בריכה לתינוקות

d i n o l e

New member
אני בכלל הבנתי שבד"כ תינוק כשהוא ב

במים לא יעשה קקי אלא אם הוא לא מרגיש טוב ובכל מקרה החיתולים בגד ים (לא החד פעמים , אלה הבגד ים האמיתי) תופס קקי

nishnash

New member
בגלל שהבריכות משמשות להידרותרפיה

הן צריכות לעמוד בתקן יחסית חמור של היגיינה של המים. נכון שנמים מסוננים (כמו בכל בריכה) אבל צריכים לעבור סינון מאוד מוקפד. כל זה היות ונלקח בחשבון שבברכה כזו הסיכוי לזיהום יותר גבוה מצד אחד ויש בה אוכלוסיות רגישות מצד שני. חוץ מזה גם בברכה רגילה לילדים רגילים לפעמים "בורח".

../images/Emo31.gifכמה בורות וחוסר רגישות

באמת מדהים מאחלת לך שלעולם לא תצטרכי להרגיש מה שהילדים עליהם דיברת, או הוריהם, מרגישים כשהם פוגשים אנשים כמוך!

efratga

New member
מה זה אנשים "כמוני"?

את מוכנה להכניס תינוק בן 3 חודשים לברכה עם קקי שעבר סינון? כמו שאמרתי בתגובתי הראשונה, אין לי בעיה עם הברכות הטיפוליות, אבל מי ששוגה באשליה שהברכות האלה הן רק לתינוקות - שתתעורר. מי שמתאים לה - יופי.

גרזנית

New member
אחד מאלו הוא האחיין המדהים שלי

קודם כל תתבישי לך! אני מאחלת לך שכל ילדיך יהיו ילדים רגילים ולא תזדקקי לבריכה טיפולית. אחד מאלו עם "הבעיות" הוא האחיין המדהים והכשרוני שלי בן ה 5 שנולד משותק בחצי גוף ועיוור בעין אחת ורק בזכות ההידרותרפיה מסוגל כיום לרוץ, כנגד כל הבחנות הרופאים.... עוד אחד מאלו שמשתמשים בשרותי הברכות האלו הוא בן של חברה טובה שהוא אוטיסט וגם לו הטיפול במים עוזר מאד.

lulyK

New member
כי את סבורה שאוטיזם מדבק?

לא הצלחתי להבין מה את רוצה ומי הם "אנשים רגילים".

lilend

New member
מאוד משמח אותי לשמוע שאת תעשי

הכל כדי להמנע מבריכות כאלה, כך ייקטנו הסיכויים שניפגש שם. ההודעה שלך זיעזעה אותי ואני רק מקווה שאת ילדייך תצליחי לחנך לקבלת השונה ולאמפטיה לחולים ולא לניכור ושנאה, אני מקווה משום שילדייך הם חלק מדור העתיד של המדינה ואני באמת מקווה שאנחנו עומדים לפני תקופות חשוכות פחות.

efratga

New member
מה הקשר למק שכתבתי?

בסה"כ ציינתי עובדה שלא ידועה לרוב ההורים שחושבים שהברכות הם רק לתינוקות. כל ההתלהמות כאן היא בכלל לא במקום, אין לי שום דבר נגד זכותם של מוגבלים לטיפול במים. נגיד שהיית צריכה לרחוץ את התינוק שלך באבמטיה שלתוכה (נגיד...) מישהו הקיא ערב קודם, לא היית מחטאה עם אקונומיקה לפחות? ואם זה קקי? אותי מגעיל שלא מחליפים את המים אפילו, שלא לדבר על לנקות את הברכה. זה הכל.

rona25

New member
את פשוט מגעילה ../images/Emo128.gif

הגזענות והטיפשות שנודפים מהודעה זו פשוט מקוממים

nubi

New member
כי הרי ידוע

שאוטיזם זה מידבק. כנ"ל פסוריאזיס. ולגבי זה שתכנסי לבריכה של אנשים רגילים - את לא אישה רגילה. את נורא טיפשה ובעלת דיעות קדומות. מאחלת לך שלעולם לא תעמדי בניסיון.

אמיקה

New member
עזבי את האחרים - מה עם יונתן?

זו ממש שאלת תם כי אני באמת לא יודעת אבל... את בטוחה שרעיון השהות הארוכה במים, ועוד מים שמטבע הדברים שמים בהם חומרי חיטוא (לא כלור - את זה אני יודעת, לא בבריכות תינוקות אבל...) - אולי זה בכלל לא טוב לו ? כשאמיתי היה בבריכה כזו הופיעה לו איזה כתם יובש לא יפה על הפנים ואין לו מחלת עור או בעיה מיוחדת - סתם כנראה רגישות... הייתי מתייעצת עם רופא...

annes

New member
לדעתי, לא מפריע

אנחנו שוחים בבריכה בגאליה, ולבן שלי יש אטופיק דרמטיטיס - כשהתחלנו הפנים שלו היו ממש אדומים ומקולפים - עכשיו קיבלנו משחה מצוינת וזה עבר לו - אף אחד מההורים לא אמר לנו כלום - המדריכה העירה שהוא מסכנצ'יק שיש לו יובש בפנים, אבל לא בקטע של תוכחה או משהו כזה - המדריכה שלנו (ורד) ממש מקסימה, והמקום נעים ואינטימי (לי היתה בעיה עם החשיפה, אבל התרגלתי, וזה מקום לא גדול כך שההרגשה משפחתית כזו) - בקיצר, לדעתי, לכי על זה, כי זו חוויה אמיתית, וכמה שמתחילים יותר מוקדם יותר טוב להם - תום פשוט זורח כולו איך שנכנסים לבריכה, וממש "שוחה" עם הרגליים - זה מדהים לראות. ואני מצרפת לך קישור.

d i n o l e

New member
בחיםפה יש במגדלי אלישע ויש גם

בטבעון אם את מהאזור הזה וגם בקרית חיים אז תלוי איזה אזור זה מהאזור

S r 35

New member
בחיפה פתחו עכשיו בריכה חדשה

ברח' ליאון בלום, אנחנו חושבים לנסות אותה.

למעלה