בריטני וסקצרס?

i4britney

New member
בריטני וסקצרס?

מה הקטע החדש של בריטני וסקצרס מישהו מוכן לפרט בבקשה ?

Azar Azar

New member
הינה אבל לא הבנתי מה כתוב

אתה אולי תבין ותסביר MTV News reports Skechers is responding to the $1.5 million lawsuit against the company Britney Spears filed last Christmas. The shoe company is volleying back a multimillion-dollar countersuit within the next two months. The footwear company says it was actually Britney who backed out on the three-year deal. "We did not get any value out of the money we gave her," Skechers attorney Daniel Petrocelli said. Britney Brands attorney Jonathan Solish countered in a statement, "Skechers´ claims are ludicrous and without merit. This is a baseless attempt to shift the spotlight from Skechers´ abandonment of their contractual obligations. We are confident that the courts will reach the same conclusion

i4britney

New member
לאאאא?

לאאאאאא, ואייי על תגיד לי שהיה משהו שקשור בבריטנוש ופספסתי , אוי לא פספסת אה או פספסת עשית מהומה........חחחחחחחחחחחחחח

Azar Azar

New member
היא לא הופיעה או משהו אבל

היה כאילו בפינה של קטעים של פיסופסים היה את השיר-קליפ סטרונגר והיה כאילו פיספוסים מי רוצה להיות בריטני/שקירה/כריסטינה הישראלית לא היה משהו מיוחד על בריטני רק הזכירו אותה אתה בדיוק כמו חבר שלי לפני שנה היה מת על בריטני, בטח אתה מקליט כל חור קטן שהיא נמצאת ויש לך את כל ההופעות שלה וכל הראיונות לא???

i4britney

New member
בערך.....

כי אני ממש חולה על בריטני ספירס , תגידו לי נו מישהו שיתרגם את מה שסקצרס המנוולים אמרו?

i4britney

New member
מה קרה עכשיו?

זאת חדשה של היום ב-mtv : BRITNEY´S STALKER DEPORTED Pop princess Britney Spears can walk the streets of her homeland without fear. A stalker, who had been constantly appearing outside her Los Angeles home has been deported by US authorites, after his visa to stay in the country had expired. Britney had been applying for a restraining order on the obsessed fan, but now it seems that she will no longer need to. So let´s hope that she doesn´t have to issue the same kind of restrictions on Limp Bizkit frontman Fred Durst after his declaration of his feelings for the pop beauty earlier this week on his website. HH

TetiBETTY

New member
וכאן אמרו ש:

מעריץ אלמוני שתמיד הטריד את בריטני כבר לא יטריד אותה,כי הוא קיבל צו הרחקה או משהו דומה.... והם מקווים שגם פרד דורסט הסולן של לימפ ביזקיט לא יקבל צו הרחקה מרב ה
שלו כלפי בריטני,כמו שהוא הצהיר עליה באתר הרשמי שלו ושל הלהקה...

TetiBETTY

New member
מה שכתבו זה ש:

סקצ´רס הגיבו על זה שבריטני תבעה אותם על ה 1.5 $ שהיא בקשה.... אבל אז אמרו שבריטני היא זו שיצאה מהחוזה שהיה למשך 3 שנים והם מקבים שביה"מ יבין שהיא זו שלא הייתה בסדר,כמו שהם הבינו

בריטני וסקצרס-תגובה

לפי מה שהבנתי- בריטני תבעה את חברת סקצרס בקשר לסקצרס עם גלגלים שהיא פרסמה לא מזמן. היא עיצבה נעליים שאותם הם היו אמורים למכור...והם לא מכרו. אלה מכרו נעליים שהם עצבו בעצמם, לא כמו בפרסומת שהיא פרסמה. לא יצא לה מהפרסומת הזאת כלום, לכן היא תבעה אותם (או יותר נכון החברת תקליטים שלה) על סך מיליון וחצי דולר.

למעלה