה מלהכיל. נותרו לי עוד מספר ימים בתפקיד עד ללידה הממש קרבה ואשמח אם תנצל זמן זה לשיחת היכרות והבהרה, אולי פספסתי משהו... ושתהיה לכולנו עונת רחצה מהנה ובטוחה.
ותבואו ביום שישי ...הפתיחה!

רינה317

New member
מה מעמדך בישוב?

שאלה מאד עקרונית - האם אתה חבר אגודה? מועמד? שוכר? אורח מבחוץ?

למעלה