אני אתן לך מידע על סוויד
כי הם הצד החזק שלי בניגוד לבלר. סוויד הוציאו 6 אלבומים מ93 ועד שהתפרקות איי שם בסביבות 2003 כרגע הגיטריסט המקורי שלהם (באטלר) והסולן עובדים יחד בלהקה שנקראת הטירז. במקביל בארט אנדרסון (הסולן) מתכנן על דיסק סולו בקרוב, בין עוד אלבום לטירז. סוויד כמו שאמתי הוציאו 6 דיסקים ודיסק אוסף של הסינגלים. suede dog man satr coming up Sci-Fi Lullabies (דיסק כפול) head music a new morning ו- Singles הייתי ממליצה לך להתחיל או מהדיסק הראשון שנקרא סוויד או מהשלישי שנקרא קומינג אפ. קומינג אפ הוא הדיסק היותר מוכר שלהם שכולל יותר להיטים, וסוויד הוא דיסק שקל להתמכר ולעכל אותו בהתחלה. דוג מאן סטרא גאוני, אבל זה דיסק שהייתי ממליצה לך לקנות שני או שלישי. הד מיוזיק הוא דיסק מאוד שונה יחסית לסוויד, והוא דיסק שקשה להתחבר אילו בהתחלה, והוא גם לא מייצג את "סוויד" כמו שהיא הייתה ב-3 דיסקים המפורסמים והראשונים שלה, ולכן אותו לא הייתי קונה ראשון. סי-פיי לולבייז זה דיסק כפול נחמד, לדעתי לא מחדש כלום, ועשויי מאוד לסחוט אותך עד שתשמע את שני הדיסקים במלואם. א ניו מורנינג גם לא מחדש כלום ושם בעצם כבר מתחילם להרגיש שסוויד איבדו את זה, אבל עדיין דיסק חמוד. הסינגלז זה אחלה, אוסף להיטים כזה, אבל אני לא ממליצה על אוספים בדרך כלל.