בריטני מקום ראשון....

TetiBETTY

New member
בריטני מקום ראשון....

בסקר שנערך ב VH1 בריטני מקום ראשון בטבלת הכוכבים הצעירים החמים ביותר
בריטני-מקום 1. אנסינק-מקום 3. ספייס-גירלס(עדיין חיות
)-מקום 6. בקסטריט בויז-מקום 12. הילרי דאף-מקום 19. כריסטינה אגילרה-מקום 23. אבריל לאבין-מקום 35. מנדי מור-מקום 46. קלי קלרקסון-מקום 50. בריטני
.......וזה לא ישתנה... לא בזמן הקרוב.......
.......

™baMba

New member
WOW../images/Emo70.gif

עכשיו תודו שזה מפתיע.. בריט הרי יצאה לחופש:) אחחחח..הפופולריות:) <אאאל תגיבו לי על זה:)>

TetiBETTY

New member
סבתא תקועה ומעצבנת.......

(מתוך BIP) סבתא של ג’סטין טימברלייק: קמרון דיאז יותר בוגרת מבריטני כוכב הפופ יוצא עם דיאז מזה כחודשיים עושה רושם שסיידי בומאר מחפשת את אור הזרקורים לא פחות מנכדה, הזמר המצליח ג’סטין טימברלייק. בראיון לאחד המגזינים האמריקאיים, היא סיפרה: "ג’סטין יוצא עם קמרון דיאז כי היא יותר בוגרת מבריטני ספירס". ג’סטין ודיאז, המבוגרת ממנו ב 8 שנים, יוצאים כבר חודשיים, אחרי שטימברלייק סיים רומן ארוך ומתוקשר עם ספירס, שידע עליות ומורדות. בומאר, 69, הוסיפה: הוא אוהב אותה כי הרבה יותר בוגרת מבריטני, יותר רגישה ממנה ויותר יציבה מבחינה נפשית". היא כזו מעצבנת.......
.......

TetiBETTY

New member
../images/Emo91.gif......

מלא במדיה.......פשוט ע-נ-ק........ (ראיתי שזה הומלץ ב LOB אז הבאתי לכם....שכוווולם יהנו
) כאן...

TetiBETTY

New member
חובה להוריד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יומנה של בריטני ספירס-2 חלקים.(באתר הזה). ראיתי את זה כבר שזה שודר בארץ...אבל זה פשוט אדיר
לגזור(=להוריד) ולשמור
.......

היא השחקנית הזאת של הסדרה

ליזי מגוויר בפוקס קידס שהיה תמיד פעם לפני המורדים אם ראית יש לה שיר אחד קוראים לו why not והיא אמרה שהיא מעריצה את בריטני

o O Y O o

New member
../images/Emo99.gif ספייס גירלז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ג'רי פוראוור!!!

o O Y O o

New member
../images/Emo4.gif

הממ.. אני כאילו.. הממ.. בן..
בתודה, ההנהלה..
לאסי- אם היה לך גזר ביד..

slave4brit

New member