בריטני סיפרה בדיחה

Dana Mi

New member
היא אבדה כבר כל שפיות אפשרית

האמת, שאני כבר די מרחמת עליה.. היא התחרפנה וזה סופי.. ולא נראה לי כל כך הבנתי את הבדיחה.. היא פשוט צעקה שג'סטיפייד זה אלבום טוב והיא מתה עליו? בכל מקרה, הגיע הזמן להודות בזה - תם עידן בריטני.

dor307

New member
אז לא הבנת

אני לא זוכר איך זה בדיוק הולך,אבל משהו כמו: הצלם שואל אותה אם היא אוהבת,אז היא עונה לו "כן את האלבום של קי-פד,ואת ג'אסטיפיד,OMG OMG OMG" ועושה הוא פרצוף של WHATEVER (יענו בציניות) אני חייב להודות שלא אהבתי את בריטני בכלל מאז תקופת אופס,כיאלו,כל פעם שיצא שיר אז תמיד אמרתי "זה השיר היחידי שלה שאני אוהב" (סטורנגר,אוברפרוטקד וסלייב)ואז שיצא טוקסיט הבנתי שכנראה אני לא ממש שונא אותה. אבל מאז שהתחילה הנפילה שלה אני יותר מחבב אותה,אולי מרחם עליה,אבל איזו עוד כוכבת פופ היתה יכולה לגלח את הראש שלה? ג'סיקה סימפסיון וכריסטינה? בטוח שלא. קילי קלארקסון? נלי פורטדו?,אפילו פינק ואבריל ה"קשוחות" לא היו עושות דבר כזה...(טוב נו..קיילי עשתה את זה קודם) בקשר לקאמבק,יהיה לו כל כך הרבה רעש תקשורתי שקשה לי לא לראות נכשל (תחשבי דז'ה ווה כפול מליון)אבל,את יודעת מה היה אחרי דז'ה וו..טו דה לאפט טו דה לאפט

Dana Mi

New member
../images/Emo6.gif

אני די בעד הקאמבק, אני מתה על קאמבקים.. ואני אהבתי את בריטני בעיקר בגלל השואו שהיא נותנת.. בוא נגיד שהכישרון התחלק בינה לבין כריסטינה - בריטני קיבלה את השואו (או כמו שמיכל אמדורסקי אומרת - שבאנג !!!!) וכריסטינה קיבלה את היכולות הווקאליות.. ותחשוב רגע מה היה אחרי טו דה לפט טו דה לאפט - שאקירה שאקירה
וואי, זה אחד מהשירים הגרועים.. וכנראה שבאמת לא הבנתי את הבדיחה - אבל עכשיו הבנתי!! וזה אפילו קת משעשע אותי.. ואני חושבת שאופס זה אחד מהסינגלים היותר חזקים שלה!! אחד השירים הטובים..

ofirshai

New member
../images/Emo6.gif

אני היום במצב רוח ביקורתי, אז irrplaceable הוא שיר מעצבן, חרוש וכתיבה זה לא הצד החזק של ביונסה...

dor307

New member
../images/Emo45.gifכתיבה זה לא צד של ביונסה

ניו כתב את השיר,היא בטח שינתה איזה מילה,מטו דה רייט ל-טו דה לפט,רק בשביל לקבל לקרדיט.... כן,גם אני במצב רוח ביקורתי

ofirshai

New member
ועל זה נאמר B.I.T.C.H

והנה משהו מוזיקהנטו, רוצים לתבוע אותה על הפרת זכויות יוצרים: "(פה הייתה אמורה להיות הקדמה משעממת על כמה היא מכרה, על הדואט עם שאקירה ובלה בלה בלה...) אבל לא הכל טוב בממלכת ביונסה. עכשיו היא נתבעת על המהדורה החדשה הזאת, ולא ע"י המעריצים שנאלצו לרכוש את האלבום פעם נוספת. בגרסה האמריקאית של המהדורה החדשה מסתתר גם חידוש לשיר I'm Kissing You של Des'ree תחת השם Still In Love. עכשיו מסתבר שהזמרת Des'ree הגישה השבוע תביעה בניו יורק בטענה שביונסה לא קיבלה את הזכות להשתמש בשיר, להקליט לו קליפ או לשנות את שמו. ביונסה מצידה עשתה את כל אלה למרות זאת. Des'ree הבריטית, הידועה בזכות הלהיטים Feel So High ו-You Gotta Be, דורשת את הפסקת הפצתה של המהדורה המיוחדת ועוד פיצויים של 150,000 דולר." מישהי פה נתנה לביונסה בעיטה מאוד כואבת ואכזרית בבוטילישס שלה...

ofirshai

New member
סביר להניח שבקרוב לא יהיה אלבום

שהיא תוכל להעיף אותו משם...

ofirshai

New member
והנה משהו עליה מוואלה!סלבס

אהבתי במיוחד את השורה האחרונה המודגשת והיא ממש נראית כמו לילי אלן בתמונה.

למעלה