בריי ערב טוב חברים וחברות מה המצב ? סתם ככה בא לי לשים תמונות של בריי וכמה מהשבט אז תהנו!!!
G gabriel20 New member 8/11/02 #1 בריי ערב טוב חברים וחברות מה המצב ? סתם ככה בא לי לשים תמונות של בריי וכמה מהשבט אז תהנו!!!
G gabriel20 New member 8/11/02 #6 שלום לך ! לצערי הרב המחשב שלי הוא ענתיקה כך שעד שאנינ מליח לשלוח תגובה לוקח למחשב שלי כמה דקות כ לומר הוא ממש איטי וע"ז אני מצטער דרך אגב מה שמך?
שלום לך ! לצערי הרב המחשב שלי הוא ענתיקה כך שעד שאנינ מליח לשלוח תגובה לוקח למחשב שלי כמה דקות כ לומר הוא ממש איטי וע"ז אני מצטער דרך אגב מה שמך?
T THEchosen1 New member 8/11/02 #8 ברוכה הבאה ... ואם כבר התחלת על בריי המתוק שלי , נשמה שלי ... אני יוסיף ( הוא הורס אותי...............) -אין לי מושג איזה תמונה אני שמה
ברוכה הבאה ... ואם כבר התחלת על בריי המתוק שלי , נשמה שלי ... אני יוסיף ( הוא הורס אותי...............) -אין לי מושג איזה תמונה אני שמה
T THEchosen1 New member 8/11/02 #9 ברוכה הבאה ... ואם כבר התחלת על בריי המתוק שלי , נשמה שלי ... אני יוסיף ( הוא הורס אותי...............) -אין לי מושג איזה תמונה אני שמה
ברוכה הבאה ... ואם כבר התחלת על בריי המתוק שלי , נשמה שלי ... אני יוסיף ( הוא הורס אותי...............) -אין לי מושג איזה תמונה אני שמה