בריטני נגד ג'סטין

nomber 1

New member
בריטני נגד ג'סטין

קרדיט לפירוש הכתבה לאתר www.ibritney.net מלחמת כוכבים בין בריטני לג'אסטין בעיתון סטאר כמו בראש אחד גם בעיתון סטאר יש משהו כמו מלחמת הכוכבים ובגיליון החדש הם עשו השוואה בין בריטני לג'סטין: אלבומים: בריטני – In The Zone ג'אסטין - Justified מכירות בשבוע הראשון: בריטני – 609,000 (נובמבר 18 2003) ג'אסטין – 439,000 (נובמבר 5 2002) מקום במצעד הבילבורד: בריטני- מקום 1 ג'אסטין – מקום 2 מילים שוברות לב: בריטני - "Please forgive me/ My weakness caused you pain/And this song is I'm sorry" (From "Everytime") ג'אסטין - "You didn't say you're sorry" (From "Never Again") תדמית חדשה: בריטני – נועזת יותר!! בשיר "מגע ידי" מספרת על איך שהיא מאוננת ג'אסטין – רודף שמלות לדוגמא קאמרון דיאז סיבוב הופעות: בריטני – בריטני תצא לסיבוב הופעות מהתאריך 2 במרץ בנתיים כל הכרטיסים נמכרו ג'אסטין – יצא לסיבוב הופעות עם כריסטינה אגילרה שלא עלה על הציפיות והיו מופעים שבהם פחות מהאולם היה מלא תהלכי יחצנות: בריטני – מתנשקת עם מדונה, מצטלמת בתנוחות פרובקטביות על "רולינג סטון" ו"אסקווייר", חוסמת את התנועה כולה בזמן שהיא מופיעה ב TRL. ג'אסטין – יוצא לסיבוב הופעות עם היריבה של בריטני, כריסטינה אגילרה, מפרסם את מקדונאלד. הם אומרים שבריטני מנצחת............. (ובקשר למכרית אלבומים בכללי הם אומרים שאין מה להשוות כי האלבום של בריטני נמצא קצת זמן בשוק.. אבל לפי חישובים הם אומרים שבריטני תעבור את ג'אסטין) מתוך הא

14מתן

New member
יפה...חחחחחחחחחחח

התוצאות שלו באמת נראות די עלובות ביחס עליה, והוא עוד זכה בכל הפרסים האלה עכשיו..

נכון מעצבן שכול הזמן משוואים?

ולא כאילו אני בעד ג'סטין או בעד בריטני... אני לא הכי מחבבת את שניהם... זה פשוט.. יאללה אנשים גט אה לייפ

14מתן

New member
חחחחחח מה קשור ?!

זה היה בעיתון.. זה לא שסתם אנשים ישבו להם והשוו בשביל הכיףףף..

מן הסתם עיתונאים...

אין להם משוה מעניין לכתוב אז הם משוואים בין אנשים שיש בינהם תככים וסטאף...

my josh

New member
רואים שמי שרשם את זה מעריץ

של בריטי שפאיכס הזאת.. ולא של ג'אסטין.!..!

my josh

New member
כן אבל נתנו ציטוטים ודברים כאלה

שהם לא בדיוק לטובת ג'סטין.. נגיד לקחו קטעים שלה שהיא רגישה ומצטערת ושהוא אמר שלא.. השיר ההוא בכלל לא בטוח שהוא לג'סטין אז זה סתם מערית של בריטני.. טוב עזוב אני מבינה את עצמי..

TheImpactBoy

New member
לא המציאו אבל שינו גרסאות

זה הרי ברור שזה מעריץ של בריטני... כי הוא רשם את זה בציניות לגבי ג'סטין ובאהבה לבריטני....

נכון!

הוא רשם על ג'סטין שהוא רודף שמלות...<אז מה אם זה נכון?! בריטני שרה על..חחחח
> בקיצור ג'יי סי הכי שווה

למעלה