בריכה לתינוקות

בריכה לתינוקות

רצינו לרשום את יונתן לשיעורי שחיה לתינוקות אבל יש משהו שמטריד אותי ורציתי לשמוע את דעתכן: ליונתן יש סבוריאת תינוקות. הדבר מתבטא בכתמי יובש ואדמומיות על העור, וקילופי עור על הפנים והקרקפת. המחלה אינה מדבקת אך החשש שלי היא מתגובת הורים אחרים שנכנסים עם תינוקיהם למים. מה דעתכן האם לוותר בשלב זה על הרעיון? האם לכן זה היה מפריע?

tunalover

New member
לי אישית ממש לא היה מפריע

ומי שמפריע לו שיצא מהבריכה! לאבא שלי יש פסוריאזיס וזה אף פעם לא מנע ממנו להיכנס לבריכה כמו כולם.

d i n o l e

New member
תעשי מה שטוב לך , ואם ישאלו אז

תעני אבל אל תגבילי את עצמך בגלל מה שיחשבו (אחרת אולי פשוט תכלאי אותו בכנסית נוטרדם במגדל הגבוה רק כדי לא לפגוע ברגשות האנשים
:-ג )

switch

New member
לי זה לא היה מפריע! אני נוטה לסמוך

על ההורים בקטעים האלה. כמו שהורה לא יביא לשחייה או לגן ילד עם שפעת או עם דלקת גרון כדי לא לסכן את יתר הילדים, כך גם במקרה שלך - אני מקווה שההורים יהיו מספיק חכמים כדי להבין שאם הילד שם, ז"א שהמחלה לא מדבקת. ומנצל"שת לשאלה - יש המלצות לבריכות שחייה לתינוקות באיזור רחובות?

vonder

New member
שמעתי דברים טובים על הבריכה במושב

גאליה. אנחנו הולכים למושב שדמה (ביישובי גדרות) ל"עולם המים של נועה" אבל זה יצא לך קצת יותר רחוק

vonder

New member
אין לי מושג איך קוראים לה, אבל את

יכולה לעשות חיפוש ב- Google לפי 'שחייה לתינוקות', ככה אני מצאתי את הבריכות שיש באיזור שלנו

Tula1

New member
איך את יכולה לסמוך על הורים אחרים?

איך את יכולה לדעת שהורה לא הביא איתו ילד מצונן או ילד ש"בדיוק הבריא ממשהו מדבק"? יש הורים , לצערי , ששמים ז$##ן על ילדים אחרים ועושים מה שטוב להם בלבד. הנה היתה פה מישהי שסיפרה על אמא שלקחה לבת שלה סוכריה על מקל וזרקה לחול, אותו חול שבתוכו יושבים תינוקות ומשחקים... אנירואה את חוסר האכפתיות וחוסר הכבוד לילד של אחרים יום יום בגינה, איך שאמהות משאירות טיטולים זרוקים או שקיות במבה ריקות על הספסלים, איפה שזאטוט סקרן יכול להתקרב ולקחת לפה... ובעניין הבריכה- אז לי זה כן היה מפריע, אבל אם ההורה היה מסביר (כפי שהציעו כאן) שזה לא מדבק ואת הפרטים של המקרה, הייתי נרגעת ונכנסת בכיף. חוסר ידיעה מוביל לבורות ודעות קדומות.

שקדייה

New member
תתפלאי...

הורים שולחים לגן ילדים חולים. נותנים נורפן או אקמולי בבוקר ו..."על החיים ועל המוות", אולי הגננות לא יעלו על זה.. אנשים מביאים ילדים חולים למשחקיה בבוקר ואומרים שהם לא הלכו לגן כי הם "ביום כייף משותף" בקיצור... רוב האנשים לא רואים מילימטר מעבר לקצה של האף הפרטי שלהם, מה שלצערי גורם לי באופן אינסטנקטיבי, קודם כל לא לסמוך על כך שהורים אחרים יפעלו לטובת הילד שלי...

שקדייה

New member
לי זה היה מפריע.

אם הייתי רואה שמכניסים לאותם המים בהם שוחה התינוק שלי , תינוק עם מחלת עור מסויימת, זה היה מאוד מפריע לי. הבעיה היא בעיקר באי ידיעה במה מדובר. כי עד כמה שאני יודעת, מחלות עור זה דבר מדבק ולא הייתי רוצה שהבן שלי ידבק במשהו כזה. לדעתי מה שכדאי לך לעשות, למען האוירה הטובה, זה פשוט בשיעור הראשון, עוד בשלב ההסברים לומר להורים האחרים במה מדובר, ושזה לא מדבק ולסגור את העניין. ככה את מתגיעי בהרגשה טובה, ולא תצטרכי לסבול גלגולי עינים ומלמולים מציקים מצד הורים אחרים.

א R נ ב ת

New member
נכון, זה רעיון מצוין לדעתי

לבקש בדקות הראשונות את רשות הדיבור מהמורה ופשוט להסביר להורים מה זה ולומר שזה לא מדבק. יחסוך לך הרבה כאבראש.

happy00

New member
ולהביא אישור מרופא

כמו ששקדייה כתבה, אם הייתי רואה את זה, זה היה מפריע לי כי אני לא יודעת מה זה והאם זה מדבק. (אני לא יודעת איך זה נראה, אבל בהנחה שזה נראה כמו מחלה)

חוגי1

New member
הרעיון של שקדייה מוצלח אני באופן

אישי בגלל שיש י אסטמה משתעלת הרבה ולא חולה ולכן כל מקום שיש בו ילדים קטנים אני מדגישה בקול ש"לא לדאוג, אני לא חולה זה אסטמה".

efratga

New member
רק שתדעו מי נכנס לברכות האלה...

רוב הברכות לתינוקות משמשות גם להידרותרפיה, והקליינטים הם מבוגרים עם בעיות הרבה יותר גרועות מפסוריאזיס. ברכת שמיים למשל הוקמה בחסות אלו"ט שזו האגודה לאוטיסטים. אני כמובן בעד גישה חופשית לכל אוכלוסיה לטיפול במים, רק שתדעו לפני שאתם מכניסות תינוקות שהמים לא מוחלפים, רק עוברים סינון, ואין דרישה להוכיח שליטה על סוגרים לפני שנכנסים למים (כלומר מה שתינוקות יכולים לעשות בפנים גם המבוגרים יכולים) אותי אישית זה מגעיל ואכניס רק לברכה של אנשים רגילים.

catנוע

New member
לא הבנתי את ההערה שלך

'אנשים רגילים' לא עושים פיפי במים לפעמים? כי אני יכולה להכיר לך הרבה אנשים שיודו שהם כן. מה הקשר בין פסוריאזיס שהיא מחלת עור (לא מדבקת), לבין מה שפותחת השרשור אמרה (מחלת עור לא מדבקת) אני עוד מבינה. אבל מה הקשר לאוטיסטים? את חושבת שאפשר להדבק באוטיזם דרך המים? או שיש להם שליטה פחות טובה בסוגרים מאשר לתינוקות? מה בדיוק מפריע לך שם שאת לא מוכנה להכניס את הילד שלך לבריכה שהיו בה אנשים 'לא רגילים'?

תאירעות

New member
מאמינה לך שראית

אני הייתי בבריכה שנה שעברה עם הילדים שלי (בריכה רגילה),והוציאו את כל האנשים מהמים כי ילד אחד עשה קקי במים והוא לא היה אוטיסט. אני חושבת שמה שכתבת היה מאוד פוגע.

annes

New member
לנו אמרו שאם לתינוק "בורח"

אז חייבים לסגור את הבריכה לשעתיים להחליף (או לסנן, לא יודעת) את המים - ומדריכים את ההורים לצאת מיד אם נראה שהתינוק עומד להפיק הפקה (ובדר"כ ההורים יודעים) -

למעלה